Dediğin gibi bizim ekim birbirlerine baya benziyor bende 10. Günü devirince senin fotolara bakarken farkettim umarım herşey yolunda gidiyordur... kabuklar dokuldukce acaba benim ekim de sık değil mi diye düşünmedim değil. Ama sonradan ekilenlerin hepsi tutsun da gerisi çok önemli değil diye kendimi telkin ettim:) sürecini takipteyim
demek ki bu duyguya (acaba ekimim yeterli sıklıkkta değil mi duygusuna) kapılan tek kişi ben değilmişim
hatta bazen "ulan yoksa 3300 greft falan değil de daha mı az ektiler" diye düşünüyorum
neyse, bakacağız
Son zamanlarda youtube da inanılmaz reklam portfoyu olan bir klinik. Wertex e bir ekim olacak gördüğüm kadarıyla ileride umarım sonuç güzel olur. Hintell ne diyorsa sen uy üstad bu işi biliyor
evet beni de tepe kısmı düşündürüyor... bakalım
Ben de takip edeceğim. İyi görünüyor. Ben de yeni ektirdim. Sabırla bekliyorum. Kabuklar dökülürjen sıkıntı oldu mu?
ben biraz korkuyordum "acaba köklere zarar verir miyim" diye. o yüzden çok ellememeye çalıştım ama okuduğum yorumlar yavaş yavaş elimle temizlememin sorun olmayacağını söyleyince hafif hafif duş sırasında ben de kabuk dökmeye yardımcı olmaya çalıştım. şu an kabuk kalmadı hiç.
Bugün 20.GÜNdeyim. fotoğraflara baktıkça "bir an evvel şu zaman geçsin de sonucu göreyim" diyorum. bir sol donör tarafımın hala istediğim ölçüde kapanmamış olması canımı sıkmakta. bu arada 16.gün itibariyle de şampuan olarak SEBAMED kullanmaya başladım. kafamı biraz yakıyor ama kan dolaşımını hızlandırdığı içinmiş. umarım az da olsa olumlu katkı yapar. neyse,
işte 20.GÜN FOTOĞRAFLARI