Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232294 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul 3100 greft
« Yanıtla #16 : 29 Şubat 2016, 15:47:14 »
Yıkamada 8.günüm kabuklar hala dökülmedi ..

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 29 Şubat 2016, 19:08:36 »
Bayağı sık ekmiş, kabuklar dökülsün daha da net anlaşılır belli olur.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 29 Şubat 2016, 23:26:01 »
Leyla hanım dayresel haraketle yıka dedi. Bakalım bundan sonra kabuklar daha da dökülür inşallah.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Mart 2016, 14:43:42 »
Kabuklar döküldü ama bana saçlarım fazla doğal gelmedi bilmiorum.s

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Mart 2016, 14:50:07 »
Gayet doğal ve normal sürecindesin başarılı bir ekim olmuş

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Mart 2016, 15:58:39 »
10günlük bi ekimden ne türlü bi dogallik bekliyorsun anlamadim??

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 04 Mart 2016, 12:57:09 »
Bilmiyorum hocam kafam karışık ben saçlarımı kısa tutmayı seviyorum ama bu gidişle uzun tutacam gbi..

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Mart 2016, 13:41:20 »
😀ekimden sonraki çıkan saçın o şekildemi olacağını zannediyosun şuan suni merak etme şok dökülmeden sonra çıkan saçın doğal olacak , ayrıca bende kısa tutmayı seviyorum saç ekimci çok kısa tutarsan belli olur dediği halde şu an 96 gün oldu önler hafif kapanmaya abşladı ama tabi seyrek daha tepe bölgeyi bende ektirmediğim için tepelerde seyrek bu yüzden eşitlemek açısından,arkaları kendim alıyorum makineyle arka tarafın saç alınan yerini 5 numara alınmayan yerini 3 numaraya vurup çıkıyorum hiç belli bile olmuyo gayet güzel saçı kısa kestirmiş kel olmayan biri gibi dolaşıyorum:)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 04 Mart 2016, 14:19:29 »
😀ekimden sonraki çıkan saçın o şekildemi olacağını zannediyosun şuan suni merak etme şok dökülmeden sonra çıkan saçın doğal olacak , ayrıca bende kısa tutmayı seviyorum saç ekimci çok kısa tutarsan belli olur dediği halde şu an 96 gün oldu önler hafif kapanmaya abşladı ama tabi seyrek daha tepe bölgeyi bende ektirmediğim için tepelerde seyrek bu yüzden eşitlemek açısından,arkaları kendim alıyorum makineyle arka tarafın saç alınan yerini 5 numara alınmayan yerini 3 numaraya vurup çıkıyorum hiç belli bile olmuyo gayet güzel saçı kısa kestirmiş kel olmayan biri gibi dolaşıyorum:)
İçimi rahatlattınız gerçekten :) forumda sizin saç ekim konunuzu bulamadım?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 04 Mart 2016, 15:04:02 »
Birde şok dökülmeden sonra çıkan saçım doğal olacak dedinizde şok dökülmede hepsi dökülmez ki yani bu doğal olmayan saçların bi kısmı duracak?

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 04 Mart 2016, 15:20:46 »
Hocam şok dökülmede çoğu dökülüyor, ama kullandığın ilaçlar fayda edebilir

nizz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 04 Mart 2016, 16:07:47 »
Birde şok dökülmeden sonra çıkan saçım doğal olacak dedinizde şok dökülmede hepsi dökülmez ki yani bu doğal olmayan saçların bi kısmı duracak?

Sok dökülme yasamayan sac telleri kendini zamanla yeniler. Bu bütün sac telleri icin gecerli. Dökülüp tekrar cikiyo sac telleri.

Yani Genetik sac dökülmesi olmayan bi insanin bile az az saclari dökülür ve kendini yeniler.

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 04 Mart 2016, 17:14:31 »
Aynen arkadaşın dediği gibi şok dökülmeye uğramayan saçta zaten uzadığı için alttan gelen saç yenileniyo.Bu arada ben saçımı koymadım neden dersen bende bilmiyorum aslında koymam lazımda benim saç ekim yaprırdığım kişi doktor değil saç ekim uzmanı beğenilip yaptırmak istenilse ulaşılması zor çünkü 3,4 hastanede çalışıyo ve genelde arap ülkelerinde yurt dışında pek buradada olmuyo yani bir anlamı olmayacak gerçi ortalama her doktor saç ekim uzmanı aynı pek fark olduğunada inanmıyorum sadece deneyim önemli çünkü hepsi eğitim alıp yurt dışına sık sık gidiyolar konferns vb katılımları var önemli olan saç ekiminde;saçın kalitesi,uyumu ve saç ekim yapan kişinin planlaması ben çok kel olmadığım halde tüm saça uygular diye gittim yapmadı seyrek olur dedi 3700 greft sadece tepeye kadar olan ön bölgeye yaptı ilhan serdaroğluna gitmiştim o bana 3500 grefti tüm kafanı kapatırım aslan yelesi gibi saçların olur dedi biri plastik cerrah biri saç ekim teknisyeni hangisininkivdoğru bilemiyorum sadece bu kişi yakınım olduğu için ona güvendim ektirdim 17 yıldır ekim yapıyo kendisi su an 96 gündeyim şoka çok fazla uğramadı saçım sanırım kökleri bekletmediği için alıp ekti ve yakullandığım biotinden de olabilir çıkışlar mevcut ama tabi şu an seyrek daha

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Mart 2016, 15:41:53 »

Sok dökülme yasamayan sac telleri kendini zamanla yeniler. Bu bütün sac telleri icin gecerli. Dökülüp tekrar cikiyo sac telleri.

Yani Genetik sac dökülmesi olmayan bi insanin bile az az saclari dökülür ve kendini yeniler.
Bu saçlar ne zaman kendini yeniler şuan gerçekten sosyal hayat die bişi kalmadı bnde..

Facebook Twitter Instagram