Gönderen Konu: Dr.zekeriya kul ön bölge 3100 greft + tepe ekimi 3090 greft  (Okunma sayısı 232289 defa)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.zekeriya kul 3100 greft
« Yanıtla #31 : 10 Mart 2016, 17:34:20 »
Hocam bu ne sabırsızlık?

Ne güzel bir ekim yapılmış, biraz sabır lütfen :) 4.aydan sonra görüntü güzelleşmeye başlar..İlk çıkan saçları hiçbir ekimci zaten beğenmiyor..Çıkan saçların normalleşmesi ve iyi bir hal alması 1 sene ile 1.5 sene arasında değişiyor..Sizin doktorun ekimlerinde doğallık dışı bir görüntü pek görmedik..İyi olacaktır..Ama böyle stres yaparsanız, saçların çıkışını da etkilersiniz..Saçlar çıksın da zaten günümüz şartlarındaki ekimlerde doğallık sorunu pek yaşanmıyor, teknikler gelişti.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 10 Mart 2016, 17:53:06 »
Hocam bu ne sabırsızlık?

Ne güzel bir ekim yapılmış, biraz sabır lütfen :) 4.aydan sonra görüntü güzelleşmeye başlar..İlk çıkan saçları hiçbir ekimci zaten beğenmiyor..Çıkan saçların normalleşmesi ve iyi bir hal alması 1 sene ile 1.5 sene arasında değişiyor..Sizin doktorun ekimlerinde doğallık dışı bir görüntü pek görmedik..İyi olacaktır..Ama böyle stres yaparsanız, saçların çıkışını da etkilersiniz..Saçlar çıksın da zaten günümüz şartlarındaki ekimlerde doğallık sorunu pek yaşanmıyor, teknikler gelişti.
hocam mesela ilhanserdaroğluna ektiren maranel84 die bi arkadas var forumda herkes güzel olmuş diyor ama bn doğallık açısından beğenmedim.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 10 Mart 2016, 18:09:51 »
Hocam bu ne sabırsızlık?

hocam mesela ilhanserdaroğluna ektiren maranel84 die bi arkadas var forumda herkes güzel olmuş diyor ama bn doğallık açısından beğenmedim.

Kardeş sen o ekimi beğenmediysen sac ekiminden beklentini Nirvana'ya çıkarmışsın demektir. Mevcut saclari onun gayet kaliteli ve durumu iyi. Senin mevcut sacın cok az onun kadar netice alacağını düşünmüyorum

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Mart 2016, 18:12:41 »
Gayet güzel sonuç hocam nesini beğenmediniz? Eğer ön kısımdaki saçlardan dolayı doğallık stresi yaşayacaksanız, saçları yukarı değilde yana veya aşağıya doğru tarayabilirsiniz veya öne doğru biraz sivri şekilde şekillendirebilirsiniz. Ön ve şakaklar abes ekilmediyse yukarı taramazsanız zaten kimse ekim olduğunu anlayamaz..

Ama siz orijinal saçınız gibi ekim bekliyorsunuz bu çok zor..Birilerinin anlamasından dolayı stres yaşıyorsanız da, doğru bir şekilde saçları tararsanız kimse anlayamaz..
  • Greft Miktarı 3100

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 10 Mart 2016, 18:21:16 »
bire bir orjinal saçım olsun demiyorum tabiki bu kardeşte saç ektirmiş ön ve şakaklar belli oluyor mu??

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 10 Mart 2016, 18:23:17 »
buda 2.si ....

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 10 Mart 2016, 18:27:30 »
Bu ekimler zaten sitenin en iyi sonuçları arasında..Bazı kişiler böyle efsane bir saç ekim sonucuna ve doğallığına ulaşabiliyor..Tabi bu doğal sonucu alabilmek için sizin saç kalitenizde önemli..Liedhom'un mesela saçları ince ve kanalları doğru açılmış ve saçlar doğru yönde ekilmiş..O ön kısma kapkalın saçlar ekilseydi böyle bir görüntü olmazdı.
  • Greft Miktarı 3100

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Mart 2016, 18:49:09 »
Ahmet kardeşim sana tavsiyem beklentini cok yükseltme sonuç istediğin gibi olmaz ise hayal kırıklığına uğrarsın realist susun daha iyi olursa Mutlu olursun. Gelelim senin ekime kafanın 5/2 sine tahminim ekim yapılmış şimdi oradaki saclar çıkacak arkalar boş olunca ondende seyrek görünecek zaten tepeden görüntüye bisey demiyorum.

1 resimde liedhomun saclari uzun ve one dogru taramış ve ekimi iyi yapılmış liedhomun arkada saclari vardı dikkat edersen one dogru getirmiş saclari on taraf biraz seyrekte olsa arka taraf kamufle ediyor.
2. Resimi inan ben cok beğenmedim gerçek sac dipleri böyle olmaz ve 10 metreden anlarım ekim olduğunu ama ekim kaliteli mi kaliteli. Bende ilk Zaman'lar cok şey bekliyordum ki senin sacından cok daha mevcut sacım vardı. Git gide çitayı düşürdüm. Anladım ki yaradanın yaptığını insan eli önünden bile geçemiyor.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 10 Mart 2016, 18:56:34 »
arkadaşımızın vortex falan komple açık adam gitmiş ön tarafa 3000 greft ekmiş arkalar kabak gibi parlamaya devam edecek ne anladım böyle saç ekiminden kaldı ki o öndeki daracık alanda 3100 greft olduğuna da ben inanmıyorum.
teşekkür ederim çok iyi morel veriyosunuz..

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Mart 2016, 19:35:18 »
ahmet kardes cok acele ediyorsun hemde cok. 3 haftalik ekimden cok sey bekliyorsun. dua edelimde erken sonuc alasin. yoksa piskolojiyi oynatacan sen. hele bi 4-5 ay gecsin, sacin taranacak hale gelsin ozaman dogaliktan bahsedelim demi.  :)

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 10 Mart 2016, 19:42:50 »
arkadaşımızın vortex falan komple açık adam gitmiş ön tarafa 3000 greft ekmiş arkalar kabak gibi parlamaya devam edecek ne anladım böyle saç ekiminden kaldı ki o öndeki daracık alanda 3100 greft olduğuna da ben inanmıyorum.

bi kac yorumana dek geldimde. herkesi sert bir dille biseyler diyorsun, milletin moralini bozuyorsun. deinemutterada aynisini yapmisin. tatli dille ne søyliceksen gene søyle. ama kirici bi dille milletin moralini b.k etmeye hakkin yok!

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 10 Mart 2016, 19:51:56 »

Vincenzo eleştirel bir üyesin, eleştirmek yasak değil, ancak kullanılan üslup çok önemli..Mesela bu yazını düzenledim ve orada kullandığın bir kelimeyi çok iyi biliyorsun. Düzenlemesem öyle bıraksam, adamlar sana dava açabilir ve başın çok ağrıyabilir..Hakaret ve iftirada bulunmadan uygun bir dille eleştirmeye veya yorum yazmaya lütfen dikkat edin..Sonra gerçekten başınız ağrıyabilir, bilginiz olsun.
  • Greft Miktarı 3100

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 11 Mart 2016, 20:52:10 »
Hocam bu ne sabırsızlık?

ahmet67 her türlü olumlu olumsuz eleştiriye açığım... mesela neresini beğenmediğini söylermisin

nizz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 11 Mart 2016, 21:25:16 »
Maranel kardes gibi sacim olsun bir milyon borcum olsun

Bu ekimin neresi begenilmez? :D gayet dogal

Facebook Twitter Instagram