Merhaba,
Yaklaşık 113 gün önce gerçekleştirilen saç ekimim ile alakalı süreç konusunda bilgilendirmek amacıyla bu konuyu açıyorum. Aşağıda ekim ve takip eden süreçle alakalı bilgileri ve önceki dönemde çektiğim fotoğrafları paylaşacağım. Mümkün olduğunca süreci takip edebilmeniz ve yorumlayabilmeniz için konuyu güncel tutmaya çalışacağım.
Ekim öncesi durum: Norwood 5-6 ( Ön bölge orta kısımda güçsüz saçlar, yan ve ön/orta saçsız alan, orta bölge güçsüz saçlar, vertex saçsız alan. Maalesef ekim öncesinde Toppik kullandığımdan kıyaslama yapılabilecek görsel paylaşamıyorum.
Kullanılan ilaçlar: Hair Forte sprey (akşam 2 fıs), Xpecia Tablet (sabah-akşam), Medohbiotin (2 tablet, 5 mg. 113. gün başlanmıştır.)
Ekim ardından tedaviler: Hiberbarik oksijen ( 3 seans), Prp (Ekim öncesi ve 3. ay)
Ekim yapılan bölge: Vertex hariç tüm alan.
Ekimi gerçekleştiren ekip: Greft alımı Can Bey, Ekim ve greft düzenleme için Batuhan Bey ve ismi hatırlanmayan bir hanımefendi. Kanal açma Hasan Bey.
113. gün yorumu: Süreç diğer ekim örneklerine göre yavaş ilerlemekte, ekim yapılan alanda hiç saç çıkışı olmayan küçük alanlar mevcut. Şok dökülme ardından kalan saçlar haricinde kayda değer bir çıkış henüz olmadı. Donör bölge tamamen iyileşmedi, kızarıklıklar ve seyreklik mevcut.
Sırasıyla 5. 8. ve 2 adet 11. gün fotoğraflarını paylaşıyorum.