Gönderen Konu: DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR  (Okunma sayısı 7435 defa)

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR
« Yanıtla #30 : 07 Temmuz 2018, 00:22:27 »
Slit daha önde kalem teknigine benim güvenim yok en iyide bile yüzde 50 var patlayabilir diyorum.

kardeşim ben dhi istiyordum sence hicmi yok tepe bolgesi sorun bende vetreks yani orda kanlanma azmıs sence dhi de ora cıkmazmı  ne kadar inceledin  dhi de tepe bolge ektiren varmı sitede  çıkıyorumu

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 07 Temmuz 2018, 12:14:58 »
Bu konuyu bende cok merak ediyorum fazla da bilgim yok bu konularda ama slit teknikle ekim yaptirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim kanallar jilet ile kesi olarak açıldığından kafa derisi cok tahriş oluyor mesela ben dhi de hiç nekroz görmedim dhi ekim sonrası daha cabuk iyileşme gözlemledim sacların erken cikmasini gözlemledim cok daha sık ekim yapılabiliyor youtube de video su da var cm2 ye 200 greft ekim yapabiliyorlar ama tabiki bunun 50 greft ancak cikar göstermek amacli cekilmis video zaten..ama slit yontemi kafa derisini cok tahriş ediyor nekroz olayi cok oluyor kökler kanallara yerlestirilirken zarar görüyor diye tahmin ediyorum.dhi ekim daha guvenli geliyor bana
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2018, 12:23:56 Gönderen: Parabellum38 »

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 07 Temmuz 2018, 14:26:58 »
kardeşim tek istedigim  ensede iz kalmaması ve tepe bölgesinin cıkması  prof foto makinası  var cekip yüklicem

dhi ekimin onlerde cok güzel durdugnu gördüm sık oldugu icin ama benim tepe acık vereks orası cıkmaz diyolar ve biriside cıkma yüzdesi yarıyarıya yazmıs bu sitede 

ne bilim bu ay ektirecem artık titiz biriyim nabim  tepede cıkmaz sa iz kalırsa arkada her hocaya gittim gördüklerimi yazdım ne yapim adam bi tarafı ile konusuyo bana  az bise güvencen daha ektirdigin adama   belkide 2000 + 2000 iki seferde koray yada hakana gitmek  yada  korayın yanında yetişip ayrılan  yokmu acaba onun yarısı kadar ekse yeter en azından 6 ay sıra beklemessin   bu tayfun iyi bence ama  cok kötü hissettirdi bana  o gün gidin anlarsınız

Kardeşim sen bu kadar kısa sürede bu kadar çok şeyi nasıl öğrendin.ilk defamı ekim yaptıracaksın .ilk defa ekim yaptıracak birinin bu kadar çok bir şey bilmesi çok anormal sen bence nirvanaya ulaşmışsın bu konuda ,yeni üye olmuş olman çok tuhaf ben bile bir aydır bakıyorum senden önce üye olmuşum teknikleri bile yeni öğrendim.

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 07 Temmuz 2018, 15:34:17 »
Kardeşim sen bu kadar kısa sürede bu kadar çok şeyi nasıl öğrendin.ilk defamı ekim yaptıracaksın .ilk defa ekim yaptıracak birinin bu kadar çok bir şey bilmesi çok anormal sen bence nirvanaya ulaşmışsın bu konuda ,yeni üye olmuş olman çok tuhaf ben bile bir aydır bakıyorum senden önce üye olmuşum teknikleri bile yeni öğrendim.

:) :)  saol kardeşim  ben bi yazılım firması sahibiyim  yeni üye oldum ama daha onceden hep arastırma yapıyodum tedavi amaclı
  ve benim ekibim var  7 kişilik bi gurubuz   ios cf sharp pyhton pascal   proje usulü isler yapıyoruz  işimzde iyiyiz uygulama falan
  ben elemanlara sunu arastıırın bi pazar günü dedigimde netde ne var yok ogrenirler ve her gün bi doktorun yanına gittim salı günü de gidecegim   ve kusura bakmada ben biseyi bi kere görmem dinlemem yeter  ogrenme kapasitem yüksek diyelim  ki zaten 3 tane teknik var
   youtube dan bile ogrenebilrsin  ama bu sitede resimleri gorup süreci izlemek cok güzel

sadece  site biraz zayıf kacmıs oda bunu yapanada sükür Allah razı olsun   eger ekimim biterde şu tepe bari cıksa  söz bi uygulama yapacagım  admine hediye  insanlar telefondan her dakka gorsun bildirimli  kim ne zman ekmiş kacıncı ay daha basit söz vermim zaman olarak  ama insaAllah ekimimi yaptıracagım bu ay  sırf insanlara faydam olsun diye cok kapsamlı global bi site yapmayıda düsündüm aslında lakin işlerim cok yogun hic de gerek yok ama yapana destek veririm    ( tabi hic bir reklam hic bir doktorun şişirmesi olmaması kaydı ile )  uzatmadan  herkese şimdiden saglıklı saclar 

