Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232507 defa)

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul 3100 greft
« Yanıtla #255 : 15 Nisan 2017, 20:06:40 »
ben açıkcası 1 kişiye yapılan  koray erdoğan ekimine vaooov dedim o kişiyi söylemiyorum ,,,ama zekeriya kulun 2 ekimine vaoooovv dedim sitede sıklık ve doğallık açısından tabiki fotolara göre konuşuyorum...koray ın süreci bitmeyenleri var onlarda ayrı parantez tabiki..tamamlanmış süreçten bahsediyorum..hani kıyas bu iki hocaysa bu tartışmada diye yazdım diğer klinik ve doktorlarında vaoav dediğim ekimleri var yanlış anlaşılmasın..

iki doktor arasında tartışma yok aga
Koray Erdoğan türkiye standartının üstünde  dünyaca ünlü cerrah
ama her isteyene ekim sanşı tanımıyor yapacaksa da proscar kullandırıyor
buda başarısını artırmada yardımcı oluyor
biliyorsunuz ki döviz kuru oynak 1 sene önce  3 lira iken şimdi 4 de dayandı
yani her isteyende parasal olarak ektiremiyor

Zekeriya kul da euro cinsinden çalışıyor ama 3000 euro diyip 3400 grefte ekebiliyor
ve ektirdikleri genellikle çıkıyor biraz doğallık problemi var ama her hastada olmuyor o
kalın saçlı insanların saç ekimleri doğallık bakımından iyi olmuyor bu gerçek 
korayda da bunu gördüm kalın saç genel olarak iyi  doğallık bakımından iyi sayılmaz.

haa bilmeden konuşana  atıp tutuna  cahil derim küçümseme değildir bu

Estarabim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #256 : 16 Nisan 2017, 00:52:45 »
ben açıkcası 1 kişiye yapılan  koray erdoğan ekimine vaooov dedim o kişiyi söylemiyorum ,,,ama zekeriya kulun 2 ekimine vaoooovv dedim sitede sıklık ve doğallık açısından tabiki fotolara göre konuşuyorum...koray ın süreci bitmeyenleri var onlarda ayrı parantez tabiki..tamamlanmış süreçten bahsediyorum..hani kıyas bu iki hocaysa bu tartışmada diye yazdım diğer klinik ve doktorlarında vaoav dediğim ekimleri var yanlış anlaşılmasın..

Zekeriya kul da euro cinsinden çalışıyor ama 3000 euro diyip 3400 grefte ekebiliyor
ve ektirdikleri genellikle çıkıyor biraz doğallık problemi var ama her hastada olmuyor o
korayda da bunu gördüm kalın saç genel olarak iyi  doğallık bakımından iyi sayılmaz.

Ekim yaptırdınız mı Dr.Kul'a ?

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 16 Nisan 2017, 02:12:20 »

Ekim yaptırdınız mı Dr.Kul'a ?

benim donör bölgem mikromotara uygun değil
manuel düşünüyorum ve sakalda gerekli bana
en iyi de bu konuda sakal ve saç ekimi karışık  HLC
İnstitute of Hair donör alım konusunda çok iyiler beğendim
oda tercihim arasında

« Son Düzenleme: 16 Nisan 2017, 02:25:27 Gönderen: Hintell »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #258 : 16 Nisan 2017, 10:31:58 »
Arkadaşlar olay iki doktoru kıyaslamaya dönmüş. Zekeriya Kul ile naçizane benim de söyleyeceğim bir kaç şey var

Eksilerinden başlarsam,

Ekim öncesinde yeterli bir planlama yaptığını düşünmüyorum. Donör alana eliyle şöyle bir dokunup "3000-3500" çıkar demesi, bence hoş bir durum değil. En azından saç kalınlığını, donör alandaki cm2 yoğunluğunu ölçmeli. Bunun için aletler var. Gayet alıp kullanabilir.
Graft Calculator kullanmaması da bence önemli. Sayısal verilerin önemli olduğunu düşünüyorum.
Bazı öngörüşmelerde kendisinin Asabi olduğu yazıldı bu forumda. Ben görüştüğümde gayet sıcakkanlıydı. Belki de gelen kişinin yaklaşımına tavrına göre davranıyordur, bilemem. Bence manuel alıma geçmeli. Micromotor kullanması da Zekeriya Kul için negatif bir durum.

