Kardeşim sen bu kadar kısa sürede bu kadar çok şeyi nasıl öğrendin.ilk defamı ekim yaptıracaksın .ilk defa ekim yaptıracak birinin bu kadar çok bir şey bilmesi çok anormal sen bence nirvanaya ulaşmışsın bu konuda ,yeni üye olmuş olman çok tuhaf ben bile bir aydır bakıyorum senden önce üye olmuşum teknikleri bile yeni öğrendim.
saol kardeşim ben bi yazılım firması sahibiyim yeni üye oldum ama daha onceden hep arastırma yapıyodum tedavi amaclı
ve benim ekibim var 7 kişilik bi gurubuz ios cf sharp pyhton pascal proje usulü isler yapıyoruz işimzde iyiyiz uygulama falan
ben elemanlara sunu arastıırın bi pazar günü dedigimde netde ne var yok ogrenirler ve her gün bi doktorun yanına gittim salı günü de gidecegim ve kusura bakmada ben biseyi bi kere görmem dinlemem yeter ogrenme kapasitem yüksek diyelim ki zaten 3 tane teknik var
youtube dan bile ogrenebilrsin ama bu sitede resimleri gorup süreci izlemek cok güzel
sadece site biraz zayıf kacmıs oda bunu yapanada sükür Allah razı olsun eger ekimim biterde şu tepe bari cıksa söz bi uygulama yapacagım admine hediye insanlar telefondan her dakka gorsun bildirimli kim ne zman ekmiş kacıncı ay daha basit söz vermim zaman olarak ama insaAllah ekimimi yaptıracagım bu ay sırf insanlara faydam olsun diye cok kapsamlı global bi site yapmayıda düsündüm aslında lakin işlerim cok yogun hic de gerek yok ama yapana destek veririm ( tabi hic bir reklam hic bir doktorun şişirmesi olmaması kaydı ile ) uzatmadan herkese şimdiden saglıklı saclar