Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232602 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul 3100 greft
« Yanıtla #346 : 01 Temmuz 2017, 10:38:37 »
Bu durum nasıl oluyor hocam sizden izin alınıyor mu ? Veya bunun karşılığında bir indirim jest oluyor mu ? Bu arada senin sakaldan 500 alınacağını duyunca bayağı umutlandım :) Benim sakaldan rahat 3000 çıkar ve hiç belli olmaz. Allah saçtan alıp sakala vermiş :) Merakla bekliyoruz ekimini bence Kul senin için doğru  tercih . Çok övülen Erkan hocanın yabancı forum sitelerinde başarısız bir çok ekimini gördüm . Paran varsa Muttalip hoca da tercih edilebilir.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #347 : 01 Temmuz 2017, 12:23:01 »
Bu durum nasıl oluyor hocam sizden izin alınıyor mu ? Veya bunun karşılığında bir indirim jest oluyor mu ? Bu arada senin sakaldan 500 alınacağını duyunca bayağı umutlandım :) Benim sakaldan rahat 3000 çıkar ve hiç belli olmaz. Allah saçtan alıp sakala vermiş :) Merakla bekliyoruz ekimini bence Kul senin için doğru  tercih . Çok övülen Erkan hocanın yabancı forum sitelerinde başarısız bir çok ekimini gördüm . Paran varsa Muttalip hoca da tercih edilebilir.
hocam teşekkür ederim fakat donörden 2500 sakaldan 300 greft çıkar dediler.duruma göre bakacaklar bide ön kısımda sağ tarafa ufak bir revizyon yapacaklar.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #348 : 01 Temmuz 2017, 12:31:05 »
Uzun zamandır bu forumda ben dahil birçok kişide zekeriya kul neden verteks ekimi yapmıyor, niye hiç görmüyoruz diye soru işareti vardı.. sanırım kulu bir adet verteks ekimine denk geldim..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #349 : 01 Temmuz 2017, 12:36:56 »
Uzun zamandır bu forumda ben dahil birçok kişide zekeriya kul neden verteks ekimi yapmıyor, niye hiç görmüyoruz diye soru işareti vardı.. sanırım kulu bir adet verteks ekimine denk geldim..

Doğru bir tane yakalamışsın ama onunda sonrası fotosu yok:) şok dökülme öncesi fotosunu koymuş... yersen:)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #350 : 01 Temmuz 2017, 12:44:01 »

Doğru bir tane yakalamışsın ama onunda sonrası fotosu yok:) şok dökülme öncesi fotosunu koymuş... yersen:)
))

evet akıbeti belli değil :) ama olsun kulun verteks tabusu yıkılmış oldu. ekiyor demekki.. ya da bu ilk ve son ekimi olmuş olabilir.başarısız olduysa :)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #351 : 01 Temmuz 2017, 12:56:05 »
Ekimden 8 ay sonra bu laflarınızı hatırlatacağım beyler:)) nyse bnde korkmuyorum değil yani vertex ekimi sıkıntılı inşallah güzel sonuç alırım.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #352 : 01 Temmuz 2017, 13:16:47 »
Ense killari alınıyor mu?onlarda sağlam duruyor alınsa iyi olur hem onlardan kurtulmuş olursun

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #353 : 01 Temmuz 2017, 13:41:14 »

))

evet akıbeti belli değil :) ama olsun kulun verteks tabusu yıkılmış oldu. ekiyor demekki.. ya da bu ilk ve son ekimi olmuş olabilir.başarısız olduysa :)

Yabancı forumlara bakın beyler ektiği vakalar var . Seyrek olmuş neticede arkadaşımızın bu alana 3.000 ( 500 sakaldan ) dediği gibi gün ışığında seyrek olacak .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #354 : 01 Temmuz 2017, 13:52:55 »

))

Yabancı forumlara bakın beyler ektiği vakalar var . Seyrek olmuş neticede arkadaşımızın bu alana 3.000 ( 500 sakaldan ) dediği gibi gün ışığında seyrek olacak .
Evet yabancı forumlarda var.gün ışığında biraz seyrek durmasıda bni rahatsız etmez sanırsam.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #355 : 01 Temmuz 2017, 14:00:41 »

))

Hocam bu arada 3000 değil yukardada yazdım toplam 300 sakaldan 2800 greft ekilecek

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #356 : 01 Temmuz 2017, 17:16:56 »
Sakal dan daha fazla çıkmıyor mu?maksimum 300 mu yoksa daha fazla bozmak mi istemesi sakali

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #357 : 02 Temmuz 2017, 18:36:53 »
Aylık değişimleri burdan paylaş kardeş.  Zekeriya kul verteks 8. Ay öncesi ve sonrası bir çok kişiyi bende dahil meraklandırır sanırım. Hayırlı olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #358 : 02 Temmuz 2017, 20:14:42 »
Aylık değişimleri burdan paylaş kardeş.  Zekeriya kul verteks 8. Ay öncesi ve sonrası bir çok kişiyi bende dahil meraklandırır sanırım. Hayırlı olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Paylaşacağım inşallah merak etmeyin.

niremba

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #359 : 23 Temmuz 2017, 19:47:27 »
Kardeş ekimin hayırlı olsun.Bütün süreci okudum.Verteks ve tepe ekimini bekliyorum sabırsızlıkla.Benimde seninkine benzer açıklığım var Zek Hoca 3500 ekerim dedi.Sonra tepe ve vertekse gerekirse ekim düşünülür dedi.
  • Ekim Tarihi: 23/06/2022
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhair
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 46
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 Kerozan Alpha Lipoic Asid ,Demir,B vitamini,L arginin

Facebook Twitter Instagram