Gönderen Konu: Rumeli hastanesi 20.01.2015 8.ay  (Okunma sayısı 52648 defa)

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Rumeli hastanesi 3500 greft
« Yanıtla #45 : 07 Mart 2015, 17:19:00 »
Sizden  yeni  resimleri  burada   paylasmanizi  rica  ediyorum.  Zira  bu  yaz  agustosda  bende  rumeli  hastanesinde  ekim   yapmayi  dusunuyorum.  Selamlar.

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 10 Mart 2015, 13:17:55 »
Teşekkür ederim ilginize saçım şuan 48.günde. Bugün minoxile başlayacağım.

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 10 Mart 2015, 13:47:31 »
Resimler eksik yüklenmiş

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 10 Mart 2015, 22:07:33 »
Kendi saçların hiç zarar görmemiş ,olumlu bir gelişme bu yönden bakılırsa,bu verteks nasıl dirilecek insanın pek inanası gelmiyor,şok dökülme psikolojisi işte böyle oluyor :)kırıklar çıkacaktır elbet ama önemli olan o kaybolanlar,umarım en kısa sürede geri dönerler ....

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 10 Mart 2015, 22:15:48 »
Verteks çıkmaz mı sizin öngörünüze göre hocam. 48.güne göre  nasıl duruyor. Birde siz bu ekime 10 üzerinden kaç puan verirsiniz. Daha iyi neler olabilirdi. Yada farklı biri Ekim yapsa daha farklı şeyler ortaya çıkar mıydı size göre. Açık olmanızda benim için hiçbir sakınca yok.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 10 Mart 2015, 22:53:20 »
Şu an konuşmak için çok erken  ama şu var verteks zor çıkar,şu sıra vertekse bende ekim yaptıracağım daha on gün dolmadan minoxile başlayacağım yoksa zor yani,şu an benim veteksteki deri o kadar incelmiş durumdaki hemen altında kemik var,sizinde öyledir şu an,saç ekimi için hiç uygun bir zemin değil :) en iyi ekimciler bile vertekse ekilen saçın çıkma  oranına yüzde yetmiş diyorlar ,umarım çıkar ama bana sorarsan ben çok fazla çıkacağına pek ihtimal vermiyorum,en iyi olacak sonuç cm karede 10 yahut 15 greft civarı olacaktırki buda biraz seyrek olsada o bölgenin bir miktar kapanacağı bir sonuç demektir,umarım en kötü sonuç böyle olur,ayrıca şu an ikinci ayındasın bulunduğun süreçte bir öngörüde bulunmak çok zor,ekimin kaliteside değerlendirmek şu süreçte doğru değil,sadece şunu söyleyebiliriz hatta daha önce söyledim çok sık bir ekim olmamış sizinki,greftler aynı kanallarda birleştirilmiş bence ,bu iyi değil tabiki ama bakarsın ekimin sürpriz yapar çok iyi olur sonucu belli olmaz,greftlerin güçlü ve dayanıklı ise olabilir,iyi bir öngörüde bulunabilmemiz için bir ay daha geçmesi gerekiyor o zaman az çok kendini belli eder...

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 21 Mart 2015, 20:17:28 »
Bugün 2.aya girmiş bulunuyoruz. Alt tarafta küçük kıl şeklinde sert saçlar elime geliyor. 2.aya göre nasıl reci hocam.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 21 Mart 2015, 21:55:51 »
Şok dökülme saç bırakmamış ama gayet normal bu dönemde,boşuna saç ektirenler bu dönemde şok dökülme psikolojisine girmiyorlar :) avucunun içini kafana sürttüğün zaman bahsettiğin sert kılları hissediyorsan bu çok iyi bir şey demektir,o sert kılların hepsi ilerde saça dönüşür....

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 22 Mart 2015, 08:40:58 »
Biraz da meslek ile ilgili şok dökülmenin bu süreçte normal bir durum olduğunun farkında olduğum için kendimi kötü hissetmedim. Olması gereken bir süreç. Aslında şok dökülme çok olmadı gibi hissetsem de ana saçımın %10-20 arası artış var gibi. Ancak elimi kafamın üstüne koyduğumda her taraf sert kıl şeklinde. Bunlar tam olarak 4.ayda çıkmaya başlayacak sanırım değil mi. Bu arada resimler eksik eklenmiş. Tamamlayalım.

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 22 Mart 2015, 11:14:02 »
Okurken "Lost" taki gibi bir sonraki bölüme sabırsızlıkla geçtim. :))  Arkadaş saç kaybı/seyreklik/kellik ayrı bir dert ;  Daha iyi olsun diye yola çıkarken daha kötüye varmak , cepten para harcamak, belirsiz süreci yaşarken strese girmek ayrı dert. Senin yerine ben stres oldum burda :)).  Bu yüzden iyi sonuçları görmek moral verici oldu. Sanırım o haller artık geçmişte kaldı ama sık ekeceğim derken saçın bi tarafa kafa derin bozulsa ne kötü olurdu. Ama atlatmışsın, gayet güzel görünüyor. Yeni çıkanları elinle hissettiğin haberi de çok iyi...hadi bakalım inşallah 1 ay sonra iyi bir kafan olacak ben öyle düşünüyorum. Paylaşıma devam et. Ama şu da var Evet saç önemli ama . Yüzü ve kafa şekli iyi olan kişiler aslında bu işin peşine çok da düşmek zorunda değil. Sen bozuk bir durumu düzeltmek zorunda da olmadığına göre ...Sıfıra vurdursan bile olurmuş. :)
Serhanizmir

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 22 Mart 2015, 23:04:41 »
Serhan hocam öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok sağolun. 4 yıldır yapmak istediğim bir operasyondu. Dediğiniz gibi daha kötü olma ihtimali olabilecek olumsuzluk yaşamadım. Bende güzel bir sonuç elde edeceğimi düşünüyorum. Ve en az 2 hafta da bir resimleri paylaşmaya devam edeceğim. Umarım paylaşımlarım geldikçe olumlu yorumların geleceği bir sonuç elde ederim. Benim gibi saça gençliğinde çok önem veren birinin tekrar saçına kavuşması çok iyi olurdu. Hepimizin fırça gibi saçı olsun inşallah:)

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 03 Nisan 2015, 08:43:58 »
2.5 aylık saçımın son hali..

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları