Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232542 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul 3100 greft
« Yanıtla #315 : 14 Haziran 2017, 11:40:41 »
Muttalip keserin cevabı:" arka tarafa 2000 graft gerekir ve dökülme devam ederse yeniden ekim yapmak lazım . Önce minoksidil losyon kullanıp açıklığı küçültmek ve dökülmeyi durdurmak sonra ekim yapmak daha doğru olur."
Anlamıyorum niye açıklığı küçültmek istiyorlar ?zaten dökülecek. Korayda ilaç kullnmadan ekmiyor

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #316 : 14 Haziran 2017, 12:21:19 »
Vay be 2000 greft ile arkayı kapatmak büyük iş . Minoxili ortadaki seyrek kısım için uygun görmüş hoca .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #317 : 14 Haziran 2017, 12:37:20 »
kimse ben saç dökülmemi durdurdum demeden saç ektirmesin.önermiyorum ama finasterid şart.kullanmak isteyen her gün değil 2 günde 1, 0.25 mg.araştırmalar mevcut.donör alan dökülmez densede türklerde donör alan dökülmeside yaygın.tepe döküldümü sıra donöre gelir.

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #318 : 14 Haziran 2017, 12:43:55 »
Minoxidil ile tepe bölgesindeki kanama  hızlandırılıp verimli bir şekilde ekim yapmak istemiş olabilir muttalip hoca?

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #319 : 14 Haziran 2017, 14:18:53 »
Ben saç ekimi yaptırmadan önce kullandım minoksil yaklaşık bir sene hem yan etkileri gösterdi hemde bıraktıktan sonra var olan saçlarım çok hızlı bir şekilde döküldü. Kalıcı bir etkisi yok ama var olan saçları döktüğünü bizzat gözlemledim ve birazda tehlikeli bir ilaç. Zaten olası yan etkilerini okuyunca anlarsınız.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #320 : 14 Haziran 2017, 16:55:36 »
Minoxidil ile tepe bölgesindeki kanama  hızlandırılıp verimli bir şekilde ekim yapmak istemiş olabilir muttalip hoca?

Hocanın söylemek istediği ( daha önce kendisi ile görüştüm aynısını söyledi ) orta bölümde olan kısımı kurtarmak . Dolayısıyla kalan alanı 2000 ile hallederim diyor .

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #321 : 14 Haziran 2017, 20:47:10 »

Hocanın söylemek istediği ( daha önce kendisi ile görüştüm aynısını söyledi ) orta bölümde olan kısımı kurtarmak . Dolayısıyla kalan alanı 2000 ile hallederim diyor .
Orta kısım daha sonra ilacı bırakınca dökülmeyecek mi bn anlamıyorum hocanınki nasıl bi mantık.bn bu işi kökten halletmek istiyorum bide 3.ekimlemi uğraşacam

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #322 : 14 Haziran 2017, 21:45:15 »
Hocam yaş kaç sizin

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #323 : 15 Haziran 2017, 09:51:23 »

Orta kısım daha sonra ilacı bırakınca dökülmeyecek mi bn anlamıyorum hocanınki nasıl bi mantık.bn bu işi kökten halletmek istiyorum bide 3.ekimlemi uğraşacam

Senin durumunda bu işi kökünden halletmek imkansıza yakın bir iş . İlerleyen zamanlarda arka bölgen aşağıya kadar açılacak fotolardan anladığım . Sakaldan veya göğüsten ekim yapan bir yer bul bence tabi ne kadar verimli olur bilemem. Kalan donör ile hepimiz için iş zor .

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #324 : 15 Haziran 2017, 11:21:25 »
Hocam yaş kaç sizin
Ağustosta 24 olacam.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #325 : 16 Haziran 2017, 11:24:25 »
minoxill e ilgili  kısa not geçeyim var olan saçı dökmez kullandığınız süreç boyunca dökülecek saçlarınızı tutar .bırakınca dökülmeye kodlanmış olup minoxun tuttuğu saçlar dökülür...sizde var olan saçım gitti sanırsınız ..minoxla yıllarca saçını tutanlar var araştırdım bu konuları ..minoxun bence en büyük sıkıntısı alkol oranı alkol saçın yapısını değiştiriyor .ama olan saçları döktü yorumu vs yanlış bir yorum..başlarsan bırakmayacaksın olayı bu minoxun 1 senede dökülecek saçı 3 sene tutar .bırakırsan 3 sene tuttuğu saç  biranda dökülür var olan saçımda gitti sanırsın..net olarak anlamışsınızdır sanırım

ahmet8630

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #326 : 21 Haziran 2017, 22:05:27 »
kardes bende 3050 greft ektirdim.
Benım sac ıle senın sac arasındakı tek fark senınkı orta alan benımkınden daha seyrek. on taraf şakaklar hemen hemen aynı. Insallah bende senın gibi güzel sonuc alırım.
gercekten ekimin cok güzel titiz olmus sık olmus.
 Sana önerim oratay da Kalem yontemi ekim yapan bır uzamnı bul orayı da yap  kurtul derim. yasın genc henuz yenı basladın guzelliklere.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #327 : 21 Haziran 2017, 22:21:18 »
kardes bende 3050 greft ektirdim.
Benım sac ıle senın sac arasındakı tek fark senınkı orta alan benımkınden daha seyrek. on taraf şakaklar hemen hemen aynı. Insallah bende senın gibi güzel sonuc alırım.
gercekten ekimin cok güzel titiz olmus sık olmus.
 Sana önerim oratay da Kalem yontemi ekim yapan bır uzamnı bul orayı da yap  kurtul derim. yasın genc henuz yenı basladın guzelliklere.
Teşekkür ederim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın.Bende manuel alım istiorm ama zekeriya hoca ayarında biri var mı bilmiorm.bi erkan demirsoy var onada ulaşamıoruz kararımı verdim 26 temmuzda zekeriyaya ektirecem

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #328 : 23 Haziran 2017, 22:48:55 »
minoxill e ilgili  kısa not geçeyim var olan saçı dökmez kullandığınız süreç boyunca dökülecek saçlarınızı tutar .bırakınca dökülmeye kodlanmış olup minoxun tuttuğu saçlar dökülür...sizde var olan saçım gitti sanırsınız ..minoxla yıllarca saçını tutanlar var araştırdım bu konuları ..minoxun bence en büyük sıkıntısı alkol oranı alkol saçın yapısını değiştiriyor .ama olan saçları döktü yorumu vs yanlış bir yorum..başlarsan bırakmayacaksın olayı bu minoxun 1 senede dökülecek saçı 3 sene tutar .bırakırsan 3 sene tuttuğu saç  biranda dökülür var olan saçımda gitti sanırsın..net olarak anlamışsınızdır sanırım
nende bir not ekleyim su an kullaniyorum minox ama once kullandiğımda sonuc almıstım ama döngü ye girdi tekrat dokulmeye basladı ve biraktım sacları arada 2 aya yakın bir zaman gecti baktım kafamda sac kalmayacak finasteride basladim dökulme devam etti kesintisiz kafamda sac kalmadi  nerdeyse kalanlar da tüy seklinde olacak gibi degil finası biraktim minox a devam ettim simdi 3 ay gibi oldu sacim toparlandi biraz ama bence birakınca daha cok dökuldüğünün kanıtını vardım birakinca daha cok dokuluyor.ama ne kullanirsan kullan gic bir sey 18 20 yasındaki sacini tutmuyor bakan bidaha bakiyordu simdi suratıma bakan olmuyor bu saç bu hale geldi kısacası ekim düşunuyorum kafada sac vat diye ekim olacaksa hic olmasın arastirma icindeyim karar veremedim ekim yaptirilir ama saç var saç var nasil bir ekim olacak

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #329 : 24 Haziran 2017, 17:43:50 »
Bakalim onumuzdeki aya nasil olacak planlama ekim ama size tavsiyem cikarsa en 2500 greft ile hallolacak bir alan 1800 greft seyrek olur eh iste kurtarir gibi durur

Facebook Twitter Instagram