Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232529 defa)

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul 3100 greft
« Yanıtla #285 : 03 Mayıs 2017, 12:49:08 »
dostum geçmiş olsun. moralini bozmak istemem ama sanki 4-5 aylık süreçte saçların daha da bir dökülmüş gibi geldi bana, özellikle tepeden öne doğru gelmeye başlamış seyreklik. doktor değilim ama sanırsam kullandığın ilacı bırakmandan kaynaklıdır bu durum.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #286 : 04 Mayıs 2017, 10:55:44 »
dostum geçmiş olsun. moralini bozmak istemem ama sanki 4-5 aylık süreçte saçların daha da bir dökülmüş gibi geldi bana, özellikle tepeden öne doğru gelmeye başlamış seyreklik. doktor değilim ama sanırsam kullandığın ilacı bırakmandan kaynaklıdır bu durum.
dökülmesini istiyorum ztn kardeşim komple bir ekim daha yaptırıp kökten bu işten kurtulayım diye.bana kalırsa ilaçla bir alakası yok toppik döktü saçımı.

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #287 : 04 Mayıs 2017, 11:02:32 »
dökülmesini istiyorum ztn kardeşim komple bir ekim daha yaptırıp kökten bu işten kurtulayım diye.bana kalırsa ilaçla bir alakası yok toppik döktü saçımı.

Zekeriya hocanin ektikleri duruyor. Daha once olmayan ve fin ile cikanlar dokulmus gibi gorunuyor fotolarda. Toppik spreyi de hizlandirmis bu dokulmeyi, 1 senede olacakken birkac ayda olmus.

Estarabim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #288 : 04 Mayıs 2017, 14:11:32 »
Kuyruk acısı olan bir arkadaş, idrak edemediği bir mesele için, aklınca sidik yarıştırmaya çalışmış yine...

Proscar-procpecia ticari marka isimleri, bileşenleri aynı fiyatları farklı...

Ben ekim yapmayacaksa finasterid-minoxil vs. kullanmazsa o bölge tamamen gider dedim. Arkadaş ise zaten ekim yapacak. Fakat Koray Bey yine kullan gel demiş... Arkadaş da şaşırmış. Ben de "sebebini Hoca'ya sordun mu dedim"

Ben de merak ediyorum, diğer ekimcilerden ayrı olarak Koray Bey'in finasterid kullanılmasını şart koştuğunu...
Finasterid şart deyince bazı kişilerin ayakları geri gidiyor... Çoğu kişi, zaten saç ektireceksem niye kullanacağım ki diyor...

Newbie, sebebini kendin yazdığın birşeye "neden?" Diye sormak neyin kafasıdır? Koray Erdoğan saç ekince sadece ektiği saçlar tutuyor,  ne yani dr. Erdogan ekti diye bi anda mevcut saçlar dökülmekten vaz mı geçecek :) finasterid varolanları korumak ve güçlendirmek için. Bu arada ,  ne zaman konu açacaksın? Bak ilhn Serdaroğlu ile Kul arasında kalan arkadaşlarımız var. Kul un kötü ekimini sceptic paylaştı , hepimiz yorum yaptık. Sen kötü Serdaroğlu ekimini paylaşmak için neyi bekliyorsun? Hayırdır, İlhan hoca bedava revizyon Yapmaz diye korkup mu paylaşmıyorsun?

Jokey35 saçların döküldüğüne göre nüfus yaşın yüksek demektir, ancak yazdıklarından zeka yaşının pek de yüksek olmadığı anlaşılıyor.

Finas kullandırması hakkında senin değil; Koray Hoca'nın yorumunu merak ediyorum,  arkadaşa da Koray Hoca'ya sordu mu diye sordum.

Sen, aklın sıra her mesajıma salça olup kendince çelişki yakalama uğraşındasın. Geçen seferde yazdım, artık çok can sıkıcı oluyor bu yaptıkların. Herkese saygısızlık yapıyorsun.
Burada fikir alış-verişi yapmaya çalışıyoruz, sen aklınca birilerini küçük düşürme peşindesin.

İkide birde görmek istiyorsun kafamı. Niye konu açma mecburiyeti mi var? Sanane!
Bir de gelmiş "İlhan hoca bedava revizyon Yapmaz diye korkup mu paylaşmıyorsun?" demişsin. Ben forumda günler öncesinde, memnun kalınmayan yerde 2. ekimi yapılmamalı demiş birisiyim. Ama senin beyin kıvrımların bu kadar bir çözümleme üretebiliyor demek ki!

Şimdi niye bu kadar çok benimkini görmek istiyorsun? Sebebi nedir? Bu kadar meraklı olmanın? Israr etmenin???

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #289 : 04 Mayıs 2017, 15:12:09 »
ASMED - DEĞERLENDİRME
EA
Esen Asmed <esen@asmed.com.tr>

Yanıtla|
2.5 (Sal) , 13:31
Siz;
Seda Keskin (seda.keskin@asmed.com.tr)
ASMED Surgical Medical Center
 Dr Koray Erdogan

Kucukbakkalkoy Mah. Atilla Ilhan Cad. No: 29 ATASEHIR - ISTANBUL

Merhabalar,

Finasterid mevcut olan tüm saçlarınızı ve donör bölgesindeki telojen olmuş (incelmiş) saçlarınızı beslemeye ve daha kuvvetli hale getirmeye yarar. Böylelikle, ekim için gerekli alanlardan homojen bir çıkarım yaparak bu sağlıklı saçların dağılımını yapabiliriz. Ne yazık ki şu anda donör bölgeniz çıkarım ve daha sonrasında ekim için elverişli gözükmüyor. Şu an yapılacak olan bir ekim, sağlıklı bir sonuç vermeyecektir. Ayriyeten yaşınız çok genç olduğu için şu anda ikinci bir operasyonu en az 25 yaşınıza kadar tavsiye etmemekteyiz.

Saygılarımla,

ESEN YAŞAR
Hasta Koordinatörü, ASMED

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #290 : 04 Mayıs 2017, 16:14:32 »
ASMED - DEĞERLENDİRME
EA
Esen Asmed <esen@asmed.com.tr>

Yanıtla|
2.5 (Sal) , 13:31
Siz;
Seda Keskin (seda.keskin@asmed.com.tr)
ASMED Surgical Medical Center
 Dr Koray Erdogan

Kucukbakkalkoy Mah. Atilla Ilhan Cad. No: 29 ATASEHIR - ISTANBUL

Merhabalar,

Finasterid mevcut olan tüm saçlarınızı ve donör bölgesindeki telojen olmuş (incelmiş) saçlarınızı beslemeye ve daha kuvvetli hale getirmeye yarar. Böylelikle, ekim için gerekli alanlardan homojen bir çıkarım yaparak bu sağlıklı saçların dağılımını yapabiliriz. Ne yazık ki şu anda donör bölgeniz çıkarım ve daha sonrasında ekim için elverişli gözükmüyor. Şu an yapılacak olan bir ekim, sağlıklı bir sonuç vermeyecektir. Ayriyeten yaşınız çok genç olduğu için şu anda ikinci bir operasyonu en az 25 yaşınıza kadar tavsiye etmemekteyiz.

Saygılarımla,

ESEN YAŞAR
Hasta Koordinatörü, ASMED

Tamam güzel açıklama anladık. Peki 1 yil finasterid kulladin döner saçların kuvvetlendi kalinlasti eee finasteridi birakinca döner sahasinda saclarda eski haline dönmeyecek mi? Buradan gördüklerimiz sac ektirenler ve ektirmeyenler finasterid kullaninca evet saclar kalinlasiyor ama 6 ay sonunda finasteride birakinca saclar da eski halina donuyor. Eger varsa bilimsel kanitlari finasterid kullanip doner sahasi eski haline dönmeyekcse herkes kullansin döner sahası icin ozellikle mevcut tepe saclarini gectim.

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #291 : 04 Mayıs 2017, 17:48:37 »
Kuyruk acısı olan bir arkadaş, idrak edemediği bir mesele için, aklınca sidik yarıştırmaya çalışmış yine...

Proscar-procpecia ticari marka isimleri, bileşenleri aynı fiyatları farklı...

Ben ekim yapmayacaksa finasterid-minoxil vs. kullanmazsa o bölge tamamen gider dedim. Arkadaş ise zaten ekim yapacak. Fakat Koray Bey yine kullan gel demiş... Arkadaş da şaşırmış. Ben de "sebebini Hoca'ya sordun mu dedim"

Ben de merak ediyorum, diğer ekimcilerden ayrı olarak Koray Bey'in finasterid kullanılmasını şart koştuğunu...
Finasterid şart deyince bazı kişilerin ayakları geri gidiyor... Çoğu kişi, zaten saç ektireceksem niye kullanacağım ki diyor...

Newbie, sebebini kendin yazdığın birşeye "neden?" Diye sormak neyin kafasıdır? Koray Erdoğan saç ekince sadece ektiği saçlar tutuyor,  ne yani dr. Erdogan ekti diye bi anda mevcut saçlar dökülmekten vaz mı geçecek :) finasterid varolanları korumak ve güçlendirmek için. Bu arada ,  ne zaman konu açacaksın? Bak ilhn Serdaroğlu ile Kul arasında kalan arkadaşlarımız var. Kul un kötü ekimini sceptic paylaştı , hepimiz yorum yaptık. Sen kötü Serdaroğlu ekimini paylaşmak için neyi bekliyorsun? Hayırdır, İlhan hoca bedava revizyon Yapmaz diye korkup mu paylaşmıyorsun?

Jokey35 saçların döküldüğüne göre nüfus yaşın yüksek demektir, ancak yazdıklarından zeka yaşının pek de yüksek olmadığı anlaşılıyor.

Finas kullandırması hakkında senin değil; Koray Hoca'nın yorumunu merak ediyorum,  arkadaşa da Koray Hoca'ya sordu mu diye sordum.

