Gönderen Konu: ORDU MEDİCALPARK HASTANESİ SAMİ ŞENOL  (Okunma sayısı 17026 defa)

burak2893

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ORDU MEDİCALPARK HASTANESİ SAMİ ŞENOL
« Yanıtla #16 : 26 Temmuz 2018, 22:11:40 »
27 gün durum nedir sizce ?

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 26 Temmuz 2018, 23:08:54 »
Şok dökülme başlaöış şuanlık söylenecej pek birşey yok. Ekiminiz hayırlı olsun benim gibi yaşı genc olan arkadaşlar için sürekli paylaşım yaparsanız minnettar oluruz. Az greft alınması donörün için en iyisi.
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 04 Ağustos 2018, 14:12:07 »
Bu aşamada beklemekten başka yapacağın bir şey yok. 3 aya kadar sabretmek lazım.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Ağustos 2018, 15:45:53 »
Sami bey işinde iyidir.Çevremde Sami beye ektirenler memnun.Bende orduluyum istanbulda 2 operasyon geçirdim 1,5 yıl oldu ikinci operasyonun yarısında sayılırım.3 aydır proscar kullanıyorum 1 tableti 4e bölerek günde 1 şeklinde.Benim gözlemlediğim dökülmeyi geciktiriyor orası kesin ama ilaca bağımlı oluyorsun kalanlar dökülmesin diyorsan ve yan etkisini görmez isen kullan ancak bıraktığın ya da ara verdiğim anda dökülmeye devam eder.Direkt olarak forumda yazılanlar için kesin çözüm demeyiniz.Yorumları okuyup merkeze danışın.

burak2893

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Ağustos 2018, 00:28:14 »
Şöyle söylim ben 17 yaşında dökülmeye başladı saçlarım 18 yaşında kel kaldım insan
Bi süre sonra insan artık alışıyo ve alıştımda kelliğe sami beye ektiren herkes cevremde bende ektirim dedim ve hiç bir beklentim yok stres yok cıkar cıkmaz diye zaten 7 senedir kelim yaşım 25 alıştım anlayacağınız üzere ama saçım tutar ve çıkarsada extra mutluluk olcak bugünde 40 gün doktora gittim kontrole kan alıp birşeyle karıştırım kafama 10 a yakın iğne yaptı ilerleme iyi diyor ve buda 40 gün resmi

makecake

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 16 Ağustos 2018, 11:48:59 »
Bende saç ekimi düşünüyorum. Ordu'da yaşıyorum. umarım sonucunuz başarılı olur. ordu medikalpark taki saç ekimleriyle ilgili forumda fazla bir bilgiye rastlamadım. sadece https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2907.0 linkteki konudaki arkadaş sami beye yaptırmış saçı olmamış donör alanıda boşa gitmiş. tekrardan saç ekimi yapılmaz durumdaymış sanırım. ücret iadesi almış. benim açıklığım tepeden öne doğru önde herhangi bir sorunum yok anormal bir dökülmem var. bu başarısız sonucu görünce şevkim kırıldı. ne yapacağımı bilmiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Ağustos 2018, 12:37:33 »
açıklık fazla umarım tatmın edıcı bır sonuc alırsın sok tamamlanmış artık çıkışları bekleyecegız ınsallah
Global Moderator

burak2893

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 23 Ağustos 2018, 20:49:59 »
ne yapalım sayın adminim arkada dönerden fazla almak istemedi mafederim diye elimizdeki mal bu anca bu kadar oluyo 2-3 sene sonra bidaha bakarız dedi duruma göre saç ekimi tutar mı bazı yerlerde gördüm tutmama durumuda varmış ben 1 ay cok dikkat ettim dışarı cıkmadım terlemedim koşmadım spor yapmadım alkol sigara zaten yok

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 23 Ağustos 2018, 23:00:28 »
Kardes yasin ekim için çok genç...Çünkü erkek tipi dökülme 35 ten sonra ancak yavaşlıyor. ..seni üzmek istemem ama sonra ektirmeseydin keşke...Çünkü saç ekimi dökülmeyi engellemiyor ve bu saçlar 35 e kadar dökülecek maalesef yine...ve ekilenler sırıtacak. ..paragöz olmayan bir ekimci normalde senin yaşında ve bu açıklığa ekim yapmazdi. .
Az ve orta derece dökülmeler için dediğine katılıyorum da genç yaşta pek saçı kalmayanlar için katılmıyorum. Kafada sadece kedi tüyü gibi kalmış saçların dökülmesini beklemek için saç ekimini neden yıllarca ertelesin, gençliğini hoşnutsuz geçirsin, belki ekimle mevcut görünüşünden ilerleme olacak. Aşırı açıklığı, çok az saçı olanların yaşı genç de olsa ekimi çok ertelemelerini gereksiz buluyorum. Dökülen dökülmüş zaten, daha dökülse dökülmese ne fark edecek? Bunlar sonradan dökülse de ekilenlerin arasında fazla fark edilmez diye düşünüyorum, zaten çok azlar. Kaybedecek birşey kalmama durumu.

burak2893

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 20 Ekim 2018, 21:00:19 »
30 haziran ekim 110 gün bugün 3 kere prp yaptırdım sizce durum nasıl ?

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 21 Ekim 2018, 00:31:50 »
Bence gidişat iyi hocam biraz daha zamana ihtiyacın var ,kararmalar fena değil şu sıralar ataklar başlar.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Kasım 2018, 22:33:34 »
Son durum nedir acaba?

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Kasım 2018, 22:52:47 »
İnşallah iyi sonuç alırsın,ama eskiden daha iyi olacagı kesin..

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 18 Kasım 2018, 11:41:03 »
resim atabilirmisin?

Facebook Twitter Instagram