Gönderen Konu: Estemylife 15 Mart 2018 4200 Greft  (Okunma sayısı 12105 defa)

brl41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife 15 Mart 2018 4200 Greft
« Yanıtla #16 : 11 Ağustos 2018, 21:08:38 »
Gelişim nasıl devam edıyor bi bilgi verebilirmisiniz

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2018, 02:20:19 »
Bu estemylife bir haller oldu son zamanlarda ekimlerin çoğu kötü hem çok seyrek ekiliyor hemde sonuçlar iyi değil bu arkadaşta dördüncü ayın sonundayken memnun olmadığını yazmış ve bir daha resim atmamış morali bozuldu galiba ne yapcaz bilmem vallahi araştırdıkça dahada kafa karışıyor estemylifeda listemden çıkardım böyle giderse liste miste kalmayacak ne olacak bilmem paranın gözü kör olsun koraya gitmek vardı.

aslanturk58

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Ağustos 2018, 12:40:34 »
Son durumunuz nedir

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Ağustos 2018, 13:54:08 »
Tepe bölgesine kadar açik bir alan İçin  4200 greftle iyi bir planlama yapılmış bence. Dört aylık süreçte daha yeni çıkışlar başlamış. Üstelik saçınızı kısa kullanıyorsunuz. Durum gayet normal dostum. 7/8 ay sonra Hasan bey 2 Ci operasyonu planlar size

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Ağustos 2018, 00:46:54 »
Koray erdoğanı koy bi tarafa gerisinin garantisi yok şansa bakıyor biri iyi öbürü kötü oluyor ekimlerin

Curtis

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 13 Ağustos 2018, 09:50:17 »
Kisiden kisiye değişiyor saçların çıkışı. 6. Aya doğru belli eder kendini. Estemylife bildiğim kadariyla garanti kağıdı veriyor. Açıkçası o kağıt ne işe yarıyor onuda araştırmak lazim.

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 13 Ağustos 2018, 10:27:37 »
Dostum Türkiye’de Koray Hocam dahil olmak üzere hiçkimse bu işi tek basına yapamaz çünkü ekip işi. Ben bu kurumda yaptırdım ve Hasan bey tüm planlamaları kendi yapıyor kanallarıda büyük ölçüde kendi açıyor. Birde kişinin kendi saç yapısıylada alakalı olduğunu düşünüyorum. Herkesin aynı sonucu alması imkansız. Bu arkadaşımızın da 4 ayına göre normal bence

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2018, 14:22:02 »
cemal kardeş sen forumda yeni olduğun için bilmezsin bu arkadaşların derdi ekim değil. ben eskiden cevap verirdim bunlara ama şimdi eskisi kadar giremiyorum forma. burada saç ektiren arkadaşların sonucu iyide olsa  olmasada ekim merkeziyle bir sorunu olmaz bilirlerki sonuç ne olursa olsun hasan hoca gerekeni yapar.

buradaki arkadasların sorunu hasan hocayla ve bu arkadaşlara bir bak hiç biri saç ektirmemiştir. baksana 16 tane yaptığına kadar biliyor..yani sorun burada hasan hocanın cok iş yapıyor oluşu. onlar anladı cemal kardeş

bu arada ekimin tekrar hayırlı olsun kardeş..

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 13 Ağustos 2018, 15:52:37 »
cemal kardeş sen forumda yeni olduğun için bilmezsin bu arkadaşların derdi ekim değil. ben eskiden cevap verirdim bunlara ama şimdi eskisi kadar giremiyorum forma. burada saç ektiren arkadaşların sonucu iyide olsa  olmasada ekim merkeziyle bir sorunu olmaz bilirlerki sonuç ne olursa olsun hasan hoca gerekeni yapar.

buradaki arkadasların sorunu hasan hocayla ve bu arkadaşlara bir bak hiç biri saç ektirmemiştir. baksana 16 tane yaptığına kadar biliyor..yani sorun burada hasan hocanın cok iş yapıyor oluşu. onlar anladı cemal kardeş

bu arada ekimin tekrar hayırlı olsun kardeş..

Bilader bilgi aldım ve yazdım burada ne var. Donörü dağıttıktan sonra ne kadar gerekeni yapsa da boş.  Nasıl toparlayacak? Neden bu kadar hata yapmaya başladı estemylife? Sen orada çalışıyorsun sanırım veya forumları takip etmeden sorumlu  kişisin. Reklamı bırak bence. Yanlış ise yanlış demek zorundayız. İyi iş çıkarmaya devam etseydi biz de iyi derdik. Ayrıca hasan beyin kendisi ekmiyor bile. Yoğunluktan herşeyi yanındakiler yapıyormuş. Ne yani bunları burada yazmayalım mı?

