Merhaba,
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Kısaca göz gezdirdiğim kadarıyla birkaç konuya açıklık getireyim.
- Paylaşım yapmamamın sebebi, moral bozukluğu değil aylık olarak süreç hakkında bilgilendirme yapmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
- Şahsi fikrim, saç ekiminde kişinin bünyesinin oldukça önemli olduğu. 4. ayda hiç dolmayacakmış gibi görünen alanlar ileri ki dönemlerde dolabiliyor. Sürecinin geriden geldiğini düşünen arkadaşların eğer İngilizce biliyorlarsa "slow grower" terimini Google'da aratmalarını tavsiye ederim.
- Süreç daha sonuçlanmadığı için net konuşmak istemiyorum fakat donör alan 2. ekime uygun olmayabilir. Maalesef göze çok batan boşluklar var. Umuyorum ki biraz daha toparlar fakat yaptığım araştırmalarda 5. aydan sonra çok ciddi bir fark yaşayan, boşlukları biraz daha dolan donöre rastlayamadım.
- Özellikle saç ektirmemiş arkadaşlara tavsiyem forumdaki veya internet üzerindeki her resme inanmamaları. Bende saç ektirdiğimde farkettim ki fotoğraf çekilirken ortam ışığı ve çekim açısı sizi kel veya gür saçlı gösterebilir. Bilgilendirici olması açısından resimleri mümkün olduğunca direkt ışık alacak şekilde çekmeye gayret ediyorum.
---------------------------------
Bugün itibari ile 5 ayı tamamlamış bulunuyorum. Ekim yapılan alan neredeyse iki hafta içinde ciddi gelişme gösterdi. Halen ele gelen birçok batan saç var aynı zamanda hiç saç çıkışı ibaresi olmayan 1 adet önde, 2 adet yanlarda olmak üzere 1 cm2'ye yakın boş alanlar mevcut. Resimleri bilgilendirici olması için direkt ışık altında çektim.