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 07 Temmuz 2018, 18:14:11 »
Hızlı yazdıgım ve notbukumun klavyesi yüzünden taş taşımıyorsunuz  abartmayın  sizde  baktın sevmedin topic imi okumaz gecersin

ben parasını bastırıp  her doktora gidiyor vakit ayırıyor bunuda sana anlatıyorum işe yaramayıp yaramadıgını  sadece terzilere 1000 lira bayıldım denemek icin   bu paylasımalra Allah razı olsun dicene

yazıma bok atıp durmayın isteyen okour istemeyen okumaz

kel kardeşim bi fotoğraflarını paylaşta daha iyi yorum yapalım durumuna.

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 08 Temmuz 2018, 12:58:49 »
her doktor istemiyor tabi isteyenler bi kac tane  ama sonucta emek sarfedip biseyler paylasıyoruz  insnala taşşak gecer gibi sorgular gibi laf  ediyolar   yüz yüze  olsak bu sekildemi konusacaksınız   

kusura bakmayında  baya bi eziksiniz sorunlusunuz  bu ne aq. ya yok niye boyle yazıoyn yok ne deme par bastırmak  adam istiypo gity gorus  bakalım servet terzilerle  kac paranı alaacaklar  bizim gibi bi hıyar daha igtmesin diye yazdık

kötümü ettik  her boka 50 tane argüman üretiyonuz hepniz  kafayı yemişiniz   rahatsızmısınız siz yaa insan gibi anlattık anlamıyosnız bana ne lan

resim paylaaş mış senin demen ilemi paylaşacam o kadar bilgilisin benim durumum hakkında yorum yapacanda önce insan gibi konusursunuz    adma gibi eleştirirsiniz  sonra  soylersiniz ne soyleyecekseniz  isteyen herkesle yüzyüzede gelirim  gelin kardelşim  ozelden mesaj atın ben geleyim yanınıza  kendi işim nasılsa her saat gelrim yüz yüze konusalım  ayarımı kacırdınız iyice   adma gibi konusun gecen hintelde  beyinsiz yazmıs sonra sildi bana yazdı heralde    ortamınızı bozdurmayınn bana adam olun lan  bu nasıl oknusmalar  yargıc gibi 

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 08 Temmuz 2018, 16:21:43 »
her doktor istemiyor tabi isteyenler bi kac tane  ama sonucta emek sarfedip biseyler paylasıyoruz  insnala taşşak gecer gibi sorgular gibi laf  ediyolar   yüz yüze  olsak bu sekildemi konusacaksınız   

kusura bakmayında  baya bi eziksiniz sorunlusunuz  bu ne aq. ya yok niye boyle yazıoyn yok ne deme par bastırmak  adam istiypo gity gorus  bakalım servet terzilerle  kac paranı alaacaklar  bizim gibi bi hıyar daha igtmesin diye yazdık

kötümü ettik  her boka 50 tane argüman üretiyonuz hepniz  kafayı yemişiniz   rahatsızmısınız siz yaa insan gibi anlattık anlamıyosnız bana ne lan

resim paylaaş mış senin demen ilemi paylaşacam o kadar bilgilisin benim durumum hakkında yorum yapacanda önce insan gibi konusursunuz    adma gibi eleştirirsiniz  sonra  soylersiniz ne soyleyecekseniz  isteyen herkesle yüzyüzede gelirim  gelin kardelşim  ozelden mesaj atın ben geleyim yanınıza  kendi işim nasılsa her saat gelrim yüz yüze konusalım  ayarımı kacırdınız iyice   adma gibi konusun gecen hintelde  beyinsiz yazmıs sonra sildi bana yazdı heralde    ortamınızı bozdurmayınn bana adam olun lan  bu nasıl oknusmalar  yargıc gibi
ekim yaptırcaksın ya durumuna göre doktor önerelim diye resim paylaş dedim, resim paylaş lafına ilk alınan kişisin

