Gönderen Konu: Estemylife, 4000 Greft, Prp, Hiperbarik Oksijen - 30.06.2018  (Okunma sayısı 9666 defa)

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Tam rakam vermeyelim merkezden arayıp uyarıyorlarmış :/ 3-4 Playstation parası kadar verdim hocam :/

Ortalamadır herhalde :' Simsiyah, kalın saç tellerine göre kıyaslayınca bence orta kalınlıkta.

Senin konuyu görmüştüm de 6000 küsür greftle yarışmak zor vallahi. Bana standartmış gibi geliyor. Sağolasın.

Teşekkürler Cemal abi. Maksat sonradan yaptıracaklara yardımcı olmak.

kardeş sağolasında bu herkese aynı anda cevabı nasıl verebildin.. harikasın bunu ben en başında öğreneydim 100 sayfa konu olmazdı))

iouvane

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok temiz iyileşmiş güzel gidiyorsun kardeş..

Deride hep bir kırmızılık var, o biraz canımı sıkıyor. Fotoğraflarda pek anlaşılmıyor da canlıda insan gözü direkt anlıyor.

kardeş sağolasında bu herkese aynı anda cevabı nasıl verebildin.. harikasın bunu ben en başında öğreneydim 100 sayfa konu olmazdı))

Eski forumculardan kim kaldı ki :/ Hocam şöyle yapıyorsun:

Sayfanın en altında 'Hızlı Yanıt' butonu var.
'Hızlı Yanıt'a tıkladıktan sonra alıntı yapmak istediğin mesajlara tıklıyorsun. Normalde direkt 'Alıntı'ya bassan seni başka bir sayfaya yönlendirir ama 'Hızlı Yanıt'ı açtıktan sonra mesaj kutucuğu içerisine kodları yerleştiriyor. Dikkat etmen gereken şey şu ki:

[q uote author=Buraya Kullanıcı Adı Gelecek link=topic=4797.msg113468#msg113468 date=1531915443]
Buraya da yazı geliyor.
[/quote]

Böyle bir kodun içerisinde yer alıyor. Alıntılara üst üste basarsan sondaki [/quote]'tan sonra direkt diğer alıntı gelir. O sebepten bir kere basıp, [/quote]'dan sonra alt satıra geçip mesajını yazman. Sonra tekrar alt satıra geçip, başka bir alıntı yaparsan mesajda karışıklık olmaz.

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam dur daha foto yüklemeyi yeni öğrendik:)))

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Deride hep bir kırmızılık var, o biraz canımı sıkıyor. Fotoğraflarda pek anlaşılmıyor da canlıda insan gözü direkt anlıyor.

Eski forumculardan kim kaldı ki :/ Hocam şöyle yapıyorsun:

Sayfanın en altında 'Hızlı Yanıt' butonu var.
'Hızlı Yanıt'a tıkladıktan sonra alıntı yapmak istediğin mesajlara tıklıyorsun. Normalde direkt 'Alıntı'ya bassan seni başka bir sayfaya yönlendirir ama 'Hızlı Yanıt'ı açtıktan sonra mesaj kutucuğu içerisine kodları yerleştiriyor. Dikkat etmen gereken şey şu ki:

[q uote author=Buraya Kullanıcı Adı Gelecek link=topic=4797.msg113468#msg113468 date=1531915443]
Buraya da yazı geliyoreyvall

Böyle bir kodun içerisinde yer alıyor. Alıntılara üst üste basarsan sondaki 'tan sonra direkt diğer alıntı gelir. O sebepten bir kere basıp, 'dan sonra alt satıra geçip mesajını yazman. Sonra tekrar alt satıra geçip, başka bir alıntı yaparsan mesajda karışıklık olmaz.

Eyvallah kardeş

episode3

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de bu gün hastahaneye gidip görüştüm. Bana 2 ekim önerdiler. Fiyat konusunda bilgi verebilme ihtimaliniz var mi özelden ? Veya ayrıntılı bilgi ?

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Artık fotoları birleştirip paylaşacağım :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şok dökülme  olmuştur fotolarını beklıyoruz dostum ekımın gayet güzel sonucun iyi olucak o yüzden senin paylaşımların önemli foruma önem ver lütfen..
Global Moderator

iouvane

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. ay tamamlandı. İlk 1-1.5 ay şok dökülme çok hızlı gerçekleşti fakat son 2 haftadır epey yavaşladı. Sivilcelenmeler ve kafada kaşıntılar arttı. Bunları yeni çıkışlara bağlıyorum fakat saçlar bunu fark edebileceğim kadar azalmadığı için tam emin olduğum söylenemez. Ekim gerçekten doğal yapılmış, önceden saç ektirenler dışında pek anlayan olmuyor. Donör de toparladı ama yan tarafları öndeki seyreklikten dolayı kısa tutuyorum bundan dolayı saçlar kapatamıyor.

