Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hintell - 06 Ocak 2017, 13:22:20Alıntı yapılan: Akf - 06 Ocak 2017, 03:04:39Alıntı yapılan: aydinclk - 06 Ocak 2017, 02:40:04Alıntı yapılan: Akf - 06 Ocak 2017, 00:10:11Finansterid demekki forumda bu kadar anlatıldığı kadar etkili değil 4 buçuk aydır bende kullanıyorum hiç bir etki yk yaş 25 bu aradaKardesim galiba ayni sorun bende de var 2 gun ønce biraktim 11 aydir solgar biotin ile kullandim sonuc bu klinige gønderdim etki etmemis birak dediler cok az bi sac telini kalinlastirdi onun farkina vardim baska turlude yan etkiden haric hic bi ise yaramadianlamadım vala ben bu işi.. Yaşlamı alakalı acaba snin yaş kaç? dudasterıd ozaman ) finasta etki görmessen dudasteridle ilgili biraz bilgi verebilirmisin hintel eczaneden rahatça temin edebiliyomuyuz ? yaz sonu gbi koray hocaya ekim düşünüyorum biliyosun saç dökülmesini en azından azaltmak istiyorum bn asmed e fotoğraf yolladım bana kullan die bir dönüş olmadı sadece yazıda 'koray erdoğan finasterdsiz ekimi uygun görmuyor' denildi
Alıntı yapılan: Akf - 06 Ocak 2017, 03:04:39Alıntı yapılan: aydinclk - 06 Ocak 2017, 02:40:04Alıntı yapılan: Akf - 06 Ocak 2017, 00:10:11Finansterid demekki forumda bu kadar anlatıldığı kadar etkili değil 4 buçuk aydır bende kullanıyorum hiç bir etki yk yaş 25 bu aradaKardesim galiba ayni sorun bende de var 2 gun ønce biraktim 11 aydir solgar biotin ile kullandim sonuc bu klinige gønderdim etki etmemis birak dediler cok az bi sac telini kalinlastirdi onun farkina vardim baska turlude yan etkiden haric hic bi ise yaramadianlamadım vala ben bu işi.. Yaşlamı alakalı acaba snin yaş kaç? dudasterıd ozaman ) finasta etki görmessen
Alıntı yapılan: aydinclk - 06 Ocak 2017, 02:40:04Alıntı yapılan: Akf - 06 Ocak 2017, 00:10:11Finansterid demekki forumda bu kadar anlatıldığı kadar etkili değil 4 buçuk aydır bende kullanıyorum hiç bir etki yk yaş 25 bu aradaKardesim galiba ayni sorun bende de var 2 gun ønce biraktim 11 aydir solgar biotin ile kullandim sonuc bu klinige gønderdim etki etmemis birak dediler cok az bi sac telini kalinlastirdi onun farkina vardim baska turlude yan etkiden haric hic bi ise yaramadianlamadım vala ben bu işi.. Yaşlamı alakalı acaba snin yaş kaç?
Alıntı yapılan: Akf - 06 Ocak 2017, 00:10:11Finansterid demekki forumda bu kadar anlatıldığı kadar etkili değil 4 buçuk aydır bende kullanıyorum hiç bir etki yk yaş 25 bu aradaKardesim galiba ayni sorun bende de var 2 gun ønce biraktim 11 aydir solgar biotin ile kullandim sonuc bu klinige gønderdim etki etmemis birak dediler cok az bi sac telini kalinlastirdi onun farkina vardim baska turlude yan etkiden haric hic bi ise yaramadi
Finansterid demekki forumda bu kadar anlatıldığı kadar etkili değil 4 buçuk aydır bende kullanıyorum hiç bir etki yk yaş 25 bu arada
hocam iğnelerden şikayet eden pek görmedim sizin yorumlarınızı görünce gözüm korkmaya başladı valla, genelde ilk iğneden sonra bir şey hissetmiyorsunuz diyorlar ama.valla gözüm korktu geri adım attım bi. Acaba ekim boyunca acı mı çektiniz?
kul neden tepe bölgesini ekmiyor.. 500- 600 greft atsa yeter
Ahmet senin saç on numara olmuş bence. Senden feyz alarak bende kula ektirdim bakalım 50. Güne giriyoruz inş ii olur