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 08 Temmuz 2018, 16:26:59 »
kimsenin lafına alındıgım yok   evet hintel gecen sefer benim yazımın altına beyinsiz yazmıssın sana sordum kime dedin diye kaldırdın sonra

zamanımı ayıırp her doktor ile gorusmeye calısıyorum ve insanlarla paylasmaya calısıyorum   değişik değişik uslüplar kullanıyorsunuz

kimin ne dedigini anlamıyorum  makara mı geciyorsunuz  insanı ne yerine koydugunuz belli degil  bana demesen bile kimseye tanı tanıma o sekilde konusma hakkın yok

kimseyi anlamadan dinlemeden yargılamam tehdit etmek ayda klavye kabadayılıga benim gibi adama yakışmaz  sadece herkes uslübuna dikkat etsin

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 08 Temmuz 2018, 18:00:56 »
sinirlenince iyi yazıyorum  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 08 Temmuz 2018, 19:36:32 »
sinirlenince iyi yazıyorum  :)

Saçlarını merak ettim paylaşırmısın ne durumda bakalım
Global Moderator

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 09 Temmuz 2018, 00:55:45 »
tepe  bolgesinden korkuyorum cıkmaz diye  on taraf da 2cmm 2,5 cm gerileme var  ense doner  iyi sac kalınlıgı ensede 0,70 mikron üstte 0,50 mikron  mikrometre diye bisey aldım onla olctum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 09 Temmuz 2018, 13:02:06 »
Donör sağlam bu saçı kapatır.
Global Moderator

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 09 Temmuz 2018, 13:36:35 »
Donör sağlam bu saçı kapatır.

inşaAllah üstad  ama benim korkum verteks de kanlanma az olduug icin sacların cıkmaması yada ekilenlerin tamamının cıkmaması onde illede dhi istiyorum ama  dhi de tepenin cıkacagını sanmam cünkü siteye baktım dhi de tepenin cok iyi cıkan b sonucunu gormedim   

ama gine ondede  dhi gibi sık ve dogal bi ekim gormedim  ( büüykler haric joray vs. )

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 09 Temmuz 2018, 13:38:18 »
sacın üstlerini uzatıp her gün  önleri tepeleri kamufle etmekden gınna geldi artık her gün her gün 

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 09 Temmuz 2018, 17:57:50 »
   :) :)  saol kardeşim  ben bi yazılım firması sahibiyim  yeni üye oldum ama daha onceden hep arastırma yapıyodum tedavi amaclı
  ve benim ekibim var  7 kişilik bi gurubuz   ios cf sharp pyhton pascal   proje usulü isler yapıyoruz  işimzde iyiyiz uygulama falan
  ben elemanlara sunu arastıırın bi pazar günü dedigimde netde ne var yok ogrenirler ve her gün bi doktorun yanına gittim salı günü de gidecegim   ve kusura bakmada ben biseyi bi kere görmem dinlemem yeter  ogrenme kapasitem yüksek diyelim  ki zaten 3 tane teknik var
   youtube dan bile ogrenebilrsin  ama bu sitede resimleri gorup süreci izlemek cok güzel

sadece  site biraz zayıf kacmıs oda bunu yapanada sükür Allah razı olsun   eger ekimim biterde şu tepe bari cıksa  söz bi uygulama yapacagım  admine hediye  insanlar telefondan her dakka gorsun bildirimli  kim ne zman ekmiş kacıncı ay daha basit söz vermim zaman olarak  ama insaAllah ekimimi yaptıracagım bu ay  sırf insanlara faydam olsun diye cok kapsamlı global bi site yapmayıda düsündüm aslında lakin işlerim cok yogun hic de gerek yok ama yapana destek veririm    ( tabi hic bir reklam hic bir doktorun şişirmesi olmaması kaydı ile )  uzatmadan  herkese şimdiden saglıklı saclar

üstüme alınmadım ama benimde öğrenme kapasitem yüksektir lakin doktorları ve ekim merkezlerini yeni öğreniyorum ben .sen her gün bir ekim merkezi ile görüşme yapsan dahi saydığın isimler ben burda çok görmedim açıkçası .sadece netten öğrenilecek gibi değil ne diyeyim maşallahın varmış.

Facebook Twitter Instagram