Gönderen Konu: Jale ŞENYURT 5 Temmuz 2018 (3500 greft)  (Okunma sayısı 21490 defa)

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Jale ŞENYURT 5 Temmuz 2018 (3500 greft)
« Yanıtla #46 : 19 Temmuz 2018, 18:36:38 »
15.günden selamlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 19 Temmuz 2018, 19:37:39 »
kabuklar dökülmüş güzel duruyor artık şok dökülmeyi beklıceksın maşallah
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 19 Temmuz 2018, 19:44:50 »
güzel görünüyor kısa saç yakışmış hocam size

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 20 Temmuz 2018, 01:20:04 »
güzel görünüyor kısa saç yakışmış hocam size
Teşekkür ederim :) saçlarımız olsunda kısada kullanırız :)

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 20 Temmuz 2018, 01:21:03 »
kabuklar dökülmüş güzel duruyor artık şok dökülmeyi beklıceksın maşallah
Sağolasin hintell 20.gün gibi başlar değil mi?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 20 Temmuz 2018, 01:52:45 »
Saçlarınız iyi sonuç almak için elverişli bir yapıda. Kıvırcık/dalgalı saçlarda iyi sonuç alma ihtimali daha yüksek. Kapatıcılık ve doğallık için avantajlı bir durum. İnşallah memnun kalırsınız ekim sonucunuzdan.
The World is Yours

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 20 Temmuz 2018, 09:00:52 »
Guzel duruyor hocam valla yakismis :) Senin gidisati gördukce ben mutlu oluyorum valla :D Benim saclarda assagi yukari böyle suan, 1-2 gune bende guncelleyecegim konuyu resimlerle :)

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 20 Temmuz 2018, 21:41:03 »
Saçlarınız iyi sonuç almak için elverişli bir yapıda. Kıvırcık/dalgalı saçlarda iyi sonuç alma ihtimali daha yüksek. Kapatıcılık ve doğallık için avantajlı bir durum. İnşallah memnun kalırsınız ekim sonucunuzdan.
İnşallah hocam çok teşekkür ederim.. her adımı burdan paylaşacagim sizin tecrübeleriniz ve yorumlarınızı önemlı buluyor ve tavsiyeleri yerine getirmek için uğraşıyorum. Dediğiniz gibi kıvırcık saclarda seyreklik daha geri planda kalıyor umarım benimde  ayna karşısında yüzüm güler :)

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 20 Temmuz 2018, 21:44:08 »
Guzel duruyor hocam valla yakismis :) Senin gidisati gördukce ben mutlu oluyorum valla :D Benim saclarda assagi yukari böyle suan, 1-2 gune bende guncelleyecegim konuyu resimlerle :)
Eyvallah korax:) aksilik olmadığı sürece aynı şeyleri yazıp paylaşacağız ikimizde eminim iyi olması için elimizden geleni yapıyoruz. Benim alın bölgesinde isilik tarzında sivilcelenme oldu son koyduğum fotoğrafta da yakinlastirirsaniz farkedilir.. o canımı sıkıyor  onun içinde eczaneden biodermanin bir ürününü aldım Jale hoca al kullan dedi saça sıçrar diye hafif bir tedirginlik var sadece

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 20 Temmuz 2018, 23:05:32 »
Hocam ayni sekilde sivilcelenme bende de var. Yaglanma olayi azaldi ama baya. Ben pek kafaya takmadim acikcasi, sicakta etkiliyo biraz diye dusunuyorum. O isilik tarzi sivilce olan yer ufaktan kasiniyo bazen pek ellemiyorum ama biraz rahatsiz ediyo bazen. Ben buarada finasterid icin karar verdim, 6 ay kadar kullanmayi dusunuyorum finasterid ve xpecia. Daha sonra priorin vitamin ile devam edicem surekli olarak.

Birde son 2 gundur saca ufaktan dikkatlice dokundum biraz onun vicdan azabini yasiyorum bende :)) Jale hoca dokunmak yasak demisti, umarim bisey olmaz. 13. ya da 14. gunde cok hafif dokunma olayi ekim bölgesine zarar verirmi emin olamiyorum ama tirsiyorum sureci negatif etkilicem diye.

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 21 Temmuz 2018, 01:49:50 »
Hocam ayni sekilde sivilcelenme bende de var. Yaglanma olayi azaldi ama baya. Ben pek kafaya takmadim acikcasi, sicakta etkiliyo biraz diye dusunuyorum. O isilik tarzi sivilce olan yer ufaktan kasiniyo bazen pek ellemiyorum ama biraz rahatsiz ediyo bazen. Ben buarada finasterid icin karar verdim, 6 ay kadar kullanmayi dusunuyorum finasterid ve xpecia. Daha sonra priorin vitamin ile devam edicem surekli olarak.

Birde son 2 gundur saca ufaktan dikkatlice dokundum biraz onun vicdan azabini yasiyorum bende :)) Jale hoca dokunmak yasak demisti, umarim bisey olmaz. 13. ya da 14. gunde cok hafif dokunma olayi ekim bölgesine zarar verirmi emin olamiyorum ama tirsiyorum sureci negatif etkilicem diye.
Valla kasindikca bende saça ufak ufak dokunuyorum yıkama yapar gibi çok etki edeceğini dusunmuyorum ama tabi temkinli olmak lazım bu yağ benim saça da sıçradı yağdan kurtulmak lazım o can sıkıcı.. ben xpecia hariç bişey kullanmıyorum kullanmaya gerek var mı yok mu onu da hiç bilmiyorum.. ama şu yağ sorununu çözmek lazım..

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 21 Temmuz 2018, 17:21:48 »

korax priorin vitami kullandı mı yoksa yeni başlayacaksın? saçlara faydası varmıdır?

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 22 Temmuz 2018, 17:41:06 »
Priorin'e baslamadim henuz, 6 ay xpecia kullanip daha sonra priorin ile devam edecegim surekli olarak. Sebebi de, yurtdisinda priorin tedarik edebiliyorum ama xpecia tedarik edemiyorum. Icerik olarak priorin ve xpecia benzer ama sanirim xpecia'da olan 1-2 icerik priorin'de yok. Faydali bi vitamin diye biliyorum, koray hoca olsun, yurtdisindaki diger platformlardaki paylasimlar olsun tavsiye edenler var. Hintel daha bilgili sanirim priorin hakkinda.
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2018, 18:47:10 Gönderen: Korax »

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 22 Temmuz 2018, 22:19:24 »
Priorin'e baslamadim henuz, 6 ay xpecia kullanip daha sonra priorin ile devam edecegim surekli olarak. Sebebi de, yurtdisinda priorin tedarik edebiliyorum ama xpecia tedarik edemiyorum. Icerik olarak priorin ve xpecia benzer ama sanirim xpecia'da olan 1-2 icerik priorin'de yok. Faydali bi vitamin diye biliyorum, koray hoca olsun, yurtdisindaki diger platformlardaki paylasimlar olsun tavsiye edenler var. Hintel daha bilgili sanirim priorin hakkinda.
cevap için tesekkurler :)

Facebook Twitter Instagram