Artılarına gelecek olursam,

İşlemi a dan Z ye kendisi yapıyor.  Saç ekimi cerrahi bir operasyondur, hiç bir tıp eğitimi almamış kişilerin doktor edalarıyla gezinip saç ektiği bir ülkede, gerçek bir doktorun baştan sona tüm operasyonu kendisinin yapması bence çok önemli.

Operasyonu bir günde bitirmek yerine iki güne bölüyor, bu da onun daha özenli çalıştığı anlamına geliyor.

İğne ( perkütan) tekniği ile kanal açıyor. Türkiyede bu tekniği yalnızca Zekeriya Kul ve Bu işin kompetan ı diyebileceğimiz Muttalip Keser kullanıyor.

Ektiği saç,  kendisinin de dediği gibi " Allahın izniyle çıkıyor".

🏇🏇

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #259 : 28 Nisan 2017, 10:27:01 »
Arkadaşlar tepe ve orta kısım için zekeriya hocanın asistanı ile görüştüm 2500 grefti sadece vertexse ekeriz diyorlar orta kısma işlem yapamazlarmış.orta kısım biraz daha dökülse bile 2500 greftten yukarı ekemeyiz dedi.ne yapmalıyım ??

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 28 Nisan 2017, 11:58:00 »
Ahmet hocam isterseniz Zekeriya hocaya vücut göğüs kılı ekimine başlayıp başlamadığını sorun.Kendi ekimim esnasında merak edip kendisine sormuştum vücut kılının ekime uygun olup,uzayıp uzamadığını sordum :kendisi ekime uygun olduğunu uzadığını bununla ilgili bir iğne imalatı üzerinde çalıştığını tamamlanması durumunda artık kellik ve Greft sıkıntısını  halledeceğini söylemişti.Yakın bir zamanda başlarsa vücut ve sakal kıllarıyla ekilen greft sayısını 3500 üzerine çıkartabilirsiniz
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2017, 12:01:02 Gönderen: pete71 »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 28 Nisan 2017, 12:23:16 »
Estarabim cidden ne ayaksın merak ediyorum? Foruma yeni üye olup her Zekeriya Kul ekiminine atlayıp abuk subuk konuşuyosun. Kimin neyin trolüsün? Sen şurda kendi ekimini bi Paylaş önce. Bi görelim sen nereye kime ektirdin, sonuç ne oldu.
🏇🏇

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #262 : 28 Nisan 2017, 12:47:19 »
Sordum kardeşimde alımda kayıp oldugu için göğüsten ekim yapmıyorlarmış.

kerkaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #263 : 28 Nisan 2017, 14:32:56 »
hocam bi dönör fotorafı istemiştim zahmet olmassa atabilirmisin

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 28 Nisan 2017, 23:40:00 »
Hocm k.bkmayın hmn ekliyorm

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #265 : 28 Nisan 2017, 23:41:02 »
1.foto gün ışığında çekildi. Saçlar 4 numara

Estarabim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #266 : 28 Nisan 2017, 23:56:12 »
Estarabim cidden ne ayaksın merak ediyorum? Foruma yeni üye olup her Zekeriya Kul ekiminine atlayıp abuk subuk konuşuyosun. Kimin neyin trolüsün? Sen şurda kendi ekimini bi Paylaş önce. Bi görelim sen nereye kime ektirdin, sonuç ne oldu.

1- İlk önce terbiyeni takın. İnsanların yorumlarına saygı duymayı öğren.
2- Bu konuda iki-üç mesaj önce çok güzel bilgi vermişsin Dr. Kul hakkında, şimdi ne diye kişisel mesaj yazıyorsun? Rahatsızlığın nedir?
3- "Her Zekeriya Kul ekimine atlıyorsun" demişsin! Dünkü sceptic in konusuna yazdım, ve öncesinde sadece burada yazdım. Burada da konuyu açan arkadaşa genel görüşünü sordum, sonra kendi görüşümü yazdım. Sen ve bir kişi sadece "vasat" dediğim için karşı mesajlar yazınca gereksiz yere uzadı... Forumda belki 40 tane Dr. Kul konusu var, 2 konuya mesaj yazınca mı her konuya atlamış oluyorum. Ve senin gibi ne problemi olduğunu çözemediğim kişiler yüzünden gereksiz yere uzuyor...
4- Kendi görüşünü söyle, benim görüşüme katıl veya katılma, ne diye konuyu kişiselleştiriyorsun? Bir doktoru vasat bulmam seni ne diye rahatsız ediyor? Rahatsızlığın sebebi nedir? Ayda 40-50 bin Euro Eski Türk lirasıyla yaklaşık 150 milyar kazanan bir adamı savunmak sana mı kaldı? Dr.Kul sana para mı veriyor ki; sadece "ortalama bir doktor" dememden rahatsız oldun, her mesajıma atlıyorsun?! Görüşüme katılmayabilirsin ama niye bu kadar üzülüyorsun Dr. Kul a vasat dememe?
5- Forumda daha eski üye olman, sana yeni üyeleri küçümseme hakkı mı doğuruyor?
6- Kendi ekimimi paylaşırım veya paylaşmam bu seni ilgilendirmez!
7- Konu sahibi arkadaşın şansı varmış ortalama üstü bir ekim gerçekleşmiş...

