Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232539 defa)

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft
« Yanıtla #525 : 18 Aralık 2017, 02:28:49 »
Benim merak etttiğim dökülmeden önce saçların nasıldı bazılarının saç yapısı kirpi gibi olur diken diken belkide saç yapından dolayı böyle yani bir çok ekim yapmış birinin sende bu şekilde çıkmasını buna bağlıyorum ya da 3 seçenek daha var ya saç kesimi ve taramayı bilmiyor sun ya  biraz fazla takıntılısın kusura bakma:)ya da haklısın ben yanlış düşünüyorum:)bu kadar takma millet saç ekitiriyor kafada saç çıkmıyor doğru düzgün hiç değilse kel değilsin artık en kötü saçını kısa kestirip o dik gelen yerleri makasla kısaltırsın gayet güzel durur... Sen daha ikinci ekimin sonuçlarını almadan 3.ekimi düşünüyorsun:)böyle gidersen antidepresanlık olursun

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #526 : 18 Aralık 2017, 09:17:46 »
Benim merak etttiğim dökülmeden önce saçların nasıldı bazılarının saç yapısı kirpi gibi olur diken diken belkide saç yapından dolayı böyle yani bir çok ekim yapmış birinin sende bu şekilde çıkmasını buna bağlıyorum ya da 3 seçenek daha var ya saç kesimi ve taramayı bilmiyor sun ya  biraz fazla takıntılısın kusura bakma:)ya da haklısın ben yanlış düşünüyorum:)bu kadar takma millet saç ekitiriyor kafada saç çıkmıyor doğru düzgün hiç değilse kel değilsin artık en kötü saçını kısa kestirip o dik gelen yerleri makasla kısaltırsın gayet güzel durur... Sen daha ikinci ekimin sonuçlarını almadan 3.ekimi düşünüyorsun:)böyle gidersen antidepresanlık olursun
Yok hocam kesinlikle yanlış düşünüyorsun.saçlarım dökülmeden önce yumaşak ince telliydi.gayet güzel her yöne şekil verebiliyordum.bni sadece fotodan gördüğün için böyleoluyor bnde takmıym diyorum bazen ama çevremdekiler zaten defalarca hatırlatıyorlar.saçın bir tuhaf,yamuk emilmiş gibi,dik çıkıyor vs..hayır bn yanılıyor olsam bnde fazla takıntı olsa çevremdekiler böyle demezdi.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #527 : 18 Aralık 2017, 09:20:19 »
Sonuç itibariyle bn saç ekiminden memnun kalmadım arkadaşlar.kim ne derse desin hiç kimseye zekeriya kulu flnda önermiyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #528 : 18 Aralık 2017, 09:32:32 »
Sonuç itibariyle bn saç ekiminden memnun kalmadım arkadaşlar.kim ne derse desin hiç kimseye zekeriya kulu flnda önermiyorum.

Senin konun bu sac ekimi ile alakalı çok önemli bilgileri içeriyor aslında.
-herşey çıkan sac sayısı degil, doğallık , çıkış yönü vs. De ciddi öneme sahip bu ekim işimde.

Diğer önemli çıkarımım ise;
-Şimdi baktığımızda ortada bir ekim var, eken kişi bu sonucu referans olması İçin YouTube a koyup kendi reklamını yapıyor,(Kendince başarılı ekimleri arasında), ektiren kişi  2. Bir ekim için aynı merkezi tercih ediyor ama aynı zamanda ilk ekimin sonucundan memnun değil, kimseye tavsiye etmiyor.

Çok ilginç durumlar... Cem yılmaz’ın Ahçı bahçıvana , bahçıvan şöföre skeçini anımsattı bu durum.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #529 : 18 Aralık 2017, 09:42:37 »

Senin konun bu sac ekimi ile alakalı çok önemli bilgileri içeriyor aslında.
-herşey çıkan sac sayısı degil, doğallık , çıkış yönü vs. De ciddi öneme sahip bu ekim işimde.

