Görüşlerinize saygı duymakla birlikte ,tam olarak başarısız adlandırmıyorum.Birincisi belki foto çekimlerinden kaynaklanıyor bilemiyorum (çözünürlükte son dönemde düşük boyutlara izin veriliyor)gerçekten burada görünenden çok daha iyi:)Ama yeterli düzeyde mi değil...şakak kısımların çoğu çıktı arka kısımların çoğu çıktı.Ön kısımda fotolarda da belli ediyor geriden gelme söz konusu .ne kadar kapatır bir buçuk iki ay kaldı sonuç belli eder.
SÜreç tamamlanmadan ki bu ilk 6 ayda büyük bir kısım belli ederken 8,9 .ayı beklemek lazım olumsuz değerlendirme için.
Şu an için pişman mıyım ?-Hayır
Farklı bi ekibe mi yaptırır mıydım?Tam emin değilim ,sonucu görmeliyim ?(Şahin Çelik de olabilir miydi ,diyorum içimden?
Ama yine de ifade etmeliyim birkaç arkadaşımızın sonuçları ilk 3-4 ayda kendini gösteriyor diye ,ekimmizi şimdiden olmamış demek bana göre yanlış?Birçok dr.6-12 ay diyor.
Ondan sonra değerlendirebilirim.Neticede bu insanlar bir emek ortaya koymuş.ve bize 6-12 ay demiş ,güvenip bekleyeceğiz.Olmamışsa da zamanı geldiğince olmamış diyeceğiz
sebeplerini soracağız.