Gönderen Konu: DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR  (Okunma sayısı 7429 defa)

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR
« : 01 Temmuz 2018, 23:47:23 »
          Arkadaşlar sac ekim tekniğine göre saç çıkma yüzdeleri nedir. Ektiren arkadaşlar yüzdelerini yazabilirlermi lütfen ortalama olarak

ve manuel alım yapan uygun kimseler varmı  teşekkürler yada mikro motoru colk iyi kullanan

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DHİ- PERKUTAN - SLİT SAC CIKMA YÜZDESİ NEDİR
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2018, 00:04:55 »
Hocadan hocaya değişir bu durum

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2018, 00:19:57 »
Slit daha önde kalem teknigine benim güvenim yok en iyide bile yüzde 50 var patlayabilir diyorum.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2018, 00:26:24 »
değişken faktörler var ama ortalama olarak slit açık ara önde.uygun fiyatlı manuel alım yapan bulursan haber ver.tr de yok bulduklarım tanınmamış,doğru düzgün after fotosu olmayan ne idüğü belirsiz x doktor grefti 2 euro, 1,5 euroya  eken vardı sonuçları vasat şimdi kayboldular

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2018, 00:35:30 »
Çok güzel bir konu açtınız benimde merak ettiğim bir mevzu.

Formda okuduklarım kadarı ile bir kaç bir şey yazayım. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin beni.

En sık ekim dhi ile olmakla birlikte formda okuduğum bir kaç yorum greftlere zarar verdiği bu yüzden tutma yüzdesi daha düşük. Ama gel gelelim Benzer bir yöntem olan Keep ile Koray erdoğan muazzam sonuçlar veriyor. Yada hakan doğanay. Dhi avantajı sık bir ekim sağlaması ve istenilen açının rahatça verilebilmesi. Kullanılan kalemler sadece güney korede imal ediliyormuş, haliyle maliyetli.

Slit en çok kullanılan yöntem bunun sebebi kanal açmak ve açılan kanallara grefleri yerleştirmek çok kolay. Kanlanma da çok olduğundan greftler çok daha iyi tutunuyormuş. Ama bana nedense pek cazip gelmiyor açı vermek zor ve doğal bir görünüm sağlanamaz gibi geliyor.

Perkutan da slit ile aynı çıkma yüzdesine sahip olması gerek. Slite göre daha avantajlı olarak söyleniyor daha sık ekim ve açı verebilme konusunda.

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2018, 00:40:58 »
Çok güzel bir konu açtınız benimde merak ettiğim bir mevzu.

Formda okuduklarım kadarı ile bir kaç bir şey yazayım. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin beni.

En sık ekim dhi ile olmakla birlikte formda okuduğum bir kaç yorum greftlere zarar verdiği bu yüzden tutma yüzdesi daha düşük. Ama gel gelelim Benzer bir yöntem olan Keep ile Koray erdoğan muazzam sonuçlar veriyor. Yada hakan doğanay. Dhi avantajı sık bir ekim sağlaması ve istenilen açının rahatça verilebilmesi. Kullanılan kalemler sadece güney korede imal ediliyormuş, haliyle maliyetli.

Slit en çok kullanılan yöntem bunun sebebi kanal açmak ve açılan kanallara grefleri yerleştirmek çok kolay. Kanlanma da çok olduğundan greftler çok daha iyi tutunuyormuş. Ama bana nedense pek cazip gelmiyor açı vermek zor ve doğal bir görünüm sağlanamaz gibi geliyor.

Perkutan da slit ile aynı çıkma yüzdesine sahip olması gerek. Slite göre daha avantajlı olarak söyleniyor daha sık ekim ve açı verebilme konusunda.
slit de yön vermek daha kolay şakaklara ekilir güzel açı verir daha doğal görünüm sağlar hasson wong fut la alır lateral slit eker  koray da slit eker

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2018, 00:56:04 »
Yüzde vermek gerekirse kendi yüzdem
Kalem %50 ekilen saçın çıkma ihtimali çıkanın çıkış yüzdesine 65
Slit %100 güvenim en iyide şuan çıkma yüzdesi%70 çıkıcak saç yani ekim in tutması 100 çıkması 70 bu başarılı bi yüzde yani, keep tekniginde ise ekilenin çıkma yüzdesi 95 şuan dünyadaki en iyi teknik yani keep bi teknik oldu artık kalem gibi slit gibi o teknigin adı slit degil artık keep.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2018, 01:04:53 »
Bu yuzdeleri veren arkadaslardan bilimsel veriyle desteklenmis olan kaynaklarini rica ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2018, 01:11:04 »
Tekniğe göre başarı %  diye bir durum yok işini iyi yapan doktor yada ekimci + olarakta başarısını destekleyen kendi geliştirdiği teknikler vardır

Başarı oranı ek olarak hastanın saç yapısı saç kalitesi açıklığı ile değişir.
Global Moderator

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2018, 05:06:09 »
Tekniğe göre başarı %  diye bir durum yok işini iyi yapan doktor yada ekimci + olarakta başarısını destekleyen kendi geliştirdiği teknikler vardır

Budur

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2018, 11:13:25 »

+1

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2018, 22:27:55 »
bu hafta ektirmem gerekiyor hepiniz cok güzel seyler soylediniz hintel de noktayı koydu lakin bu keep kalemini koraydan baska kullanan yokmu  ben en fazlas 10 bin verebilirm nerde 50 bin olsa koraya giderdim  keep kalemi yada perkutan da iyi isimler yokmu 

manuel alan yada keep kalemini kullanan nerden ogrenebilirz google a yazdım kimse cıkmıyo

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2018, 22:30:42 »
Ve bu arada  dhi de  cok iyi oldugunu düsündügüm isimler  den hepsi cıkanda oldu  ama gecenlerde birininki cıkmadı biliyosunuz

korktum dhi den aslında en dogal o görünüyor ama köke zarar veriyor

manuel alan bi firma buldum  dhi yazınca cıkıyo google da her ülkede bayisi var  dhiglobal  en yakın yunanıstanda  3 subesi var

adamlar 3500 euro dedi manuel alıyolar 1200+ 1200 yada mega ekim 1500 + 1500 ekiyo en fazla ve diyoki 90 cıkar bizim ektigimiz

acil yardım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2018, 23:35:35 »
Keep koray hocanın kendi kullandığı kendi tasarlayıp kullandığı teknik başka kullanan yok manuel alım yapan yerlerde

Dr koray hoca, dr keser hoca, Hakan hoca, Hlc

Onun dışında büççene göre araştırmanı yapıp kendin karar ver yukarda saydıklarım semin büççeni aşıyor.

Birde iletilerde yorum yaparken kurdugun cümleler çok enteresan neyse bakalım zamanla onuda çözeriz:) kel kardeş
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2018, 23:43:02 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2018, 23:39:20 »
iki tane adanalı coni gönderelim tüm keep leri aşıralım baska care yok yani :D :)

Facebook Twitter Instagram