Diğer önemli çıkarımım ise;
-Şimdi baktığımızda ortada bir ekim var, eken kişi bu sonucu referans olması İçin YouTube a koyup kendi reklamını yapıyor,(Kendince başarılı ekimleri arasında), ektiren kişi  2. Bir ekim için aynı merkezi tercih ediyor ama aynı zamanda ilk ekimin sonucundan memnun değil, kimseye tavsiye etmiyor.

Çok ilginç durumlar... Cem yılmaz’ın Ahçı bahçıvana , bahçıvan şöföre skeçini anımsattı bu durum.
Saç ekimi çok kişisel bir durum ben zekeriya hocayada söylemiştim bnm için ön bölgenin önemli oldugunu tepeyi fazla umursamadığımı.o da  yanlara az grefler ekti ve uzatınca bu problemimin gdeceğini söyledi.çünkü tepe önlere yetişmediği için saçımı uzatamıyordum.bnde haliyle kendisine inandım normalde ikinci ekimi yaptırmayacaktım.

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #530 : 18 Aralık 2017, 13:31:09 »
Eğer dökülmeden önceki saçların farklıysa o zaman ekimde problem vardır yani saç ekiminde sadece çıkan saçlar değil doğallıkta çok önemli tabi ki haklısın

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #531 : 18 Aralık 2017, 13:42:34 »
Tepeyi merak edenler için 96.günümdeyim

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #532 : 18 Aralık 2017, 13:58:24 »
Eğer dökülmeden önceki saçların farklıysa o zaman ekimde problem vardır yani saç ekiminde sadece çıkan saçlar değil doğallıkta çok önemli tabi ki haklısın
Teşekkür ederim
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2017, 15:47:12 Gönderen: ahmet67 »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #533 : 18 Aralık 2017, 18:45:26 »
Hareket başlamış tepede takipteyiz inşallah istediğiniz gibi olur .  Hocam senin ön tarafta dik çıktığını söylediğin saçlar işaretlemiştin bir ara o küçük kısım mı yoksa komple ön bölgeden mi rahatsızsın ? İşaretli bölge ise mevcut greftleri başka bir doktora aldırıp tekrar istediğin yönde ektirebilirsin bunun için ek ekime gerek yok sanırım tam olarak aklınızdaki nedir ?
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2017, 18:48:02 Gönderen: nofear114 »
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #534 : 18 Aralık 2017, 20:33:32 »
Hareket başlamış tepede takipteyiz inşallah istediğiniz gibi olur .  Hocam senin ön tarafta dik çıktığını söylediğin saçlar işaretlemiştin bir ara o küçük kısım mı yoksa komple ön bölgeden mi rahatsızsın ? İşaretli bölge ise mevcut greftleri başka bir doktora aldırıp tekrar istediğin yönde ektirebilirsin bunun için ek ekime gerek yok sanırım tam olarak aklınızdaki nedir ?
Hocam normalde ön kısmın heryeri dik bir şekilde çıkıyor malesef.ama sağ taraf diğerlerine göre daha bir bariz belli oluyor uzattığımda bile dikliği tam düzelmiyor. bn saçları genelde kısa tutmayı sevdiğim için kısa tutamıyorum.koray erdoğana mesaj attım ekimin üstünden bir buçuk sene geçmesi gerektiğini söyledi.bir buçuk sene sonra tekrar foto yollayacağım.eğer greft çıkarsa komple ön tarafı düzelttireceğm inşallah.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #535 : 18 Aralık 2017, 20:46:34 »
Hayırlısı olsun inşallah halledersin

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #536 : 19 Aralık 2017, 20:41:22 »
Arkadaşlar özelden soru geliyor saçları diktiğinde seyrek oluyor mu fln diye ben dikmeyi sevmediğim için daha önce hiç paylaşım yapmamıştım şimdi çektim ışıkta ve kapalı ortamda bu şekilde..

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #537 : 19 Aralık 2017, 20:45:07 »
Hocam size nasıl görünüyor bilmiyorum ama  ben şahsen doğal gördüm.gayet iyi .

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #538 : 19 Aralık 2017, 20:49:57 »
Dostum muhteşem gözüküyor :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #539 : 19 Aralık 2017, 20:59:08 »
Gayet güzel 👍 dik olan kısımda modeli olmuş:)

Facebook Twitter Instagram