Gönderen Konu: Sac derisinde yara  (Okunma sayısı 6892 defa)

HaKaN.60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sac derisinde yara
« : 06 Temmuz 2018, 20:22:06 »
Arkadaslar yaklasik 9 gun once sac ekimi yaptirtim ilk yikamalardan sonra basimda bir yara olustu gecmek bilmiyor daha once biyle birseyle karsilasan basina gelen varmi tecrubeli arkadaslrdan fikir ve yardim bekliyorum

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: Sac derisinde yara
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2018, 18:12:47 »
Ekim yaptırdığın yerle görüştün mü ? Nekroz olmuş gibi görünüyor.
Antibiyotik kullanmalısın bence birde sprey şeklinde vardı ama yinede doktorunla konuş o yönlendirmesini daha iyi yapabilir.

HaKaN.60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2018, 07:15:45 »
Evet doktorumla konustum 3 adet kremi karistirp suruyorum baya topladi kendi yara

HaKaN.60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2018, 07:18:13 »
Ama. İz kalacak gibi orda doktor dolasim bozuklugu dedi o bolge duzgun beslenememis bakalim daha iki hafta oldu ilerlyen zamanda nasil olacak. Cevap verdiginiz icin teşekkür ederim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2018, 10:19:16 »
Ama. İz kalacak gibi orda doktor dolasim bozuklugu dedi o bolge duzgun beslenememis bakalim daha iki hafta oldu ilerlyen zamanda nasil olacak. Cevap verdiginiz icin teşekkür ederim

Dolaşım Bozukluğu değilde çok sık ekim yapıldıysa ve kanal açma sırasında olmuş olabilir. İlaçlarla kendine gelecektir. İz kalıp kalmayacağı yada saç çıkıp çıkmayacağı anca 4 ay sonra belli olur. Antibiyotiğe devam edersen yeniden kabuk bağlamazsa atlatmışsın demektir. :)
geçmiş olsun.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2018, 17:20:41 »
bu görüntü bana maalesef cok tanidik geliyor . insallah o bölgede kayip yasamazsiniz.
dolasim bozuklugu ve düzgün beslenmemis, alakasi yok uygulamada hata yapilmis .

HaKaN.60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2018, 17:23:36 »
Tanıdık geliyor derken biraz daha acarmisiniz  sac cikmama durumunda duzeltme yapacagini soyledi doktorum o yonden sikinti yok

HaKaN.60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2018, 17:10:05 »
Ooo evet kotu olmus ama benim alan cok kucuk ve doktorum bunu en bastan soyledi sac cikmayabilir oraya duzeltme yapriz diye hastanede yaptidim ekimi faturam elimde o yuzden sikinti cikaramazlar

HaKaN.60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2018, 19:01:48 »
Buda son hali

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2018, 10:14:37 »
Kaçıncı gündesin ?
Global Moderator

HaKaN.60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Temmuz 2018, 14:02:47 »
28 gun bugun yara gecti ama o bolgede sac sayisi baya az doktorum o bolgeyi yeniden ekecegini soyledi

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 26 Temmuz 2018, 14:23:52 »
28 gun bugun yara gecti ama o bolgede sac sayisi baya az doktorum o bolgeyi yeniden ekecegini soyledi

geçmiş olsun , o bölge nekroz olmuş, :(
Ama Fazla bir greft kullanılmadan yeniden düzeltilebilir.Doktorun Farkında olması oyalamaması iyi bir durum bence beni baya bir oyalamışlardı.

HaKaN.60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Temmuz 2018, 14:26:20 »
Yara olustugu ilk anda o bolgede sac cikmaya bilir yeniden ekim yapip duzeltiriz dediker 60-70 greft yeter gibi duruyor 10 gun sonra prp icin gidecem ozaman ekermi acaba orasini bilmiyorum

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 30 Temmuz 2018, 11:52:03 »
Yara olustugu ilk anda o bolgede sac cikmaya bilir yeniden ekim yapip duzeltiriz dediker 60-70 greft yeter gibi duruyor 10 gun sonra prp icin gidecem ozaman ekermi acaba orasini bilmiyorum

Bir Yıldan önce ellemez orayı :) ama canını sıkma o kadar greftle kapatılır o bölge hatta saçın uzayınca çıkışlar başlayınca orayı kamufle edecektir,

Facebook Twitter Instagram