Saç Ekimi Sonuçları
Aklıma soktun bende baktım şöyle bir önlere koparıyor mi diye arkadaş bende 4lu greft bile varmış önde onları koparsam kafada sac kalmaz😀
ahmet eğer cımbızla falan çektiysen almaktan kastın buysa geri çıkacak onlar haberin olsun .ama çıkıncada alabilirsin
Bende Bu sorunun kesin cevabını çok merak edyorum. Cünkü kimine gore geri dönüşü olan dökülmelerden kimine göre böyle köklü gibi görünenler tutmayan saçlar. Bu durum hemen hemen hepimizde oluyor bize kesin bilgi verebilecek biri var mı?
Alıntı yapılan: Beta - 19 Kasım 2017, 23:40:30Bende Bu sorunun kesin cevabını çok merak edyorum. Cünkü kimine gore geri dönüşü olan dökülmelerden kimine göre böyle köklü gibi görünenler tutmayan saçlar. Bu durum hemen hemen hepimizde oluyor bize kesin bilgi verebilecek biri var mı?ben doktorun dediğini yazdım ama keep videosunda ise yani koray hocanın videosunda dökülüyor ve çıkmadığı iması vardı ben öyle anladım
Alıntı yapılan: hazar - 19 Kasım 2017, 23:51:26Alıntı yapılan: Beta - 19 Kasım 2017, 23:40:30Bende Bu sorunun kesin cevabını çok merak edyorum. Cünkü kimine gore geri dönüşü olan dökülmelerden kimine göre böyle köklü gibi görünenler tutmayan saçlar. Bu durum hemen hemen hepimizde oluyor bize kesin bilgi verebilecek biri var mı?ben doktorun dediğini yazdım ama keep videosunda ise yani koray hocanın videosunda dökülüyor ve çıkmadığı iması vardı ben öyle anladımIşte topram saç ekimi yaptırdığımız doktorlar genelde çıkar diyor ama acaba bu bizi motive etmek için mi diyorum. Kesin bir bilgi yani bilimsel olarak bir cevabını alabilsek iyi olurdu.