Gönderen Konu: Estemylife, 4000 Greft, Prp, Hiperbarik Oksijen - 30.06.2018  (Okunma sayısı 9682 defa)

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu donör meselesi ne olacak bende aynı şeyden magdurum resmen saç almamışlar tavuk yolar gibi yolmuşlar ekim yerinle kinuştun mu ne dediler benim 108.gün ve hala kötü 1 gün önce gittim tesadüfen alım yapan doktorda oradaydı adam evet 2 bölge sıkıntılı dedi firma yetkilisi kazna hala düzelir düzelnezse revizyon yaparız deyip geçiştirdi vallaha ne anladık bu işten önü kapatacağız diye arkadaki saçları yoldurduk şahsen düzelmezse hiç muhattap bile almayıp direkt mahkemeye gideceğim yapamayan kazmalara tekrar kendimi teslim etmem sen ne düşünüyorsun düzelirmi bu yoluklar

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim bu forumda ne dönörlar gördük hepsi düzeldi . 6 ay gibi bekle Argan yağı kullan

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saç gayet iyi olur gibime geliyor. Donör ise toparlar merak etme.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hisar hasan akıl son bir yılda popüleritesi çok arttı . Instagram da güzel bir reklam yakaladılar. Özellikle ignesiz anestezi ve elmas bıçak reklamını iyi yaptılar. İnstigram da çok popüler olan 2 milyon üzerinde takipçisi olan bir kaç gizli bilimler gibi sayfalar sürekli reklamını yapıyor. Bir yil önce 22 bin takipçisi var şuan 122 bin takipçisi oldu adamların . Bakalım hep beraber gorecez ne kadar başarılı olduklarını

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim bu forumda ne dönörlar gördük hepsi düzeldi . 6 ay gibi bekle Argan yağı kullan

Tavsiye edeceğin bir markası varmı biliyorsun piyasada birçok argan ürünü var yardımcı olursan sevinirim ben cidden kullanmak istiyorum bu kötü durum beni bayağı etkiledi

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim eczanede satilanlari alabilirsin daha güvenli hepsi

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim eczanede satilanlari alabilirsin daha güvenli hepsi

Eyvallah üstad hemen bir eczaneye sorayım teşekkürler

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah üstad hemen bir eczaneye sorayım teşekkürler
Biozinc organik argan serum almanı öneririm ...

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Biozinc organik argan serum almanı öneririm ...

Eyvallah daha vakit bulup alamadım verdiğin markaya bakayım ilgin için tsk

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Argan yagı delikleri kapayıp saçın nefes almasını engellemez mi?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Argan yagı delikleri kapayıp saçın nefes almasını engellemez mi?
Argan gözenek tıkamıyormuş  fakat siz yinede işi sağlama almak için Sürdükten 1 saat sonra yıkayabilirsiniz.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence donorun çok kötü değil uzayan saçlarını esit şekilde makasla tıraş ettir . O görüntü kalmayacak sadece hafif bir kızarıklık kalacak diye düşünüyorum

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donorden sikayetçi olan bende vardım dostum ama düzeliyor bunu motive olsun diye değil gerçek diye söylüyorum bakabilirsin konuma. Dedtekleyici şampuan sprey ve ilaç kullan argan felan sakın kullanma öyle birşey yok ekilen saçlarada yazık edersin yağlar saç diplerini tıkıyor ve çıkışları engelliyor. Procapil içerikli bi sprey kullan birçok muadil mvcut eczanede destekleyicilerle 2 3 aya hiçbirşey kalmaz

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donorden sikayetçi olan bende vardım dostum ama düzeliyor bunu motive olsun diye değil gerçek diye söylüyorum bakabilirsin konuma. Dedtekleyici şampuan sprey ve ilaç kullan argan felan sakın kullanma öyle birşey yok ekilen saçlarada yazık edersin yağlar saç diplerini tıkıyor ve çıkışları engelliyor. Procapil içerikli bi sprey kullan birçok muadil mvcut eczanede destekleyicilerle 2 3 aya hiçbirşey kalmaz
Argan yağı gözenek tıkamaz kardeşim içerisinde silikon ve benzeri katkı maddesi varsa o tıkar organik argan yağını deri %100 emer araştırmanı öneririm...

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nasil acaba?

Facebook Twitter Instagram