Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: hazar - 20 Aralık 2017, 14:00:53kardeşim bencede takılacak gerçekten birşey yok ortada cidden keldin artık saçlısın yaa bu bile seni dünyanın en mutlu insanı yapmalı resimlerine bakıyorum gerçekten şahane emin ol senin de aklında soru işareti kalmasın diye yazıyorum bunları herkes böyle olacağını bilsin koşarak giderler mesele ben bekliyorum hala ve imrenerek konularını okuyorum...Kardeşim bazen fotolardan tam anlaşılmıyor yanıltıcı olabiliyor.sadece saçlı olmak yetmiyor yönleri bozuk oldugu zaman daha kötü bir hale dönüşebiliyor.düşünsene istediğin bir tarzda saçına şekil veremediğini.
kardeşim bencede takılacak gerçekten birşey yok ortada cidden keldin artık saçlısın yaa bu bile seni dünyanın en mutlu insanı yapmalı resimlerine bakıyorum gerçekten şahane emin ol senin de aklında soru işareti kalmasın diye yazıyorum bunları herkes böyle olacağını bilsin koşarak giderler mesele ben bekliyorum hala ve imrenerek konularını okuyorum...
Alıntı yapılan: ahmet67 - 20 Aralık 2017, 14:31:31Alıntı yapılan: hazar - 20 Aralık 2017, 14:00:53kardeşim bencede takılacak gerçekten birşey yok ortada cidden keldin artık saçlısın yaa bu bile seni dünyanın en mutlu insanı yapmalı resimlerine bakıyorum gerçekten şahane emin ol senin de aklında soru işareti kalmasın diye yazıyorum bunları herkes böyle olacağını bilsin koşarak giderler mesele ben bekliyorum hala ve imrenerek konularını okuyorum...Kardeşim bazen fotolardan tam anlaşılmıyor yanıltıcı olabiliyor.sadece saçlı olmak yetmiyor yönleri bozuk oldugu zaman daha kötü bir hale dönüşebiliyor.düşünsene istediğin bir tarzda saçına şekil veremediğini.haklısın kardeşim doğrusu dediğim gibi tr nin en iyisi koray hoca 1,5 yıl sonra ona bir danış belki yön problemini o halledebilir herşey gönlünce olsun kardeşim.
Verteks de söle kapansa çok iyi olucak ahmet sen memnunmusun?