Merhaba ekiminiz hayırlı olsun. Saç ekim ile ilgili birkaç sorum olacak, cevaplarsan çok sevinirim.
Ön çizginizi dr. Hakan Bey mi yoksa ekimi gerçekleştirenler mi belirledi?
Saç ekimi süresince dr. Hakan Bey ekimle ilgili yönlendirmelerde bulundu mu?
Saç ekiminiz kaç gün sürdü ve işlemi baştan sona kadar aynı ekip mi gerçekleştirdi yoksa dönüşümlü olarak bir gün farklı ertesi gün farklı ekip mi gerçekleştirdi?
Hocam çok kritik sorular sizden geldi.Sac ekiminde sorulması gereken temel sorular.
Saç ekimim iki gün sürdü.ilk gün 2500tane ikinci gün 1800 civarı.
Üçüncü gün yıkama yapıp tarifleri yaparak işlemleri tamamladılar.
On çizgiyi hakan hocam beraber karar verdik.bana nasıl olmasını istediğimi sordu.fotolardaki gibi yani dökülmeden önceki halimi.duz çizgiyi açıkçası sevemedim.o da uygun buldu.
Çizgiyi ekip yaptı fakat hakan belki gelip on defa şurası şöyle şurası böyle yol gösterdi.
Ekip yaklaşık dokuz kişi yorulan değişiyor.ekimi yapan hakan hoca haricinde iki kişi var ahmet bey ve aygül hanim.onlar da dört yıldır yapıyorlarmış.
Burada size gözlemlediğim birkaç tavsiye mümkün mertebe ekim günu tek hasta siz olun cunku bu kisiler de insan ve 7 8 saat calisiyorlar neticede yorgunlukla ayrintilari kacirabilir.ben ilk cuma gününe ikinci hasta olarak randevu alabilmiştim.persembe boşaldığını duyunca izin işlemlerim zor olsa da o güne çektim iyiki de çekmişim.tek hasta nendim.tepemde döndü durdular.
Saç ekiminin en zor kısmı anestezi.orda da tecrübem iğne vurulurken hızlı hızlı değil de birkaç saniye bekletilerek vurulması.cunku hızlı yapılınca uyuşmadan her seferinde o acıyı çekiyorsun.ilk gün acıdan ter aktı.ikinci gün daha zor olmasına rağmen rica ettim ince uclu iğne ve yavaş yavaş.emin olun hiç acı çekmedim ve uyudum.