Meraktayiz kardeşim, görüşme nasıl geçti?
Kusura Bakma abi ya , Arabayla gitmek gibi bir salaklık yaptım birde izmir merkezden hesaplamıştım kendi evimden mesafeyi hüç göz önünde bulunndurmamışım 1280 kilometre yol yaptım toplamda gidiş geliş. Eve girer girmez uyumuşum.
Gittiğimde Hakan Bey Ekimdeydi ,onun ekimen çıkmasını bekledik daha sonrasında eski ekim ile bir yorum yapmak istemedi ama yüzü herşeyi anlatıyordu.
7 / 8 Eylül 2018 tarihine ekim günü aldık. İki gün şeklinde planlandı.
Dönor alandan minimum 2000 greft alınacak, tabi saçı kısalttıktan sonra bakarız 2500de çıkabilir hatta 2800e kadar olabilir dedi.tabi saçı uzun tutmalıyım o yüzden.
Sakaldan ise nasıl kullanıyorsun tıraş olmak zorundamısın diye sordu , bende sürekli kirli sakal takıldığımdan 1000 ile 1500 arası alabiliriz dedi o zaman.
Yani toplamdan 3000 ile 4000 arası greft kullanıcak.
3500 ortalama olarak belirlendi. daha çokta olabilir.
Fiyatlandırma ise hakan beyin euro olarak olyor greft başı 1 euro sakal 1.5 euro türk hastalarına yabancılara 2.5. euro
benim bütçeme yetmiyor o yüzden kendi ekibine yaptıracağım bizzat usta çırak ilişkisi gibi herşeyi kendisi öğretmiş olan kişiler ekim yapacak.
Ekibin fiyatı ise Euro 5 olarak kabul edersek dedi. 3500 greft için tabi sakalda var ortalama 23000 civarı birşey tutuyor ekibin fiyatı ise 7 ila 9 bin arası oluyor greft sayısına göre ben muhtemelen 8 bin ödeyeceğim tabi bu ekim günü belli olacak.
Forumu biliyorlar bizim türk hastalar nerdeyse hepsi bu forumdan geliyormuş, tabi eski hastaları referans alanlarda varmış .
@felix baya bir hasta göndermiş , gelen her türk hasta senin ismini veriyormuş.
Planlamaya gelecek olursa ön çizgide bazı dik açılı saçlar var ve 40 derece açı vermişler 25 seviyesinde olması gerekliydi dedi hakan hoca belki bazi greftleri alır yeniden kullanabilirim dedi.
Vertex açık kalacak ellemeyececk onu ön ve orta çizgi dolacak.
belki şuan ki ekim saçları biraz daha çıkarsa vertexde oraya gölgelendirme yapar ve saçı uzun kullanırım sanırım birazz kamufle edilebilir.
Teşekkür ederim herkes bu arada sakın arabayla gittmeyin
ben son 2 günde karar verdiğim için thy baya bir tuzluydu o yüzden arabayla gitmek istedim ama nerdeyse aynı rakama geldi