Saç Ekimi Sonuçları
Benim bu ekimle ilgili bi fikrim var.Ama senin düşünceni çok merak ediyorum sen canlı görüyorsun dışarda yururken mağaza camında kendini gorunce ne hiissediyosun
Alıntı yapılan: Kovan - 02 Mart 2018, 00:01:29Benim bu ekimle ilgili bi fikrim var.Ama senin düşünceni çok merak ediyorum sen canlı görüyorsun dışarda yururken mağaza camında kendini gorunce ne hiissediyosunGenel olarak ön kısımdan rahatsızım bildiğin gibi sen ne düşünüyorsun tam anlamadım kardeşim?
Alıntı yapılan: ahmet67 - 02 Mart 2018, 11:59:29Alıntı yapılan: Kovan - 02 Mart 2018, 00:01:29Benim bu ekimle ilgili bi fikrim var.Ama senin düşünceni çok merak ediyorum sen canlı görüyorsun dışarda yururken mağaza camında kendini gorunce ne hiissediyosunGenel olarak ön kısımdan rahatsızım bildiğin gibi sen ne düşünüyorsun tam anlamadım kardeşim?Paylaştığın fotolara bakınca saçların çıkışı gayet iyi yanı ekilenin çıkması bakımından güzel kapatmış kafanı yönleriyle ilgili sorunları sen daha bilirsin yani ama şu görüntü güzel yani
Kardes kafayi kapatmissin hayirli olsun, daha ne olsun benim vortex kabak gibi bembeyaz duruyor senin ki kapanmis fistik gibi jole bile surersin artik.
ahmet donörün ne durumda sıkıntı var mı