Gönderen Konu: Rumeli hastanesi 20.01.2015 8.ay  (Okunma sayısı 52641 defa)

Reciproc

• Sr. Member
Ynt: Dr mitat hanbaba 3500 greft
« Yanıtla #15 : 02 Şubat 2015, 21:10:16 »
Seyrelmiyor  :) şu aşamada  biraz öyle gözükür,vertexteki saç kanlanma az olduğu için yavaş uzar ve bu kanlanmanın az olmasından dolayı firede çok olur,ben olsam şu aşamada minoxili basardım vertekse hiç acımazdım,tabi siz genede bildiğiniz gibi yapın,benim dediğimi çoğu kişi tasvip etmez...
Ayrıca iki üç ay mutlaka finasterid kullanırdım(bilinen adıyla proscar),bu konuda geç bile kaldınız....

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 02 Şubat 2015, 22:13:05 »
Hocam doktora da sordum 45.gün minoksiline başlayacağız dedi. Valla bilemedim

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 03 Şubat 2015, 14:38:17 »
Biotin ve proscara başlıyorum hocam. İnşallah yan etkilerini görmeyiz

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 03 Şubat 2015, 21:03:49 »
Proscar 5 mg ,dörde bölüp her gün bir parçasını içiyorsunuz,biliyorsunuzdur ama ben genede yazayım dedim,biotin olarak solgar alabilirsiniz,eczanelerin hepsinde var,5000mcg solgar biotin,bunuda günde bir kullanın..
Minoxili en geç üçüncü haftada başlayın bence,yalnız şuda var,verteks ekimi en riskli bölge ,minoxil kullanırken yada kullanmıyorkende çıkmama riski var,belkide o bölgedeki saçlar hiç çıkmaz,oluyormu oluyor sonuçta,bunu şunun için yazıyorum,minoxil kullanırsınız çıkmazsa o yüzden sebebini ona bağlarsınız belki diye yazıyorum ama bana göre geç kalmadan vertekse mutlaka minoxil kullanmak lazım,bunu günlük kendi gözlemlerinlede anlayabilirsin,verteksteki saç şu an bile ön bölgelere göre çok yavaş uzuyor,bu yavaşlık aşırı yavaş olursa risk doğar bilmem anlatabiliyormuyum,ben olsam minoxile başlardım,yabancı doktorların çoğu ikinci haftadan itibaren öneriyorlar,yalnız sadece vertekse ön ve orta kısımlara kullanmamak lazım....

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Şubat 2015, 10:27:11 »
Hocam ilk resimde aralarda küçük saçlar var bunlar sanırım zaman içerisinde çıkar değil mi. Çıkarsa sık bir saçım olur diye düşünüyorum. Birde program ile hesaplamaya vaktiniz olmadı sanırım. Proscar eczanelerde bulamadım. Biotin olarakda başka bir doktor arkadaş Medobiotin önerdi.. Özellikle ilk resmi büyütüp aradaki köklerle ilgili yorumda bulunabilirsiniz sevinirim

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 04 Şubat 2015, 20:07:11 »
Tabiki çıkar o saçlar,yani kısa kalmış olmaları  normal olabilir ama şu var belli bir zaman sürecine paralel ilerleyen bir uzama olmalı saçlarda,o bahsettikleriniz biraz geri kalmışlar ama bu çıkmayacakları anlamına gelmez,şu sıra saçlarınızı sık yıkayın yalnız çok şampuan kullanmayın,yani suyla durulayın,çok faydasını görürsünüz,saç derisi çok kuru kalmasın...
Proscar eczaneden alırken ecza deposundan getirtmelerini söyleyin,yoksa hazırda olmaz eczanelerde,biotin solgar olursa iyi olur,onuda söylerseniz getirtirler,yalnız verteksin durumunu görünce minoxile ısrar edesim geliyor haberiniz olsun :)ordaki saçlar çok geriden geliyor....

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 04 Şubat 2015, 20:35:36 »
Hocam 2 tane doktora sordum. Mitat bey hiçbir ilaç kullanmayacağız  dedi. antalyadaki diğer bir doktor arkadaşla proscore biotinin ve 45 inci gününde minoxil önerdi. Sizde minoxil hemen başlayalım diyorsunuz bende ne yapacağımı şaşırdım karar veremiyorum gerçekten. mithat bey özellikle hiçbirşey kullanmamı istiyor sadece 45 inci gününde minoxil kullanacağız diyor.

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 04 Şubat 2015, 20:43:38 »
Hocam 2 tane doktora sordum. Mitat bey hiçbir ilaç kullanmayacağız  dedi. antalyadaki diğer bir doktor arkadaşla proscore biotinin ve 45 inci gününde minoxil önerdi. Sizde minoxil hemen başlayalım diyorsunuz bende ne yapacağımı şaşırdım karar veremiyorum gerçekten. mithat bey özellikle hiçbirşey kullanmamı istiyor sadece 45 inci gününde minoxil kullanacağız diyor.
Benim sormak istedigim bir soru var.
Mitat Hanbaba gercekten doktor mu? Google da aratinca Sac ekim bolum direktoru gibi bir unvana sahip oldugunu goruyorum. Eger degilse baslik duzeltilmeli.

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Şubat 2015, 23:53:54 »
Bildiğim kadarıyla İran 'da Tahran Üniversitesinde saç ekimi ile ilgili bir bölümden mezun olduğunu belirtmişti. Yarın öğrenir gerekirse düzeltme yaparım. Kendisi de Azeri asıllı..

