Gönderen Konu: Folligraft Saç  (Okunma sayısı 1299 defa)

Fthyldz1.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Folligraft Saç
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2018, 14:31:50 »
Folligraft yöntemi, saç konusunda kullanılan yöntemlerin en yeni olanlarındandır. Gelişmiş teknolojiler kullanılan bu yöntem protez saç ile karıştırılmaktadır. O açıdan Folligraft yönteminin inceliklerini ve içeriğini iyi bilmek gereklidir.

Folligraft yöntemi saç için kozmetik bir çözümdür ve herhangi bir cerrahi müdahale, operasyon gerektirmeyen, ağrısız bir yöntemdir. Folligraft yöntemi şu şekildedir: Saç problemi olan kişinin saçsız bölgesinin bir kalıbı çıkartılarak, buradan alınan saç örneği incelenmek üzere Amerika’daki On-Rite’a gönderilir. On-Rite, dünyanın en önemli saç üretim merkezi ve Folligraft yönteminin yaratıcısıdır. Bu merkezde alınmış saç örneği detaylı bir şekilde incelendikten sonra, yaklaşık 2 aylık bir süreçte saçlar üretilerek hazırlanır. Daha sonra bu merkezden Folligraft uygulayan kliniğe gönderilen tatbike hazır saçlar, bu iş için özel üretilen solüsyonlarla saçsız bölgeye uygulanır. Uygulanan saçlar, varolan saçlarla birlikte kesilerek şekil verilir ve doğal bir görünüm kazanırlar. Uygulanan saçlar kesinlikle doğal görünümündedir ve asla hareket ve spor kısıtlılığı gibi sorunlara yol açmamaktadır.

« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2018, 21:59:14 Gönderen: Site yönetimi »

Fthyldz1.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2018, 14:32:13 »
Daha önce böyle bir şey duydunuz mu acaba ?

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2018, 22:00:48 »
Bildiğin protez saç bu farklı bir şeymiş gibi anlatılmış ama yıllardır var.

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2018, 11:52:48 »
1 sene kullandım. Kesinlikle uzak durun protez saçın aynısı ayrıca 3 ayda dölülür herkes tarafından fark edilir kel gezmek daha doğal çözümdür.
Attım kafamdan kelim ama daha mutluyum.
Ayrıca 3 ayda 850dolar veririm diyorsanız ayda 150tl bakım ikikere gideceksiniz. O tercihte sizin.

Facebook Twitter Instagram