Diğer arkadaşlara xpecia, prospecia vb. tabletler önerilmiş fakat bana sadece Avesin Serum Sprey, Trichoplus Tablet ve Avesin Şampuan ve Coraspin kullanmam söylendi.

leg10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin  hayırlı olsun.. Kısa hali çok iyi duruyor keşke hep  öyle kalsa 2 numara kestiremeyede razı insan =)
ekilenler firesiz çıkar ise iyi bir netice alıcağın kanısındayım. Ama benim dikkatimi çeken şey kulak üstü donör bölgeleri..
Bu seyrek  görüntü bir kaç defadır karşılaşıyorum Hisarın ekimlerinde , işin garip yanı görüştüğüm düşündüğüm yerlerden biri burasıda..
Toparlar çok fazla hırpalanmamış ama daha iyilerinide gördük aynı ekimin , bu düşüş hoş değil..
Umarım iyi netice alırsın iouvane ..
ek olarak ekilen yerlerin haricinde donör alanlarınıda paylaşırsan sevinirim.

iouvane

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin  hayırlı olsun.. Kısa hali çok iyi duruyor keşke hep  öyle kalsa 2 numara kestiremeyede razı insan =)
ekilenler firesiz çıkar ise iyi bir netice alıcağın kanısındayım. Ama benim dikkatimi çeken şey kulak üstü donör bölgeleri..
Bu seyrek  görüntü bir kaç defadır karşılaşıyorum Hisarın ekimlerinde , işin garip yanı görüştüğüm düşündüğüm yerlerden biri burasıda..
Toparlar çok fazla hırpalanmamış ama daha iyilerinide gördük aynı ekimin , bu düşüş hoş değil..
Umarım iyi netice alırsın iouvane ..
ek olarak ekilen yerlerin haricinde donör alanlarınıda paylaşırsan sevinirim.

Evet, ben de seninle aynı düşüncedeyim. Donör bölgeden alım yapılırken, işlem esnasında özellikle "Homojen alım yapıyorsunuz değil mi?" minvalinde şeyler söyledim çünkü anestezi yemiş olsak da nerelere işlem yapıldığını hissediyoruz. Alımı yapan hanımefendi bana: "Merak etmeyin, homojen alım gerçekleştiriyorum." diyerek karşılık vermişti. Lakin kulak arkaları -özellikle sol taraf, hatta bazı yerlerde hiç kök kalmamış- ve arkada orta taraflara fazla yüklenmişler.

Belki de ikinci ekim düşünülerek böyle yapıldı, bilemiyorum. Ben saçı kısa kestirmeyi de seviyorum çünkü yaz aylarında uzun saç bunaltabiliyor fakat bu derece seyrekleşen bölgeler ile bunu yapabilmem pek mümkün görünmüyor.

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kısa saça insan mecburen alışınca daha uzatmak istemiyor bende de oyle oldu :)
Operasyon güzel ve greftler çok düzenli zaten nw7 de değilsin kanaatimce çok iyi  bir sonuç alacaksın diye düşünüyorum .Tarihi yaz bir köşeye :)

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel foto var mı ?

iouvane

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
80. güne geldik.

Dökülme hala devam etmekte fakat alttan da çıkışlar başladı. Aynı zamanda saçlar da hafiften kalınlaşıyorlar. Sprey, Coraspin, Trichoplus kullanmaya aynı şekilde devam.

Yalnız bir problem var ki fotoğraflarda da belli oluyor: uzunca bir zamandır sarı, kurumuş yağ tabakası gibi bir şey saç derisinde duruyor ve duş aldığımda ovalamama rağmen deriye yapışık halde kir tabakası gibi kalıyordu. Geçen gün artık bundan kurtulmak lazım deyip dikkatlice tırnaklayarak çoğunu temizledim ve bunu yaparken de beraberinde elime 20-25 saç kökü geldi. Öylece durması daha sakıncalı görünüyordu.

Bana sanki en başta deriyi yükseltmek için enjekte ettikleri sıvı olabilir gibi geldi fakat herhangi bir bilgim yok. Bir de çoğu saç kökü bu tabakaya kıvrılmış halde yapışmıştı.

Onun dışında pek problem yok. Şu haliyle dahi ışık altında eskisine nazaran daha koyu görünüyor.

Tecrübeliler ve takip eden diğer arkadaşlar tarafından süreç hakkında herhangi bir yorum alabilirsem çok makbule geçer.

-Bir de diğer arkadaşların konularında da geçerli; fotoğraflara tıklayınca çok fazla büyütüyor, bunun yerine orta mouse tuşu ile tıklayıp yeni sekmede açarsanız çok daha sağlıklı sonuç elde edebilirsiniz.

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Guzel gidiyor kardesim. Benim de 22. gunum ve bahsettiginiz saclarin deriye yapismasi olayini bende yasiyorum. Sac tabakasi yagli gibi ve sac telleri bukulup yapisiyo. biraz masaj yapar gibi yikadigimdaysa dokuluyor.

Facebook Twitter Instagram