Rica ederim ancak belirttiğim şekilde davranılması etik olandır. Ben ekibin ekimlerinin başarılı olacağına inanıyorum. Hakan bey kendi ismi altında yapılan bu ekimlere, ekibe güvenmese doğru iş çıkartmayacaklarına inansa kesinlikle izin vermez düşüncesindeyim. Bu şuma benziyor Mercedes logosu altında smart üretiliyor yada Bmw logusu altında Mini cooper üretiliyor. Bu dev markalar bu araçların iyi olduklarına inanmasa kendi bantlarında üretilmesine izin vermezler.
Ekip konusunda hiçbir endişem yok ,keşke bu açıdan diyeceğimi sanmıyorum.Fakat saçlarım ince telli yeterince dolgunluk kazanabilir mi açıkcası bunu zaman gösterecek.Hakan Hoca da ekse değiştiremezdi bu durumu.
Ayrıca daha önce de yazdım diye biliyorum.9kişilik ekipte iki arkadaş alım,ekim yapıyor.Onlar da dört yıldır bu işi yapıyor.Ve en az 10 defa Hakan hoca kontrol amaçlı geldi.Sağolsun ekimin başından sonuna kadar ilgiyi eksik etmedi.
Hakan hocamla ilgili şunu belirteyim yavaş yavaş bırakmayı düşünüyor.Bunu hastalarına da paylaşıyor.İllaki bizzat Hakan Hoca
yapsın derseniz bence biraz hızlı davranın.
Sonuç olarak, şu ana kadar süreçten memnunum ama elbette asıl mesele finish çizgisi