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Şubat 2015, 00:10:29 »
Bildiğim kadarıyla İran 'da Tahran Üniversitesinde saç ekimi ile ilgili bir bölümden mezun olduğunu belirtmişti. Yarın öğrenir gerekirse düzeltme yaparım. Kendisi de Azeri asıllı..
hocam hali hazirda bilmiyorsaniz neden oyle oldugunu yaziyorsunuzki. Sizin iicin onemsiz bir ayrinti olabilkr ama su siteyi takip eden bjrcok kisi icin onemli ayrinti.

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Şubat 2015, 13:42:36 »
hocam yalnız irandakai ssitemi bilmem  ama tıpta sanki saç ekimi diye i bölüm yok diye biliyorum??

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Şubat 2015, 16:25:57 »
Arkadaslar sunu diyecegim kimseyi oldugundan daha fazla yuceltmeyin. Bugun malum kasaplar(bu adamin kasap oldugu iddia etmiyorum) piyasada is yapiyorsa bunlari yucelten insanlar yuzundendir. Kuzenim sac ektirdi. Saci eken 25 yasinda bi cocuk. Kuzenin ekime bakiyorum, cok kotu. Ben memnunum diyor. Ekimi yapan cocugun adi Rasim, hitap ederken, Rasim hoca diyor.
Rasim hoca dedigi 25 yasinda Acil Servis Teknikeri.
Neyin hocaligini gordunde buna hoca diyorsun.

Yani demem oki, adam doktorsa doktor de Hocaysa hoca de ama gereksiz kimseyi yuceltme. Insallah sonuc guzel olur.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 05 Şubat 2015, 20:47:46 »
Bikkembergs yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,bu arkadaşımızın bu paylaşımınıda doğrusu çok irdelememiştim,bahsettiği kişiyi googlede bende sen yazdıktan sonra ararttırdım,kesinlikle doktor değil,hatta bir videosu var saç ekimiyle ilgili röportaj veriyor,doktor diliyle konuşmuyor kesinlikle,örneğin anemnez yapıldıktan sonra diyor bir yerde,hiç bir doktor böyle bir ifade kullanmaz,yanlışlıkla bile böyle bir telaffuz olamaz,anemnez alınır yapılmaz...
Ben başlıktan ismini çıkaracağım,sadece saç ekimi olarak kalsın,blackleo arkadaşımızda mübarek her platformda konu açmış ,googlede aratınca şimdi gördüm,umarım arkadaşım dediği kişinin faydasına olsun diye açmamıştır bu konuyu,çünkü saç ekimi sonucu çok iyi olmayabilir,skor olarak çok düşük bir ekim sonuçta,belli bir alanın sayımını yaptım,sonra paylaşacağım...

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Şubat 2015, 21:30:18 »
Bikkembergs yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,bu arkadaşımızın bu paylaşımınıda doğrusu çok irdelememiştim,bahsettiği kişiyi googlede bende sen yazdıktan sonra ararttırdım,kesinlikle doktor değil,hatta bir videosu var saç ekimiyle ilgili röportaj veriyor,doktor diliyle konuşmuyor kesinlikle,örneğin anemnez yapıldıktan sonra diyor bir yerde,hiç bir doktor böyle bir ifade kullanmaz,yanlışlıkla bile böyle bir telaffuz olamaz,anemnez alınır yapılmaz...
Ben başlıktan ismini çıkaracağım,sadece saç ekimi olarak kalsın,blackleo arkadaşımızda mübarek her platformda konu açmış ,googlede aratınca şimdi gördüm,umarım arkadaşım dediği kişinin faydasına olsun diye açmamıştır bu konuyu,çünkü saç ekimi sonucu çok iyi olmayabilir,skor olarak çok düşük bir ekim sonuçta,belli bir alanın sayımını yaptım,sonra paylaşacağım...
Ben sunu da ekleyim. Donanimhaber de blackleo, Mitat hanbaba "Allahim bana kardesime boyle bir ekim yapmayi nasip ettigin icin sana sukurler olsun" gibi bir sey soyledigini yazmisti.
Sirf su cumle bile benim icin bu adamdan uzak durulmasi gerektigi konusunda yeterli bir nedendir.

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Rumeli hastanesi 3500 greft
« Yanıtla #29 : 06 Şubat 2015, 01:17:18 »
Arkadaşlar birkaç forumda konu açtım sonuçta insanların yorumları,  fikirleri şu aşamada çok bilgim olmayan bir konu olduğu için önemli benim için. İlk andan itibarende fotoğraflarımı paylaşıp gidişat ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum. Bu adamdan uzak durulması gerekiyor denilen kişi ben miyim mitat hoca mı anlayamadım. Eğer bensem burada resimlerimi ilk günden beri paylaşıyorum 14.gündeyim. Sonucum inşallah iyi olursa,  iyi bir iş çıkarsa bu işi iyi yapan kişiyi överim. İşini iyi yapan insanı severim. Eğer aklınıza bunu belli bir çıkar için yapacağımı düşünen olursa da öbür tarafta iki elim yakasında olur. Eğer ki ekimim ile ilgili resimlerimi paylaşmaya devam edeceğim sizlerden gelen yorumlar olumsuz olup bu iş içime sinmezse ozaman sitelerde konu açmayı görün tek bir kişinin bile gitmemesi için elimden geleni yaparım. Benim işimin olumsuz olmaması lazım çünkü kendisi yaptığı işi çok olumlu buldu ve donanım haber de yazdığım şeyi dedi.yani benden kaynaklanabilir bir durum olmaması lazım. Eğer uzak durulması gereken kişi mitat hoca ise adamın alakasını anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim..

Facebook Twitter Instagram