Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232292 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamun aleyküm arkadaslar uzun zamandır forumu takip ediyorum. aslında ekim için dr.erkan demirsoyu düşünmüştm fakat kendisine bir türlü ulaşamadım en sonunda19 şubatta dr.zekeriya kula ekim yaptırdım.inanın ameliyat masasında iğneler vurulurken keşke yaptırmasaydm dedim. Bugün 3.günümdeyim suratım şişti oda ayrı bir dert oldu bna.ama heralde kişiden kişiye değişiyor bna göre saç ekimi gerçkten meşakkatli bir iş.Tepe bölgesine ekim yapılmadı orası için minoxil kullanmayı düşünüyorum.bu arada 5 aydır proscar kullanıyorum. greftlerimin yüzde 85 i ikili üçlüymüş onun için sonucun iyi olacağını söylediler.ilerleyen günlerde yeni fotolar ekleyeceğim inşallah..

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul 3100 greft
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2016, 01:18:31 »
hayırlı olsun
çok dar bir alana ekim yapmış sık olması muhtemel
ama biraz daha geriye gidebilirmiş
dönör alanının resmi varsa atabilir misin

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2016, 01:25:22 »
İnşallah gün gelir de iyi ki yaptirmisim dersin kardeş

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2016, 01:39:26 »
Saç ekimin hayırlı olsun ahmet kardeş . Ekilen greftler sayı olarak en ideali bence , sonucta ikinci bir ekim  yaptıracak potansiyelde oldugundan donördeki herbir kök sana ileride gerekli olacak. Bu ekimden 6-7 ay sonra net sonucu görerek sonrası için kafan da rahat olur ekim planlamasıda. İnsAllah istedigin sonucuda alırsın ....

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2016, 01:45:08 »
bence ıyı yaptın ılerıde bı ekım daha yaptırırsın gerıye güzel olur

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2016, 18:30:42 »
hayırlı olsun
çok dar bir alana ekim yapmış sık olması muhtemel
ama biraz daha geriye gidebilirmiş
dönör alanının resmi varsa atabilir misin

Biraz daha geriye doğru ekseydi daha iyi olurdu ama ekmedi. benim korkum ön çok sık olup arka seyrek kalırsa kötü görüntü oluşur gibi gelior.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2016, 18:39:41 »
Donör bölgem..

iksavyir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2016, 19:49:28 »
hayırlı olsun kardesim

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2016, 20:09:27 »
hayırlı olsun kardesim
teşekkür ederim kardesim..

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2016, 20:46:08 »
Bu vakayla nerdeyse birebir ekim öncesi görüntüsü olan bir arkadaşımız ektirdi geçen sene zekeriya kula,sonuç harika oldu gerçektende,sitede konusu yok,whatsaap üzerinden görüşüyorduk,şu an müthiş profil fotoları var :)umarım sizinde öyle olur,zekeriya kulda ektiren dreamboy bile ekimden şikayetçiyken onunda çok güzel profil fotoları var,bunları yazınca o geldi aklıma,sürekli yeni foto koyuyor,hepside gayet iyi... ;D

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Şubat 2016, 21:30:45 »
Bu vakayla nerdeyse birebir ekim öncesi görüntüsü olan bir arkadaşımız ektirdi geçen sene zekeriya kula,sonuç harika oldu gerçektende,sitede konusu yok,whatsaap üzerinden görüşüyorduk,şu an müthiş profil fotoları var :)umarım sizinde öyle olur,zekeriya kulda ektiren dreamboy bile ekimden şikayetçiyken onunda çok güzel profil fotoları var,bunları yazınca o geldi aklıma,sürekli yeni foto koyuyor,hepside gayet iyi... ;D
Senin yorumun benim için gerçekten önemliydi abi saolasın inşallah güzel bir sonuç alırım..

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Şubat 2016, 03:43:47 »
Arkadaşlar bugün benim 5.günüm kendimi çok kötü hissediyorum.gözlerimin altı şişti ve mosmor oldu.2 gündür uyku uyuyamıyorum dönor bölgemin üstüne yatınca acıyor.dr.zekeriya kulun asistanı leyla hanıma dedim normal diyor anlamadm bn bu işi sizde de böyle oldu mu?

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Şubat 2016, 11:11:20 »
Keşke o kadar iğne yapılmışken üstlerede ekim yaptırsaymışsınız yukarıda ki saçları minox la korumaya çalışmak yerine daha mantıklı olurdu yada ikinci kere gözünüzü karartıp tepeye bir ekim daha yaptırabilirseniz saçlar uçar.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Şubat 2016, 12:12:13 »
Keşke o kadar iğne yapılmışken üstlerede ekim yaptırsaymışsınız yukarıda ki saçları minox la korumaya çalışmak yerine daha mantıklı olurdu yada ikinci kere gözünüzü karartıp tepeye bir ekim daha yaptırabilirseniz saçlar uçar.
İkinci bir ekimi yaptırabilirmiym bilmiyorum. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim gerçektn.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 29 Şubat 2016, 12:40:27 »
Sonuc bence Norvecli nin sonucu gibi olacak . Ekimden sonra norveclinin ilac tedavisini takip etmenizi onerirrim onla iletisime gecerek

Facebook Twitter Instagram