Estarabim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #267 : 28 Nisan 2017, 23:59:18 »
1.foto gün ışığında çekildi. Saçlar 4 numara

Donör alandan bir ekimlik daha greft çıkar gibi gözüküyor... İleride verteks bölgesine ekim yaptırmaya karar verirseniz, sıkıntı çekmezsiniz...

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #268 : 29 Nisan 2017, 09:47:03 »

1- İlk önce terbiyeni takın. İnsanların yorumlarına saygı duymayı öğren.
2- Bu konuda iki-üç mesaj önce çok güzel bilgi vermişsin Dr. Kul hakkında, şimdi ne diye kişisel mesaj yazıyorsun? Rahatsızlığın nedir?
3- "Her Zekeriya Kul ekimine atlıyorsun" demişsin! Dünkü sceptic in konusuna yazdım, ve öncesinde sadece burada yazdım. Burada da konuyu açan arkadaşa genel görüşünü sordum, sonra kendi görüşümü yazdım. Sen ve bir kişi sadece "vasat" dediğim için karşı mesajlar yazınca gereksiz yere uzadı... Forumda belki 40 tane Dr. Kul konusu var, 2 konuya mesaj yazınca mı her konuya atlamış oluyorum. Ve senin gibi ne problemi olduğunu çözemediğim kişiler yüzünden gereksiz yere uzuyor...
4- Kendi görüşünü söyle, benim görüşüme katıl veya katılma, ne diye konuyu kişiselleştiriyorsun? Bir doktoru vasat bulmam seni ne diye rahatsız ediyor? Rahatsızlığın sebebi nedir? Ayda 40-50 bin Euro Eski Türk lirasıyla yaklaşık 150 milyar kazanan bir adamı savunmak sana mı kaldı? Dr.Kul sana para mı veriyor ki; sadece "ortalama bir doktor" dememden rahatsız oldun, her mesajıma atlıyorsun?! Görüşüme katılmayabilirsin ama niye bu kadar üzülüyorsun Dr. Kul a vasat dememe?
5- Forumda daha eski üye olman, sana yeni üyeleri küçümseme hakkı mı doğuruyor?
6- Kendi ekimimi paylaşırım veya paylaşmam bu seni ilgilendirmez!
7- Konu sahibi arkadaşın şansı varmış ortalama üstü bir ekim gerçekleşmiş...

Estarabim, bırak trollüğü. Aç kendi konunu da görelim kime ektirdin nereye ektirdin sonuç ne oldu. Forumda iki tip üye vardır. Ya ekim sonucunu paylaşıp diğer üyelerin bilgilenmesini sağlayan ,  ya da ekim sonuçlarını inceleyip, bilgi edinen üye. SEn hangisisin??  Saç ektirdim diyorsun, konu açıp süreci ve sonucu paylaşmiyorsun, ama milletin konusuna girip şöyle kötü böyle kötü diyorsun. Üstelik memnun olmadığı söylediğin bir ekim. Paylaşsana,  insanlar senin doktorun hakkında da yorum yapsın. Sürecini paylaşmadığın sürece benim gözümde Trollsün. Yakında çıkar kokun
🏇🏇

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #269 : 29 Nisan 2017, 11:12:07 »
Zekeriya hocanın asistanının orta kısma giremeyiz saçlar zarar görür dediği yer.neredeyse tepe kadar açılmış gün ışığında bariz belli oluyor.

Facebook Twitter Instagram