Bende bu ay sonunda Hakan bey kontrolünde ekibine ektircem inşallah. Hakan beyin bundan 8yıl önce yaptığı 2 başarısız Ekim olduğunu öğrendim ve bu Ekim sahibine ulaştım. Neden olduğunu Hakan beyde anlamamış, çözüm. Üretilememiş ve ücret iadesi yapılmış. Ancak bana öyle geliyor ki kökler çok bekletilmiş ölmüş yada bu arkadaşlar birşey kullanarak kökleri öldürmüşler. Arkadaşla direk görüştüm ama neden böyle olduğunu kendiside bilmiyor. Ancak 8 sene uzun bir dönem Hakan bey bu süreçte ciddi teknik düzeltmeleri ve geliştirme yapmıştır diye düşünüyorum.
Hocam ,yuzde yüz başarı hiçbir hocanın.saglayacagini sanmıyorum.eger ki olumsuz sonuclanirsa (hic sanmiyorum)da maddi olarak zararinizi karsilar.ama giderseniz didem hanıma ekim yaptıran arkadaşların fotolarını göstermesini rica edin.bir sürü başarılı sonuç gördüm.
Ben şu an için endişeli miyim?kesinlikle hayır. Güzel sonuçlanacağını düşünüyorum.
Ben bu forumu görmeden önce ekimi hiç düşünmemiştim.3 5 ay önce forumla tanıştım.genel anlamda da güzel sonuçları görünce de tavuk gibi her gün.olecegime horoz gibi bir kere olurum mantığıyla ekime karar verdim.
Endişe edilecek bir şey yok ,inşallah güzel olacak şimdiden hayırlı olsun