Gönderen Konu: DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR  (Okunma sayısı 7432 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR
« Yanıtla #16 : 03 Temmuz 2018, 11:27:40 »
Çok güzel bir konu açtınız benimde merak ettiğim bir mevzu.

Formda okuduklarım kadarı ile bir kaç bir şey yazayım. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin beni.

En sık ekim dhi ile olmakla birlikte formda okuduğum bir kaç yorum greftlere zarar verdiği bu yüzden tutma yüzdesi daha düşük. Ama gel gelelim Benzer bir yöntem olan Keep ile Koray erdoğan muazzam sonuçlar veriyor. Yada hakan doğanay. Dhi avantajı sık bir ekim sağlaması ve istenilen açının rahatça verilebilmesi. Kullanılan kalemler sadece güney korede imal ediliyormuş, haliyle maliyetli.

Slit en çok kullanılan yöntem bunun sebebi kanal açmak ve açılan kanallara grefleri yerleştirmek çok kolay. Kanlanma da çok olduğundan greftler çok daha iyi tutunuyormuş. Ama bana nedense pek cazip gelmiyor açı vermek zor ve doğal bir görünüm sağlanamaz gibi geliyor.

Perkutan da slit ile aynı çıkma yüzdesine sahip olması gerek. Slite göre daha avantajlı olarak söyleniyor daha sık ekim ve açı verebilme konusunda.

Yanlış anlamadıysam Neye açı vermek çok zor keep mi demek istediniz?
Zaten açısı verilmiş  yani kanallar açılmış oluyor keep sadece greftleri açılan kanallara yerleştirilmek için kırılmadan hasar görmeden sağlıklı şekilde yerine oturtulmasını sağlayan bir aparattır

Inplanter kalemde ise kanalla greft aynı anda açılıp kondugu için profosyonel bir ekip ister yön tayini bakımından.

Crf cim:)
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2018, 14:25:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2018, 00:47:05 »
Keep: Koray Erdoğan Embedding Placer

Hintell Başkan isimlerini bilir yabancı 1 ya da 2 doktora vermiş galiba kullansınlar diye.

peki yabancı doktor ne kadar ister oda koray dan asagı olmaz ben manuel ve dhi yapan dhi global firmasına bayılacam bu gidişle 3000 euroyu heralde

sırf millietci likten gitmek istemiyorum ama yakın manuel ve cok güzel almıs selanıkde ki kadın ama 2 kişi 1200 tane ekiyo git diyo atinaya orda mega ekim var 1500 1500 ekiyolar  ilkeli de gözüde yok parada :D  artı olarak ektiklerimizin hepsi cıkar fazla ekmeyiz diyo  ne bilim anlamsız bi güven verdi ama  bu ayda arastırıp artık kara verecegim  tayfun bozoglu ile gorusup kavacıkda hem şu regenera aktiva  hemde ekimi konusacagım   

işin aslı hala ne yapacagıma karar vermedim teknik olarak perkutanda  ekim yapan manuel alan ve iki güne yayan varmı  acaba  nasıl perkutan  acıları ansıl  sibel ulasan var izmirde tek gün yapıyor beni sarmadı güven vermedi  istanblda estetica var  cok kötü yorumları  80 dolarlık safir uc kaıp 5 bin lira artırmıs enrdeyse :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 04 Temmuz 2018, 01:22:41 »
Hımm öylemi ne güZell emeklimisin kardeşim sen hala çalışıyomusun yaş kaç :)))
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Temmuz 2018, 09:13:25 »
Hintell konu baslıgına igne ve keep teknigide eklensin bence bu konu çok güzel bi konu.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 04 Temmuz 2018, 12:16:53 »
Hintell konu baslıgına igne ve keep teknigide eklensin bence bu konu çok güzel bi konu.

:))) aynen bencede çok güzel bir konu
Global Moderator

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 05 Temmuz 2018, 21:05:13 »
arkadaşlar tayfun bozoğlu ile görüştüm  fiyatları 1 euro 1,5 ve 2 euro manuel ve mikromotor  cıkarken bi ingiliz gördüm cok güzel ekmişti

sitede bir tane türke ektigini ve yabancı forumlardaki kadar güzel olmadıgnı sordum  biraz canı sıkıldı heralde  :D

ama adam cok bilgili ve bastan sona kadar anlattı  koray gibi adam gibi geldi bana  ama adamın canını sıktık heralde birden doluyum dedi 4 ay

regenera aktiva yı sordum etkili ama pahalı bisey 800 e kadar cıkıyo genesis biyomedikal 5000 5500 e en az bulursun demişti

bu hoca her teknigi cok iyi biliyor bence izledimde ekrandan ama galiba hic canını sıkmayacaksın degişik biri  randevu istedim bakalım vermesse  dhi düsünüyorum iyi bi ekipte

