Gönderen Konu: Jale ŞENYURT 5 Temmuz 2018 (3500 greft)  (Okunma sayısı 21487 defa)

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Jale ŞENYURT 5 Temmuz 2018 (3500 greft)
« Yanıtla #136 : 24 Nisan 2019, 13:33:30 »
Selam herkese uzun zamandır yazmıyordum..  10.aya bir hafta kala durum budur arkadaşlar.. şuan belki ışıktan yanılma olabilir ama saçlar seyrek. Tepe bölgesi çok değişmedi, kendi saçlarım hala ama hala dökülüyor.. kendi saçım dökülmeseydi sonuç çok daha iyi olabilirdi. Şakak kısımlarındaki ekilen saçlar çok güçsüz şuan umarım zamanla hacimlenir ve kivircikliga kavuşur:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 24 Nisan 2019, 17:15:48 »
Keske korusaydın kendı saçlarını memnunmusun sen?
Global Moderator

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 24 Nisan 2019, 19:38:01 »
Çok değilim malesef.. koruma işi keşke elimizde olsa jale hocanın dediği şampuanı ve hapları kullandım dökülme hiç durmadı
Belki tekrar xpecia kullanırım bi iki sene böyle idare edip dökülme durursa ikinci ekim yaptiricam gibi

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 24 Nisan 2019, 23:09:10 »
merhaba, geçmiş olsun. kendisine memnun olmadığınızı ilettiniz mi? Cevabınız evet ise kendisi ne gibi bir değerlendirme yaptı?

melar

• Full Member
« Yanıtla #140 : 25 Nisan 2019, 09:08:26 »
Merhaba,

aslinda kafanizdaki seyrek alanin tüm tepe bölgesini kapladigini ve o 3500 graftin da tüm tepe bölgesine yayilarak ekildigini düsündügümüzde bana fena bir ekim degilmis gibi görünüyor. Zaten 3500 graftla kapanacak gibi durmuyordu acikliginiz tepede kendi saclariniz olsa bile. Bence proscari hic kesintisiz kullanin. En azindan dökülmeyi durdurur. Ama proscarin etkisini göstermesi de cok uzun zaman aliyor. Hemen sak diye hissetmiyorsunuz. Ikinci bir sikilastirma ekimi de sart gibi görünüyor. 2000-2500 graftla gayet güze bir sikliga ulasilabilir.

Saygilar,
Melar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 25 Nisan 2019, 10:33:11 »
Çok değilim malesef.. koruma işi keşke elimizde olsa jale hocanın dediği şampuanı ve hapları kullandım dökülme hiç durmadı
Belki tekrar xpecia kullanırım bi iki sene böyle idare edip dökülme durursa ikinci ekim yaptiricam gibi
Finasterid kullanmalısın başka türlü durmaz
Global Moderator

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 25 Nisan 2019, 11:26:27 »
merhaba, geçmiş olsun. kendisine memnun olmadığınızı ilettiniz mi? Cevabınız evet ise kendisi ne gibi bir değerlendirme yaptı?
Hocayla en son ocakta konuşmuşuz.. ekimlerini takip eden biri değil.

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 25 Nisan 2019, 11:30:57 »
Merhaba,

aslinda kafanizdaki seyrek alanin tüm tepe bölgesini kapladigini ve o 3500 graftin da tüm tepe bölgesine yayilarak ekildigini düsündügümüzde bana fena bir ekim degilmis gibi görünüyor. Zaten 3500 graftla kapanacak gibi durmuyordu acikliginiz tepede kendi saclariniz olsa bile. Bence proscari hic kesintisiz kullanin. En azindan dökülmeyi durdurur. Ama proscarin etkisini göstermesi de cok uzun zaman aliyor. Hemen sak diye hissetmiyorsunuz. Ikinci bir sikilastirma ekimi de sart gibi görünüyor. 2000-2500 graftla gayet güze bir sikliga ulasilabilir.

