Burda yorumları genelde ben yazıyorum
Saç ekiminiz öncelikle hayırlı olsum,umarım sonucu güzel olur. Öncelikle bu saç çizgisi size çok yakışmış onu söyleyelim,zaten o çizgi içerisinde azımsanmayacak derecede çok saçınız varmış,o düzenin bozulmaması iyi olmuş,çizgi öne alınmaya çalışılsaydı büyük ihtimalle başarısız bir ekim olurdu ,hiç saç olmayan çıplak alına ekim yapmak muttalip keser gibi dar alanda yüksek greft sayılarına ulaşabilen ve ektikleri buna rağmen çıkabilen ekimcilerin işi,adam üç gün uğraşıp çizgiyi anca bir kaç mm öne alabiliyor,yani sonuçta çizgide sıkıntı yok ,ben beğendim..
Gelelim bana göre en önemli mevzuya yani sıklık meselesine,doğruyu söylemek gerekirse sıklığını pek beğenmedim,şimdi burda şöyle bir problem var sizin vertekse yapılan ekimin sınırlarını ve kanal izlerini
yüklediğiniz fotolardan pek seçemedim,yani ön kısım seçiliyor ve çok seyrek,geri kalan kısımlarda o paralelde ekildi ise ben bu ekimde üzülerek söylüyorum pek öyle 3500 greft göremiyorum,yani önden orta alana kadar olan bölgede taş çatlasın bence sekiz yüz greft var,bu işte bir yanlışlık olmalı daha net bir fotonuz varsa hatta sayabiliriz bile,bu iş için kullandığım bir program var,bir iki dk sürmez yaklaşık olarak greft sayısını bulabiliriz,gerçi greft sayısı demeyelim kanal sayısı diyelim,eğer aynı kanallara greft sıkıştırılması yapıldıysa eğer sizde gerçekten 3500 greft olabilir,yalnız o durumdada ekimin başarısız olma ihtimali yüksek olur,buda benim kendi gözlemlerimden edindiğim sonuçtur,yaklaşık olarak ekimin onuncu günü falan bir fotonuzu çekip buraya koyarsanız greft sıkıştırması varmı daha net belli olur,yalnız o fotonun net olması gerekir...