Merhaba arkadaşlar uzun süredir yaşadığım saç problemime Arenamedte saç ekimi yaptırararak son vermek istedim inşallah süreç ve sonuç istediğim gibi ilerler daha önce deneyimli olan arkadaşlarımdan yardımlarını ve tavsiyelerini benimle paylaşmalarını rica ediyorum
Tüm süreci merak edenler için paylaşıyorum öncelikle telefonla iletişime geçtim sonra görüşmek için gittim, Serkan aydın ile direk görüştüm alnıma ve ekim yapılacak yerlere analiz yapıp bir kalem ile önce çizdiler sonra ön su kadar greft ortalar su kadar tepe bu kadar diye ilerlediler Sonra başka bir arkadaşla gün belirledik ve saat 9 da ekim Merkezinde olmamı söylediler 9 da gittim kahvaltı yapmam gerektiğini söylemişlerdi ama heyecandan yapmamıştım yaptınız mı dediler hayır dedim olmaz dediler ve kahvaltı yapmam için bana bir tabak getirdiler ve kahvaltı yaptım sonrasında form doldurdum hastalığım alerjim vs var mı diye benim gibi sıgara içenler için 8 saat süren bir operasyon zor oluyor bilginize
kanalları konuştuğum gibi sekan beyden rica etmiştim ve kendisi açtı şimdi ilk gidişimden sonrasına kadar atıyorum sonuçları ve yorum bekliyorum
Hastaneye gidiş ve ekim odası