valla sonunda beni anlayan çıktı.saç ekimi kişiye özel bir planlamadır.ekimden önce çok iyi analiz edip hastaya olumlu olumsuz bütün yönleri anlatılmalı.arkadas ben belki saçımı uzun tutmayı sevmiyorum yakışmadığını düşünüyorum bna önceden denilmesi lazım kısa tutamayacaksın şu şu problemlerin olacak diye.
Sen Ekim öncesi hocaya örnek bir resim göstererek”ben böyle bir sonuç beklentisindeyim, saçlarımı kısa tutmak istiyorum , bakıldığında da doğal saçtan hiç bir farkı olmasın istiyorum” şeklinde bir talepte bulundun mu?
Eğer bu konular konulmuş ve cevaben “kısada kessen doğal duracaktır, saçların gösterdiğin örnekteki sıklığına kavuşacaktır” şeklinde bir vaad verildi ise dediğin doğru. Aksi halde saç Ekimi ile doğal sıklık ve yönde saç eldesinden mümkün olmadığını zaten her ekimci belirtiyor, her hastada bunu bilerek Ekim yaptırtıyor.
Fotoğrafda paylaştığın kadarı ile Ekim sonucun gayet iyi Ahmet kardeşim, mevcut saçların zaten çok zayıf imiş öncesinde . Emin’im o saçlardan da kayıpların olmustur bu 2-3 yıllık süreçte.