Şu an konuşmak için çok erken ama şu var verteks zor çıkar,şu sıra vertekse bende ekim yaptıracağım daha on gün dolmadan minoxile başlayacağım yoksa zor yani,şu an benim veteksteki deri o kadar incelmiş durumdaki hemen altında kemik var,sizinde öyledir şu an,saç ekimi için hiç uygun bir zemin değil
en iyi ekimciler bile vertekse ekilen saçın çıkma oranına yüzde yetmiş diyorlar ,umarım çıkar ama bana sorarsan ben çok fazla çıkacağına pek ihtimal vermiyorum,en iyi olacak sonuç cm karede 10 yahut 15 greft civarı olacaktırki buda biraz seyrek olsada o bölgenin bir miktar kapanacağı bir sonuç demektir,umarım en kötü sonuç böyle olur,ayrıca şu an ikinci ayındasın bulunduğun süreçte bir öngörüde bulunmak çok zor,ekimin kaliteside değerlendirmek şu süreçte doğru değil,sadece şunu söyleyebiliriz hatta daha önce söyledim çok sık bir ekim olmamış sizinki,greftler aynı kanallarda birleştirilmiş bence ,bu iyi değil tabiki ama bakarsın ekimin sürpriz yapar çok iyi olur sonucu belli olmaz,greftlerin güçlü ve dayanıklı ise olabilir,iyi bir öngörüde bulunabilmemiz için bir ay daha geçmesi gerekiyor o zaman az çok kendini belli eder...