Gönderen Konu: Hakan Doğanayın Ekibi 27-28 Haziran Saç Sakal Ekimi(3600saç,780 sakal )  (Okunma sayısı 62272 defa)

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet gerçekten bir sürü tüylenme var,özel bir yağ, biotin ve bittim sabun kullanıyorum.dokulme hiç yok.endisen.kil formunu alıp almayacağı saçlarım ince telli guclendirebilirsem güzel olacak insallah ,güçlenmezse kaparici olacağını pek sanmıyorum.

Memnuniyet açısından şimdilik memnunum ve heyecanlı bekleyiş var
Merhabalar, mahsuru yoksa kullandiginiz özel yağ nedir? Fayda sağladı mi?

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar, mahsuru yoksa kullandiginiz özel yağ nedir? Fayda sağladı mi?

Veren arkadaş ismini vermemem koşuluyla verdi.o nedenle söyleyemem.inanın faydası var mı yok mu şu an için bilmiyorum.

Matkap Recai

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet gerçekten bir sürü tüylenme var,özel bir yağ, biotin ve bittim sabun kullanıyorum.dokulme hiç yok.endisen.kil formunu alıp almayacağı saçlarım ince telli guclendirebilirsem güzel olacak insallah ,güçlenmezse kaparici olacağını pek sanmıyorum.

Memnuniyet açısından şimdilik memnunum ve heyecanlı bekleyiş var
Ekim sonrasi sac dipleri hava alsin diye yag kullanimi pek onerilmesede finasterid kullanmadigindan bu kadar tuylenmeyi o yaga bagliyorum. Yinede dikkatli kullanmak gerekiyor. Turkiyedeki yaygin sac dokulmesine guzel bir ornek oldugundan ekiminizin sonucunu merakli bekliyorum.

kafabikarışık

• Full Member
Sert mizaçtan bir şey kaybetmemişsin ;D Şaka bir yana güzel gidiyor. Kullandığın yağın içeriğini aldığın kişiye sor. Mesela benim saçlar 5. ayda muazzam iyi idi procapil ile birlikte döngüye girdi ve neredeyse tüm saçlarım iki ayda elimdeydi. Bildiğin kel kaldım. Ekim öncesinden de beter oldu.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrasi sac dipleri hava alsin diye yag kullanimi pek onerilmesede finasterid kullanmadigindan bu kadar tuylenmeyi o yaga bagliyorum. Yinede dikkatli kullanmak gerekiyor. Turkiyedeki yaygin sac dokulmesine guzel bir ornek oldugundan ekiminizin sonucunu merakli bekliyorum.

Teşekkürler hocam,ben de merakla bekliyorum açıkcası

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sert mizaçtan bir şey kaybetmemişsin ;D Şaka bir yana güzel gidiyor. Kullandığın yağın içeriğini aldığın kişiye sor. Mesela benim saçlar 5. ayda muazzam iyi idi procapil ile birlikte döngüye girdi ve neredeyse tüm saçlarım iki ayda elimdeydi. Bildiğin kel kaldım. Ekim öncesinden de beter oldu.

35 yıllık huy bu yahu.elden geldiğince gözleri koymıyordum  :D okumuştum evet.benim şök epey hırpalayarak 30~35günlerde tamamlandı.ve daha hiç dökülmüyor en fazla bir tane..onu Biotin bağlıyorum biraz da çünkü bir paket sigara içiyorum o da zayıflatıyor olabilirdi.
Bakalım artik inşallah güzel olur.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi öncelikle ekimin hayırlı olsun. Forumu çok çok uzun süredir takip ediyorum fakat çok mesaj yazmıyorum. Bana özelden telefon numaranı yollayabilir misin? Wpden birkaç sorum olacak. Duruma göre hakan bey veya serdar gökremden randevu alacağım. Şimdiden teşekkür ederim abi.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
87 88.günler ön hat oluşmaya başladı gibi .inşallah memnun edici bir sonuç olur
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 12:06:17 Gönderen: helvalı »

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Devamı

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
63.gun foto ile bugünki foto

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
63.gun foto ile bugünki foto

87 88.günler ön hat oluşmaya başladı gibi .inşallah memnun edici bir sonuç olur

63. günden çıkışlarınla gelişme başlamış, 3. aya gelirken çıkan saçlar hacimlenmiş alttan da saç çıkışların olduğu görünüyor.
artık atağın başlayarak açıklığının dolması gerekiyor. bu zaman olarak ne kadar sürer bilmiyorum. bende bekliyorum bu atağı
inşallah memnun olursun.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
63. günden çıkışlarınla gelişme başlamış, 3. aya gelirken çıkan saçlar hacimlenmiş alttan da saç çıkışların olduğu görünüyor.
artık atağın başlayarak açıklığının dolması gerekiyor. bu zaman olarak ne kadar sürer bilmiyorum. bende bekliyorum bu atağı
inşallah memnun olursun.

Inşallah kardeşim,özellikle son bir haftadır fark etmeye başladı inşallah hepimiz memnun kaşırız

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
 98.gün

klc34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hadi inşallah bu son fotoğraf saçsız son fotoğrafın olsun iyi bir atak bekliyorum senin ekiminden Allah emeklerini ve beklentilerini boşa çıkarmasın.

Facebook Twitter Instagram