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 05 Temmuz 2018, 21:11:46 »
ha birde dediki  keep  den sonra bir tane daha cıktı kalem dedi hic zarar vermeden ekebilen degişik bise  o cok iyi dedi ama

tam anlamadım sordum gene adam bunaldı  adını unuttum  yeni cıkmıs korayın keepine benzetmşler ama bise dedi  tamm ek dedin doluyum dedi  davay yani :D

şimdi bu adam bana pek özenceni sanmam o paraya hakan doganay daha iyi degilmi sizce  görüdügüm ingiliz cok iyi ekmiş ve biraz alım yerine baktı cok ince ve yuvarlaktı alım yeri donör yani cevirerek almıs  tabi ingiliz bastırdı sterlini  :) :) :)

ama cok kibirli bi adam heralde yada beni sevmedi  hic iyi hissetmiyon gel yat ek git der gibi 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 06 Temmuz 2018, 00:52:58 »
Valla ben hiç bişey anlamadım :)
Global Moderator

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 06 Temmuz 2018, 16:38:17 »
Valla ben hiç bişey anlamadım :)
Haklısın karisik olmus kisacasi adam  ekimi guzel.gördüm  ama benimle burun ucu ile konustu kalk sevimlirgit der gibi ekelim dedim doluyum dedi  keep sordum yenisi çıktı ama oda iyi dedi bende ekimine guvensemde adama bi turlu ısınamadım  durum bu o parayi ona verceme hakan dogana gitmek daha mantikli geldi    ozet bu dostum  bu ay ektirecegim ama adam 4 ay doluyum dedi  tum.olanlari anlattim fazla ayrinti olmus sadece

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Temmuz 2018, 16:42:54 »
Dostum benim anlamadığım koray hocanın kullandığı keep i başkasına neden soruyosun yada yenisi neymiş orjinali keep işte. Bu işle keeplede bitmiyorki onu kullanıcak tecrübe önemli.
Global Moderator

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 06 Temmuz 2018, 16:46:32 »
Hangi doktora gidiyorsam.oldugu gibi anlatmak istiyorum servet teerziler le 5 dakkika görüşmek 700 liraymis ben 350 verdim ekimede 11bin euto istedi robotla robotsuz 4000 eromu ne simdi bunlari insanlara soylersem onlarin parasi cebinde kalir merak gider daha nasil anlatim oda beni sarmadi  emrah cinik diye birine gittim oda hep yabancilara ekiyo ama şakak lara ekmem dedi   kimseyi kötü lemek yada yuceltmek deyil amacım faydali olmak gördüğüm kusuruda iyiliğini de söylerim  admin daha acik nasil.davranacagim tum.forumu kontrol ettim benim.givi aydinlatan cok görmedim  bence herkes durustce paylasmaliki en azindan zaman kaybetmemek adına saygılarımla arkadaslae herkese sacĺı gunler

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Temmuz 2018, 16:49:10 »
Ben adama dhi kalemi ve keep gibi seylerle ekim daha sık oluyo onlardan istiyorum hangisini kullanirsan kullan on cizgim sık olsun deyince dedi ama harfi harfine yazarsam.uzun oluyo nabim keepim kopyasiymia zaten biraz degistirmisler cikar yakinda tekrar sormam zaten adam.gıcık  baskasi giderse sorar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 06 Temmuz 2018, 17:25:38 »
Ben adama dhi kalemi ve keep gibi seylerle ekim daha sık oluyo onlardan istiyorum hangisini kullanirsan kullan on cizgim sık olsun deyince dedi ama harfi harfine yazarsam.uzun oluyo nabim keepim kopyasiymia zaten biraz degistirmisler cikar yakinda tekrar sormam zaten adam.gıcık  baskasi giderse sorar

Sen biraz saç ekimini araştır bu kafa ile ekim yaptırma bence👍🏻
Global Moderator

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 07 Temmuz 2018, 00:20:37 »
kardeşim tek istedigim  ensede iz kalmaması ve tepe bölgesinin cıkması  prof foto makinası  var cekip yüklicem

dhi ekimin onlerde cok güzel durdugnu gördüm sık oldugu icin ama benim tepe acık vereks orası cıkmaz diyolar ve biriside cıkma yüzdesi yarıyarıya yazmıs bu sitede 

ne bilim bu ay ektirecem artık titiz biriyim nabim  tepede cıkmaz sa iz kalırsa arkada her hocaya gittim gördüklerimi yazdım ne yapim adam bi tarafı ile konusuyo bana  az bise güvencen daha ektirdigin adama   belkide 2000 + 2000 iki seferde koray yada hakana gitmek  yada  korayın yanında yetişip ayrılan  yokmu acaba onun yarısı kadar ekse yeter en azından 6 ay sıra beklemessin   bu tayfun iyi bence ama  cok kötü hissettirdi bana  o gün gidin anlarsınız 

Facebook Twitter Instagram