Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232517 defa)

Estarabim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul 3100 greft
« Yanıtla #270 : 29 Nisan 2017, 13:07:07 »
Zekeriya hocanın asistanının orta kısma giremeyiz saçlar zarar görür dediği yer.neredeyse tepe kadar açılmış gün ışığında bariz belli oluyor.
Evet, önlem almazsan (proscar, minoxil vs. kullanmazsan) tepe ile aynı gözükecek sanırım :(

Dr. Kul'un savunucusu ne diyecek acaba bu duruma?
Ben yeni üyeyim, pek anlamam da!

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #271 : 29 Nisan 2017, 13:11:30 »
moralini bozmak istemiyorum ama 2.ekim şart sana yoksa zidane gibi olacak saçların..önler iyi olmuş çıkmış hepsi arkaya 2000 greftle biter bu iş.. manuel alan bir yerle planlama yap bence..dostum..estarabim konuyu kişiselleştirmeyin arkadaşın soruna odaklanalım senin haklı olduğun jokeyinde haklı olduğu yorumlarda var.büyütmeyin..zeki karaladığını düşünmüyorum ..
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2017, 13:15:32 Gönderen: arkeolog »

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 29 Nisan 2017, 13:34:28 »
Kardeş 2000 greftle fln olacak iş değil zekeriya hoca ztn sadrce tepeye en son 2500 greft ekeriz diyor

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #273 : 29 Nisan 2017, 19:39:25 »
Zekeriya hocanın asistanının orta kısma giremeyiz saçlar zarar görür dediği yer.neredeyse tepe kadar açılmış gün ışığında bariz belli oluyor.
Evet, önlem almazsan (proscar, minoxil vs. kullanmazsan) tepe ile aynı gözükecek sanırım :(

Sana cevap vermeyeceğim newbie. Önce sürecini Paylaş, bi görelim kime ektirdin nereye ektirdin sonuç ne oldu :)
🏇🏇

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #274 : 29 Nisan 2017, 20:38:03 »
Arkadaslar zekeriya hoca 2500 greft orta kısım ve tepeye ekelim dedi.sizce ektiriyim mi kararsız kaldım greft sayısı orta ve tepe için çok az geliyor.başka göğüsten alım veya manuel alım yapan zekeriya hoca ayarında bildiğiniz biri var mı?

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #275 : 29 Nisan 2017, 20:45:12 »
Sakalların yogunsa  hocada kabul ederse  500 greft ile 3000 bine tamamlarsan iyi olur şu şartlarda gidilebilecek en iyi bir kaç doktordan birisi

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #276 : 01 Mayıs 2017, 21:04:20 »
Arkadaşlar koray erdoğana ekim için foto yolladım 1 sene boyunca finasterid kullan öyle ekeriz dedi.anlamadığım finasterid kullandığımda, finasterid donör bölgemden daha fazla greft çıkmasını mı sağlayacak ? Ztn donör bölgemden en fazla çıkacak greft sayısı belli değil mi ? finasterid niçin kullanacağım?

Estarabim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #277 : 01 Mayıs 2017, 22:24:09 »
Bu soruyu Koray Erdoğan'a sordunuz mu?
Çoğu kimseye finasteridi şart koşuyor, neden?

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #278 : 02 Mayıs 2017, 14:35:39 »

Bunu yazıp, 3 5 gün sonra "koray Erdoğan neden finasterid kullan diyor?" diye sormak neyin kafasıdır sayın newbie :) :) :)

bilmiyorsan öğren, önlem olarak yazdığın proscar'ın etken maddesi finasterid :)
🏇🏇

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #279 : 02 Mayıs 2017, 15:17:18 »
Bu soruyu Koray Erdoğan'a sordunuz mu?
Çoğu kimseye finasteridi şart koşuyor, neden?
sordumda cvp vermediler daha

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #280 : 02 Mayıs 2017, 17:38:06 »
Arkadaşlar koray erdoğana ekim için foto yolladım 1 sene boyunca finasterid kullan öyle ekeriz dedi.anlamadığım finasterid kullandığımda, finasterid donör bölgemden daha fazla greft çıkmasını mı sağlayacak ? Ztn donör bölgemden en fazla çıkacak greft sayısı belli değil mi ? finasterid niçin kullanacağım?

