Gönderen Konu: GAZİANTEP SAÇ EKİM 3800 GREFT  (Okunma sayısı 22732 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: GAZİANTEP SAÇ EKİM 3800 GREFT
« Yanıtla #15 : 08 Temmuz 2018, 15:25:12 »
ekimle ilgili söymem gereken şey maalesef derimin çok yumuşak olması alımı bir hayli zorlaştırmış en azından alım yapan arkadaş öyle söyledi. daha önceki görüşmelerimde farklı yerlerle görüştüğümde 4000 greft üzeri alınabileceği söylenmişti fakat bahsettiğim yumaşak doku nedeniyle alım 3800 de kaldı.  alım 11 de başladı bir kez arar verildi yaklaşık 30 dakika ve 17 ye kadar sürdü. 80 dakika civarında kanal açma sürdü. ekim ise iki hemşire tarafından yapıldı  2 saat 20 dakika civarında sürdü. ensemde olması gerekenden biraz daha fazla yıpranma var özellikle sol tarafımda düzensiz çalışıldığını görebiliyorum aynada fakat umarım toparlar kısa sürede. sorusu olan arkadaş varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Aksine derinin yumuşak olması ekimi kolaylaştırır sert ciltten greft cıkarmak daha zordur

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 08 Temmuz 2018, 15:27:56 »
KENDİM ÇOK FAZLA BİLMİYORDUM AÇIKÇASI OPERASYONLA İLGİLİ ÖYLE SÖYLEDİKLERİNDE VE DAHA ÖNCEKİ ARKADAŞLARIN ALIM SÜRESİYLE BENİMKİNİ KIYASLADIĞIMDA İNANMIŞTIM. YUMUŞAK DERİNİN DEZAVANTAJ OLDUĞUNA. 

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 08 Temmuz 2018, 15:38:39 »
EKİM ÖNCESİ ENSE BU ŞEKİLDEYDİ. GENELDE 4000 ÜZERİ ÇIKACAĞI SÖYLENİYORDU.

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Temmuz 2018, 10:15:22 »
ARKADAŞLAR BEN BU DONÖR BÖLGEYİ DİĞER ARKADAŞARLA KIYASLIYORUM DA BERBAT DURUMDA BENİMKİ NASIL GEÇECEK BU YADA GEÇECEK Mİ ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2018, 10:39:30 »
Kabukları mo doktun donörde? Garıp bir renk olmuş?
Global Moderator

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2018, 10:50:19 »
YOK MALESEF HİÇ BİRŞEY YAPMADIM SADECE NORMAL YIKAMA.

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2018, 10:53:50 »
PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLDUM SANKİ. ÖZELLİKLE SOL TARAFIM PEK UMUT VERİCİ İLERLEMİYOR. AÇIKÇASI NE YAPACAĞIM ŞAŞTIM KALDIM. BENİMLE BENZER DURUMDA OLUP DA ENSESİ İYİLEŞEN VAR MI ACABA?

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2018, 10:59:26 »
Kardeşim ben de 27 28 haziranda ekim yaptırdım.donor bölgeye krem kullanıyormusun. Kasininca kizariyir benim ense de.krem ve ıslatarak rahatliyor. Resmi

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2018, 11:01:23 »
KREM ANTİBİYOTİK VERMİŞLERDİ 5. GÜNDEN SONRA  3 KEZ KULANDIM BIRAKTIM ZATEN DAHA FAZLA DA KULLANMAMAMI SÖYLEDİLER.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2018, 11:05:47 »
KREM ANTİBİYOTİK VERMİŞLERDİ 5. GÜNDEN SONRA  3 KEZ KULANDIM BIRAKTIM ZATEN DAHA FAZLA DA KULLANMAMAMI SÖYLEDİLER.
bana on gün bepantol krem kullanmam söylenmişti.Kullandım.Ara ara kaşınınca da ıslatıyorum şimdi.Arkadaşlar daha iyi bilir ama susuzluktan kuruyan toprak gibi ense kısmımız yanıyor.Ben de suluyorum deyim:)Ne derece doğru açıkcası bilemiyorum ama ıslatmamda sakınca olur mu sorduğumda sorun olmaz dendi.

