Gönderen Konu: DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR  (Okunma sayısı 7433 defa)

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR
« Yanıtla #45 : 09 Temmuz 2018, 18:23:45 »
yo gittigim doktorlar burda var burda gordum tayfun doganay emrah cımık estevord yolumun üstü idi girdim selam verdim 1000 liralık oldum  baskasının canı yanmasın diye yazdım bi o yok bilsem gitmesdimde  yardın  dogan turana gidicem  bakıyom oyle hic biri sarmadı zaten  kısacası ben anladım ne kadar arpa o kadar ekmek

coast17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 16 Ekim 2018, 23:08:32 »
bence de başlik ve tartişma konusu çok faydali,yüzde vermek veya kesin bir kaniya varmak çok zor tabi ama slit yöntemi dhi ve perkutan(iğneli) ekimden çok az daha önde gibi ekilenlerin çikmasi konusunda..

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 16 Ekim 2018, 23:45:09 »
Slit + Perkutan kombinasyonu 👍

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 17 Ekim 2018, 15:37:18 »
Yüzde vermek gerekirse kendi yüzdem
Kalem %50 ekilen saçın çıkma ihtimali çıkanın çıkış yüzdesine 65
Slit %100 güvenim en iyide şuan çıkma yüzdesi%70 çıkıcak saç yani ekim in tutması 100 çıkması 70 bu başarılı bi yüzde yani, keep tekniginde ise ekilenin çıkma yüzdesi 95 şuan dünyadaki en iyi teknik yani keep bi teknik oldu artık kalem gibi slit gibi o teknigin adı slit degil artık keep.
ne keepi yahu slit nasıl keep yapıyosun sen bildiğin fue lateral farkı neymiş slitden açjklarmısın tek fark adam fin kullandırarak ekim yapıyor  bide hastalara bak seçilmiş hep önüne gelene ekim yapmıyor fark bu hakkını yemiyim birdeanaliz yapıyo kalınlık ve grefttteki saç yapısıyla ilgili bi tane yetersiz dönorlü ekim gördünüz mü hep finli yada dönorü güçlü kişilere ekim yapıyor günde kaç ekim yapıyor kaç ekip var hangi ekimi kim yapmış diye adam profosyonel fark bu

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 17 Ekim 2018, 16:39:00 »
ne keepi yahu slit nasıl keep yapıyosun sen bildiğin fue lateral farkı neymiş slitden açjklarmısın tek fark adam fin kullandırarak ekim yapıyor  bide hastalara bak seçilmiş hep önüne gelene ekim yapmıyor fark bu hakkını yemiyim birdeanaliz yapıyo kalınlık ve grefttteki saç yapısıyla ilgili bi tane yetersiz dönorlü ekim gördünüz mü hep finli yada dönorü güçlü kişilere ekim yapıyor günde kaç ekim yapıyor kaç ekip var hangi ekimi kim yapmış diye adam profosyonel fark bu

Yetersiz donöre ekim yapmak zaten marifet değildir hastaya zarar vermektir diye düşünüyorum bahsettiğiniz bu açıklık seviyesinde ekimler ise https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4059.60 nw6 nw7 baya var açıklığı ve donör bölge yeterli olan hastaya ekim yapıyor doğru olan da bu değilmidir zaten? Teknik anlamda başarılı doktor +yardımcı ekipmanlar + güzel sonuç  teknik tartışması yapmaya gerek yok

Finasterid e gelince dünyadaki En iyi 10 doktora bakarsak hepsi tavsiye ediyor Donörü ekim öncesi güçlendirmek var olan saçları daha sağlıklı hale getirmek gayet doğru bir yaklaşım alp arkadaş ve bir kaç kişi daha var forumda onlar kullanmadı mesala saçları harika oldu
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2018, 16:53:42 Gönderen: EndlessNegative »

shadow

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 18 Ekim 2018, 10:33:59 »
yo gittigim doktorlar burda var burda gordum tayfun doganay emrah cımık estevord yolumun üstü idi girdim selam verdim 1000 liralık oldum  baskasının canı yanmasın diye yazdım bi o yok bilsem gitmesdimde  yardın  dogan turana gidicem  bakıyom oyle hic biri sarmadı zaten  kısacası ben anladım ne kadar arpa o kadar ekmek

Dostum gerçekten içinden gelen neyse öyle yazıyorsun. Kısa zamanda edindiğin izlenimler ve değerlendirmelerin iyi ; Zekeriya kul ve özgür nalbant nasıl araştırdın mı ?

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 19 Ekim 2018, 16:06:15 »
Keep koray hocanın kendi kullandığı kendi tasarlayıp kullandığı teknik başka kullanan yok manuel alım yapan yerlerde

Dr koray hoca, dr keser hoca, Hakan hoca, Hlc

Onun dışında büççene göre araştırmanı yapıp kendin karar ver yukarda saydıklarım semin büççeni aşıyor.

Birde iletilerde yorum yaparken kurdugun cümleler çok enteresan neyse bakalım zamanla onuda çözeriz:) kel kardeş
Hakan hocaya 10.000 tl bütçeyle saç ekimi yaptırılabilir.

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 12 Mart 2019, 20:42:32 »
Dostum gerçekten içinden gelen neyse öyle yazıyorsun. Kısa zamanda edindiğin izlenimler ve değerlendirmelerin iyi ; Zekeriya kul ve özgür nalbant nasıl araştırdın mı ?
teşekkür ederim kardesm emegin farkina varilmasi guzel bisey gercekten uc kurusa insnalari yanlis.yonlendirenler vae ben yazilim sirketi sahibiyim ihtiyacim yok bunarada ikiside iyi doktor nalbanti ilk ekimlerinden taniyorum o zaman lar bile iyiydi  sitede karaelmas lakapli biri var o ektirdi ona koray gibi eker inan bana zekeriya pahali ama onu diyeyim

Facebook Twitter Instagram