Saygilar,
Melar
Teşekkür ediyorum 👍👍
Zaten ben 3500 greftle mükemmel bi sonuç beklemiyordum da kedi saçlarımın dökülmesi üzdü:) dökülme durunca 2.ekim için kolları siviyacagim:)

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 10 Ekim 2021, 03:00:28 »
Selam arkadaşlar temmuz 2018 de ektirdigim saclar sakak kısımları vs seyrek bir sekilde duruyor lakin kendi saçım ısrarla dökülmeye devam ediyor  suan sacim ektirdigim zamanki halinden daha kötü bence kışın lifehair ile görüşmeyi düşünüyorum Şahin hoca hastaları ile ilgililenen dürüst bir ekimci malesef Jale hocanin umrunda degil ektiği saçlar sonuçları falan

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #145 : 10 Ekim 2021, 10:35:39 »
Malesef bu konuda hepimiz yanılıyoruz. Bir ekimle bu işi kurtarırız deyip ektiriyoruz. Ekim yerleri de bunu söylemiyor, ya da tedbirini al demiyorlar. Anca ekip paralarını kazanıyor, insanları da sonra böyle kötü durumda bırakıyorlar.
Insan o zmn keşke kel gezsem bundan iyidi diyor!

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #146 : 10 Ekim 2021, 11:59:41 »
Ya iyi de, arkadaş yazmış mesela Nisan 2019’da, yani 2,5 sene önce. Saçlarım dökülmeye devam ediyor diye. Bu durumda kullandığın takviyeler kesmiyorsa dökülmeyi, başka şeyler denenmeliydi. Haa kullanmak istemiyorsan da dökülmenin devam etmesine ekim merkezi ne yapsın? Burada bir ekim merkezi başarısızlığı mı var? Ektiği çıktıysa işi bitmiştir.

Kaldı ki e az 3 senedir forumu biliyormuş arkadaş, dökülmeye neyin iyi gelebileceğini öğrenebileceğin bir yerdesin. Tedbirini al diye merkezin söylemesine de gerek yok yani.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #147 : 10 Ekim 2021, 13:08:39 »
Evet haklısın, önce insan kendi araştırıp bunları bilmesi gerekiyor.
Ama ekim merkezleri de bir kişiye bunları anlatması gerekiyor ekimden önce. Sağolsun burdaki arkadaşlar diyorlar, ama bu sayfayı takip bilmeyenler ne yapsın? Ben ekim tarihini aldım, ama bana hiç sorulmadı finasterid kullanıp kullanmadığımı. Bunları merkez de sorması gerekiyor.
Saçların devam dökülüceğini görüp ona göre planlama yapmaları gerekiyorlardı.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 10 Ekim 2021, 16:53:28 »
Evet haklısın, önce insan kendi araştırıp bunları bilmesi gerekiyor.
Ama ekim merkezleri de bir kişiye bunları anlatması gerekiyor ekimden önce. Sağolsun burdaki arkadaşlar diyorlar, ama bu sayfayı takip bilmeyenler ne yapsın? Ben ekim tarihini aldım, ama bana hiç sorulmadı finasterid kullanıp kullanmadığımı. Bunları merkez de sorması gerekiyor.
Saçların devam dökülüceğini görüp ona göre planlama yapmaları gerekiyorlardı.

Dostum sana ihtiyaç görmedikleri için bahsetmemişlerdir. Biliyorsun aynı yerde ektirdik. Bana, ekim sonrssında 6 ay sözlediğimiz her bakımı desteği kullanacaksanız ekim yapalım, değilse sizi operasyona almayalım demişlerdi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 10 Ekim 2021, 17:33:48 »
Malesef bu konuda hepimiz yanılıyoruz. Bir ekimle bu işi kurtarırız deyip ektiriyoruz. Ekim yerleri de bunu söylemiyor, ya da tedbirini al demiyorlar. Anca ekip paralarını kazanıyor, insanları da sonra böyle kötü durumda bırakıyorlar.
Insan o zmn keşke kel gezsem bundan iyidi diyor!

Kullan dese adamlar gene suçlu kullanma dese gene suçlu
Ekim de sorun yok bu arkadaşın kendi hatası araştıracak öğrenecek soracak.

Burada her konuya hemen hemen aynı uyarılarda bulunuyoruz araştırın diyoruz
Arkadaşta burada konu açmış bilmiyormu samıyorsun. Kişilerin kendi tercihleri dostum sonra kendi saçım döküldü e ne olacak başka :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram