Kuyruk acısı olan bir arkadaş, idrak edemediği bir mesele için, aklınca sidik yarıştırmaya çalışmış yine...
Proscar-procpecia ticari marka isimleri, bileşenleri aynı fiyatları farklı...
Ben ekim yapmayacaksa finasterid-minoxil vs. kullanmazsa o bölge tamamen gider dedim. Arkadaş ise zaten ekim yapacak. Fakat Koray Bey yine kullan gel demiş... Arkadaş da şaşırmış. Ben de "sebebini Hoca'ya sordun mu dedim"
Ben de merak ediyorum, diğer ekimcilerden ayrı olarak Koray Bey'in finasterid kullanılmasını şart koştuğunu...
Finasterid şart deyince bazı kişilerin ayakları geri gidiyor... Çoğu kişi, zaten saç ektireceksem niye kullanacağım ki diyor...
Newbie, sebebini kendin yazdığın birşeye "neden?" Diye sormak neyin kafasıdır? Koray Erdoğan saç ekince sadece ektiği saçlar tutuyor, ne yani dr. Erdogan ekti diye bi anda mevcut saçlar dökülmekten vaz mı geçecek finasterid varolanları korumak ve güçlendirmek için. Bu arada , ne zaman konu açacaksın? Bak ilhn Serdaroğlu ile Kul arasında kalan arkadaşlarımız var. Kul un kötü ekimini sceptic paylaştı , hepimiz yorum yaptık. Sen kötü Serdaroğlu ekimini paylaşmak için neyi bekliyorsun? Hayırdır, İlhan hoca bedava revizyon Yapmaz diye korkup mu paylaşmıyorsun?
Jokey35 saçların döküldüğüne göre nüfus yaşın yüksek demektir, ancak yazdıklarından zeka yaşının pek de yüksek olmadığı anlaşılıyor.
Finas kullandırması hakkında senin değil; Koray Hoca'nın yorumunu merak ediyorum, arkadaşa da Koray Hoca'ya sordu mu diye sordum.
Sen, aklın sıra her mesajıma salça olup kendince çelişki yakalama uğraşındasın. Geçen seferde yazdım, artık çok can sıkıcı oluyor bu yaptıkların. Herkese saygısızlık yapıyorsun.
Burada fikir alış-verişi yapmaya çalışıyoruz, sen aklınca birilerini küçük düşürme peşindesin.
İkide birde görmek istiyorsun kafamı. Niye konu açma mecburiyeti mi var? Sanane!
Bir de gelmiş "İlhan hoca bedava revizyon Yapmaz diye korkup mu paylaşmıyorsun?" demişsin. Ben forumda günler öncesinde, memnun kalınmayan yerde 2. ekimi yapılmamalı demiş birisiyim. Ama senin beyin kıvrımların bu kadar bir çözümleme üretebiliyor demek ki!
Şimdi niye bu kadar çok benimkini görmek istiyorsun? Sebebi nedir? Bu kadar meraklı olmanın? Israr etmenin???