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2018, 11:14:15 »
BANA MAALESEF  HİÇ BİR ŞEY SÖYLENMEDİ.  ENSENİN KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLEYİNCE KENDİLERİ BİR TANE ANTİBİYOTİK VERDİLER HEPSİ O.  ŞİMDİ SORDUM HERHANGİ BİR ŞEY KULLANMA SADECE HER GÜN YIKA DEDİLER. 2 AĞUSTOS DA BİRADERİN DÜĞÜNÜ VARDI O ZAMAN KADAR TOPARLANACAĞINI HİÇBİR ŞEY KALMAYACAĞI SÖYLENMİŞTİ EKİM ÖNCESİNDE FAKAT  ŞUAN DURUM PEK İÇ AÇICI İLERLEMİYOR.

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Temmuz 2018, 11:16:26 »
ŞUAN İÇİN BENDE NERDEYSE HİÇ KAŞINTI OLMUYOR O YÜZDEN KAŞIMA VESAİRE DE OLMUYOR.  SADECE SÜREKLİ SIRT ÜSTÜUZANIYORUM FAKAT ONUN DA BİR SAKINCASI OLMAYACAĞINI SÖYLEDİLER.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 09 Temmuz 2018, 11:22:02 »
ŞUAN İÇİN BENDE NERDEYSE HİÇ KAŞINTI OLMUYOR O YÜZDEN KAŞIMA VESAİRE DE OLMUYOR.  SADECE SÜREKLİ SIRT ÜSTÜUZANIYORUM FAKAT ONUN DA BİR SAKINCASI OLMAYACAĞINI SÖYLEDİLER.
sırtüstü yatınca ense bölgem aşırı ağırdı.Birkaç akşam parol kullandım ağrıdan yine uyandırdı.yüzüstü yatıp alnımı yastığa koydum.Ekim bölgesini temas ettirmedim.Denemeni tavsiye ederim.Dönor bölgedeki kısa saçlar bence sırtüstü yatınca jilet gibi zarar veriyor bu nedenle kızarıyor.Acıtıyor.Ama yine benim fikrim kardeşim.Yanlış yönlendiremk istemem.

mertk9

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Temmuz 2018, 11:30:52 »
YÜZÜM ŞİŞECEK KORKUSUYLA BEN SABAH AKŞAM SIRT ÜSTÜ UZANIYORUM OLMADI BEN DE  UZANMAYI BIRAKIP BİRAZ HAVA ALDIRAYIM ENSEYE. GECELERİ DE YÜZ ÜSTÜ UZANAYIM BELKİ DEĞİŞİKLİK OLUR. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VALLA YORUMLARINIZ İÇİN İNŞALLAH BENDE DE FAYDASI OLUR.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Temmuz 2018, 11:38:17 »
YÜZÜM ŞİŞECEK KORKUSUYLA BEN SABAH AKŞAM SIRT ÜSTÜ UZANIYORUM OLMADI BEN DE  UZANMAYI BIRAKIP BİRAZ HAVA ALDIRAYIM ENSEYE. GECELERİ DE YÜZ ÜSTÜ UZANAYIM BELKİ DEĞİŞİKLİK OLUR. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VALLA YORUMLARINIZ İÇİN İNŞALLAH BENDE DE FAYDASI OLUR.
yüz şişliği süreci geçti hocam ilk 3-5 gün anestezi vücutta dolaşıyor bildiği daha şişlik olmaz (yine söyleyim ben uzmanı değilim ama mantığı bu olmalı,anestezi vucütta çıkış yolu arıyor zamanbla da şişlik azalıyor .bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha faydalı olur.)

Facebook Twitter Instagram