Estarabim cidden ne ayaksın merak ediyorum? Foruma yeni üye olup her Zekeriya Kul ekiminine atlayıp abuk subuk konuşuyosun. Kimin neyin trolüsün? Sen şurda kendi ekimini bi Paylaş önce. Bi görelim sen nereye kime ektirdin, sonuç ne oldu.
1- İlk önce terbiyeni takın. İnsanların yorumlarına saygı duymayı öğren.
2- Bu konuda iki-üç mesaj önce çok güzel bilgi vermişsin Dr. Kul hakkında, şimdi ne diye kişisel mesaj yazıyorsun? Rahatsızlığın nedir?
3- "Her Zekeriya Kul ekimine atlıyorsun" demişsin! Dünkü sceptic in konusuna yazdım, ve öncesinde sadece burada yazdım. Burada da konuyu açan arkadaşa genel görüşünü sordum, sonra kendi görüşümü yazdım. Sen ve bir kişi sadece "vasat" dediğim için karşı mesajlar yazınca gereksiz yere uzadı... Forumda belki 40 tane Dr. Kul konusu var, 2 konuya mesaj yazınca mı her konuya atlamış oluyorum. Ve senin gibi ne problemi olduğunu çözemediğim kişiler yüzünden gereksiz yere uzuyor...
4- Kendi görüşünü söyle, benim görüşüme katıl veya katılma, ne diye konuyu kişiselleştiriyorsun? Bir doktoru vasat bulmam seni ne diye rahatsız ediyor? Rahatsızlığın sebebi nedir? Ayda 40-50 bin Euro Eski Türk lirasıyla yaklaşık 150 milyar kazanan bir adamı savunmak sana mı kaldı? Dr.Kul sana para mı veriyor ki; sadece "ortalama bir doktor" dememden rahatsız oldun, her mesajıma atlıyorsun?! Görüşüme katılmayabilirsin ama niye bu kadar üzülüyorsun Dr. Kul a vasat dememe?
5- Forumda daha eski üye olman, sana yeni üyeleri küçümseme hakkı mı doğuruyor?
6- Kendi ekimimi paylaşırım veya paylaşmam bu seni ilgilendirmez!
7- Konu sahibi arkadaşın şansı varmış ortalama üstü bir ekim gerçekleşmiş...