İnsanlar zaten bu saç işinden kurtulmak için ekim yaptırıyorlar bence zararlı ( bırakınca eski haline dönen ) bir ilacı kullanmayın . Önden görüntü iyi gözüküyor bence kafaya takmayın...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #281 : 02 Mayıs 2017, 20:28:26 »

İnsanlar zaten bu saç işinden kurtulmak için ekim yaptırıyorlar bence zararlı ( bırakınca eski haline dönen ) bir ilacı kullanmayın . Önden görüntü iyi gözüküyor bence kafaya takmayın...
En son çare zekeriya hocaya gdecem gibi euorunun düşmesini bekliyorum.hayırlısı

Estarabim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #282 : 02 Mayıs 2017, 21:27:45 »
Kuyruk acısı olan bir arkadaş, idrak edemediği bir mesele için, aklınca sidik yarıştırmaya çalışmış yine...

Proscar-procpecia ticari marka isimleri, bileşenleri aynı fiyatları farklı...

Ben ekim yapmayacaksa finasterid-minoxil vs. kullanmazsa o bölge tamamen gider dedim. Arkadaş ise zaten ekim yapacak. Fakat Koray Bey yine kullan gel demiş... Arkadaş da şaşırmış. Ben de "sebebini Hoca'ya sordun mu dedim"

Ben de merak ediyorum, diğer ekimcilerden ayrı olarak Koray Bey'in finasterid kullanılmasını şart koştuğunu...
Finasterid şart deyince bazı kişilerin ayakları geri gidiyor... Çoğu kişi, zaten saç ektireceksem niye kullanacağım ki diyor...

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 02 Mayıs 2017, 21:55:12 »

En son çare zekeriya hocaya gdecem gibi euorunun düşmesini bekliyorum.hayırlısı

Üstat ben uzun zamandır yerli yabancı forumları takip ederim vertex için yapılmış verimli bir ekim görmedim. Var diyenler olacaktır mutlaka ama çok zor memnun kalman.  Bu nedenle tavsiyem seyrek olan bölge biraz daha dokulunce vertexe girmeyecek şekilde zekeriyakul a falan ektirip bence . Zaten zekeriyakul dikkat ederseniz vertexe hiç bulasmiyor çünkü başarı ve memnuniyet yok gibi .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #284 : 03 Mayıs 2017, 08:19:31 »
Kuyruk acısı olan bir arkadaş, idrak edemediği bir mesele için, aklınca sidik yarıştırmaya çalışmış yine...

Proscar-procpecia ticari marka isimleri, bileşenleri aynı fiyatları farklı...

Ben ekim yapmayacaksa finasterid-minoxil vs. kullanmazsa o bölge tamamen gider dedim. Arkadaş ise zaten ekim yapacak. Fakat Koray Bey yine kullan gel demiş... Arkadaş da şaşırmış. Ben de "sebebini Hoca'ya sordun mu dedim"

Ben de merak ediyorum, diğer ekimcilerden ayrı olarak Koray Bey'in finasterid kullanılmasını şart koştuğunu...
Finasterid şart deyince bazı kişilerin ayakları geri gidiyor... Çoğu kişi, zaten saç ektireceksem niye kullanacağım ki diyor...

Newbie, sebebini kendin yazdığın birşeye "neden?" Diye sormak neyin kafasıdır? Koray Erdoğan saç ekince sadece ektiği saçlar tutuyor,  ne yani dr. Erdogan ekti diye bi anda mevcut saçlar dökülmekten vaz mı geçecek :) finasterid varolanları korumak ve güçlendirmek için. Bu arada ,  ne zaman konu açacaksın? Bak ilhn Serdaroğlu ile Kul arasında kalan arkadaşlarımız var. Kul un kötü ekimini sceptic paylaştı , hepimiz yorum yaptık. Sen kötü Serdaroğlu ekimini paylaşmak için neyi bekliyorsun? Hayırdır, İlhan hoca bedava revizyon Yapmaz diye korkup mu paylaşmıyorsun?
🏇🏇

Facebook Twitter Instagram