Sen, aklın sıra her mesajıma salça olup kendince çelişki yakalama uğraşındasın. Geçen seferde yazdım, artık çok can sıkıcı oluyor bu yaptıkların. Herkese saygısızlık yapıyorsun.
Burada fikir alış-verişi yapmaya çalışıyoruz, sen aklınca birilerini küçük düşürme peşindesin.

İkide birde görmek istiyorsun kafamı. Niye konu açma mecburiyeti mi var? Sanane!
Bir de gelmiş "İlhan hoca bedava revizyon Yapmaz diye korkup mu paylaşmıyorsun?" demişsin. Ben forumda günler öncesinde, memnun kalınmayan yerde 2. ekimi yapılmamalı demiş birisiyim. Ama senin beyin kıvrımların bu kadar bir çözümleme üretebiliyor demek ki!

Şimdi niye bu kadar çok benimkini görmek istiyorsun? Sebebi nedir? Bu kadar meraklı olmanın? Israr etmenin???

Bilgi alışverişi yapıyoruz diyorsun ya, sen ekiminin bilgisini veriyor musun? ben  senin ekiminden bilgi almak istiyorum. Tek sebebi bu.

Birine saygısızlık yaptıysam yazsın lütfen.
Bunu senden başka hiç kimseden duymadım. İnsanların ekimine yorum yapıyorsun doktoruna sallıyorsun ama kendi kötü ekiminin sonucunu paylaşmiyorsun. Paylaş da ilhan serdaroğluna gitmeyi düşünenler fikir sahibi olsunlar. Paylaşmayarak doktorunun kötü ekimini örtbas ediyorsun, ama bunu yaparken başkalarının ekimi hakkında istediğin gibi ahkam kesebiliyorsun.

Ben neden paylaşmanı istediğimi gayet açıklayıcı bir şekilde yüzellinci kere yazdım. Sen neden paylaşmadığını yazacak mısın?
🏇🏇

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #292 : 08 Mayıs 2017, 13:44:56 »
 Institute of Hair- Ahmet Uludağ

Ahmet Bey Merhabalar,

Öncelikle kliniğimize olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Doktor ve ekibimiz fotoğraflarınızı inceledi; yaklaşık 80 cm2’lik dökülme alanınız için 3000-3200 graftlik (saç kökü), midline(orta bölge) –vertex(tepe bölgesi)  bölgelerini kapsayan bir FUE operasyonu öneriyoruz.

Hatırlatmak isterim ki operasyon kararı alırsanız öncesinde detaylı ölçüm ve incelemeler yapılacak, sizin de beklentiniz doğrultusunda net bir plan oluşturulacaktır.

Gönderdiğiniz fotoğraflara istinaden; varolan saçlarınıza zarar vermeden operasyonun gerçekleştirilmesi mümkün görünüyor. Ancak saçlarınızı gördükten sonra daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz.

Operasyonlarımız manuel alım, lateral slit kanal açma ve manuel ekim yöntemleriyle yapılmaktadır. Böylece en sağlıklı ve doğal sonuca ulaşılır, cilt ve saç köklerine zarar gelmez.

Saç ekimini finasterid ilaç tedavisi ile desteklersek daha da güzel bir sonuca ulaşmanın mümkün olacağını belirtmek isterim.

Eğer finasterid kullanmazsanız varolan saçlarınızı zamanla kaybedebilirsiniz.

Finasteride, hem telojen(incelmiş) saçların dökülmemesini hem de kalınlaşmasını sağlamaktadır. Hatırlatmak isterim ki ilaç kullanımı tamamen sizin kararınızdır.

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #293 : 29 Mayıs 2017, 18:20:53 »
Ahmet kardesim ekimden önceki dönör alan fotografın varmidir

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 30 Mayıs 2017, 18:30:02 »
Manuel alim yapan ve fiyati zekariya kul kadar pahali olmayan serdar gorkem.vardi sanirim ankara da genis alan ekimleri basarili gorunuyordu ona da bir mail falan gonderip bir fikir almalisin derim

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #295 : 31 Mayıs 2017, 11:30:42 »
Ahmet kardesim ekimden önceki dönör alan fotografın varmidir
Ekimden önce donör alan..

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #296 : 31 Mayıs 2017, 11:31:37 »
Ekimden sonra donör alan..

Matador01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #297 : 31 Mayıs 2017, 11:45:10 »
donör çok iyi duruyor

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #298 : 31 Mayıs 2017, 12:00:19 »
Ahmet kardeşim teşekkür ederim. Saç dökülme tipimiz ve saç rengimiz birbirine çok yakın senin sonucunu çok beğendim ekim yapılandaki aldığın verimi umarım bende senin gibi sonuç alırım. Açtıım konuyu incelersen sende benzerlik görebilirsin.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #299 : 31 Mayıs 2017, 12:03:32 »
Ahmet kardeşim teşekkür ederim. Saç dökülme tipimiz ve saç rengimiz birbirine çok yakın senin sonucunu çok beğendim ekim yapılandaki aldığın verimi umarım bende senin gibi sonuç alırım. Açtıım konuyu incelersen sende benzerlik görebilirsin.
rica ederim kardeşim.ekim yaptırdın mı konunu bulamadım ama?

Facebook Twitter Instagram