Reklam işlerini bırakıp vebal almayı bırakın. Adamın saç ekimi felaket. Hala hayırlı olsun diyorsun dalga geçer gibi. Donör tarafı tahrip olmuş. Neyse uzatacak bir şey yok. Ben her kurum için yorumumu yaparım. En iyisini bulana kadar uğraşacağız
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2018, 16:07:37 Gönderen: Akadian »

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2018, 17:06:55 »
sen birazdaha araştır birader. sen alman gereken mesajı aldın.. bu form yemez bunları

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 13 Ağustos 2018, 17:29:25 »
sen birazdaha araştır birader. sen alman gereken mesajı aldın.. bu form yemez bunları

Ne mesajından bahsediyorsun anlamadım. Hayal dünyasında yaşıyorsun. İstiyorsun ki reklamını yaptığım firma için eleştiri gelmesin. Hintell buna izin vermemeli. Forumda ben tüm ekimler için yorum yapıyorum yapmaya da devam edeceğim. sen reklama devam et istersen. İyi olduğunda iyi diyoruz ama kötü olduğunda da kötü diyeceğiz. Hadi bakiim işine bak. Kolay gelsin

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Ağustos 2018, 00:01:29 »
Ben de Estemylife da ekim yaptirdim ve evet ekim yaptirdigim gun 17 kisi vardi ekim olan.

Cizgiyi hasan hoca yapti. Kanalin yuzde 30 40 lik kismini da yapti.

Benim sorunum son gun- kabuk dokme isleminde oldu. Ama uzatmak istemiyorum. Bakalim sonucu gorup konusmak lazim. Gun 50.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Ağustos 2018, 09:39:08 »
Bu form yemez bunları diyorsun ama habire reklam yapıyorsun bence artık bırak bu işleri bak adamlar günde 17 ekim yapıyormuş ve sen diyorsun ki hasan akıl sorunu olanlara garanti veriyormuş garanti verse ne olacak günde 5 adam mağdur olsa hangi birine yetişecek .bence sen zırt pırt estemylife reklamı yaparak vebal alıyorsun iyi düşün .benimde eskiden estemylife düşündüğüm bir yerdi ama gelinen noktada listemden çıkardım  belki sana ekim yaparlarken iyi zamanlarıydı ama şimdi doner bölgede bile sıkıntılı alımları var sen sadece kendi konuna bakıyorsun galiba.

Aynen. Arkadaş geçen sene yaptırdı. Sonucu iyidi. Son bir senedir dağıttı estemylife. Ben randevu alacak kadar güvendim hasan akıla. Sonra baktım donörü dağıtıyorlar. Çoğu şeyi yanındakiler yapıyor ve kendisi doktor değilmiş. Bıraktım. kimse babamızın oğlu değil sonuçta.16 ekim olayı da çok konuşuldu. Görüştüğüm kadın sanki olumlu yönde ilgimi çekecek gibi çok yoğunuz günde 16 ekim yapıyoruz. Hasan bey isteğe göre kanal açıyor artık diyince ben de buraya aktardım. Yanlış mı yaptım?  İlhan beyi de beğendim sonra baktım fazla reklam hareketleri ve nekroz sorunu onu da eledim. Şimdi özgür beye kafam yattı takip ediyorum. Haa yarın bir şey olur ona da veda ederiz. Sonuçta kafa bizim.

Bence ne olursa olsun çok iyi  araştırmak lazım. Yazık yani burun ameliyatının bile 3-4 kere yaparsın ama saçı donör iyi ise bile 2 sakaldan alırsan 3 kere belki yaparsın. Yani önemli karar

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 14 Ağustos 2018, 09:57:16 »
Kanal açmayı doktorun/uzmanın kendisinin yapması esastır. Sanırım Hasan Bey de bunu "genellikle" sağlıyor. Eğer tepe bölgesine açmaması; "benden bu kadar, şimdi sen gel devam et" mantığından değil de, tepeyi daha güzel açan birisi olduğundan ise anlayabilirim (tepeye kanal açmanın farkı var mı bilmiyorum, sadece iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum).
Greft alma ve ekmeye gelince, bunu Türkiye'de ve Dünya'da bazı iyi doktorların da kendilerinin yapmadığını biliyoruz. Tabi önemli olan sonuç. Örneğin Dr. Lorenzo, elemanlarını yıllarca çok iyi yetiştiriyor, işinden emin olmadan işi teslim etmiyor. Grace isimli bir hemşiresi var, greft alımında çok iyi noktaya gelmiş. Önemli olan bu. Operasyona gittiğinde kafanda kim çalışacak, ne kadar tecrübeli bilememen, yok "sağ tarafta çalışan iyiydi, iyi yapmadı diye sol tarafta çalışana kızdı, onu söküp bir daha yaptı" diye olaylar insanları geriyor. En güzeli internet sayfalarına koyacaklar ekibimiz diye, ekimde hangi işi kim yapıyor, ne kadar tecrübeli yazacaklar, herkesin içi rahat edecek, ama maalesef bunu da kimse yapmıyor.
"Senin bünyen iyi değilmiş" lafını da bir geçecekler. Öyle bir kavram yok. Donör kalitesi diye birşey var, onu da hesaplayıp öngörüp muhtemel sonuçları hastasıyla önceden paylaşacak. Greftlere zarar vermeden alıp ekecek ve sonuç alacak. Çıkarsa benden, çıkmazsa bünye, münye diye kimse milletin hayalleriyle oynamayacak.

Facebook Twitter Instagram