Çökme niye çöküyorsun. Telafi edilmeyecek bir durum yok ortada. Acele karar verme artık. Hakan Doğanay'dan randevu alıp yüz yüze görüşmen, beklentini anlatman, onların yapabileceklerini öğrenmen en iyisi. Ekim günü almaktansa öncelikle yüz yüze görüş derim. Böylece beklentin de duruma göre oluşur. Hayal kırıklığına uğramazsın. Bu arada maddi durumunu da ayarlamaya çalışırsın. Eski ekim merkezinden memnun değilsin, tekrar orada yaptırman mantıklı görünmüyor.
Abi zaten eski ekim merkezine bir daha hayatta uğramam ama onların yüzünede bunu söylemem lazım o yüzden onu belirttim.
birde şimdi 11 haziranda çkmiş olduğum resimler var dönorun makasla en kısa oladuğu halde o resimleri gönderince bu seffer 2000/2500 greft alınabilir denildi o zamanda sakal destekli 3500 olur ve açıklığınız büyük ölçüde kapanır dediler. tabi yüz yüze görüşmeye gitmek en mantıklısı muhtemelen haftaya cumartesi yada cuma günü randavu alıp gideceğim her ihtimala karşı yüz yüze görmek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Telefi edilmeyecek durum diyorsunda abi hayatımın bir yılı çöpe gitti o kadar beklediğim süre hayal oldu, hem vakit hem para hem greft kaybı yaşattılar psikolojik olayına hiç girmiyorum bile birde tabi pişkin pişkin aynı şeyleri söylemeleri var neyse eski merkezle artık iletişimimi keseceğim zaten .
birde tabi greft sayısı yükselince fiyatta değişti
bu sefer 8k oldu.
Hakan doğanay artık 2019 ta ekim yapmayı bırakıp sadece özel bazı hastalara ekim yapacakmış ve sadece ekibini yönetecekmiş tabi fiyatlar o zaman değişecekmiş.
Görüşmeye gidip ekim gibide ekim yaptırmayı düşünüyorum.
dönorun 11 hazirandaki kısa hali aşağıdadır.