Gönderen Konu: Hakan Doğanayın Ekibi 27-28 Haziran Saç Sakal Ekimi(3600saç,780 sakal )  (Okunma sayısı 64148 defa)

kafabikarışık

• Full Member
Merakla bekliyoruz. Paylaşımlarınızı eksik etmeyin.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun hocam hakan hocanın ekimlerini begeniyorum ekim tarzından belli cok temiz cok profosyonel işleri var insallah sonuc guzel olur.Bir sorum olacak tam konunu okuyamadim sakaldan alinan greftler tepe bolgesine mi ekildi ön bolgenin bir tik arkasina ekildimi?birde sakaldan daha fazla alinabilirmiydi istenilseydi

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel ve sık bir ekim, umarım güzel sonuç olur. 30 temmuz gibi ben de konumu açıp bir yıllık bekleme süresine giriyorum inşallah :)
Hayırlı olur inşallah hocam

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merakla bekliyoruz. Paylaşımlarınızı eksik etmeyin.

Elden geldiğince paylasacağız hocam

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun hocam hakan hocanın ekimlerini begeniyorum ekim tarzından belli cok temiz cok profosyonel işleri var insallah sonuc guzel olur.Bir sorum olacak tam konunu okuyamadim sakaldan alinan greftler tepe bolgesine mi ekildi ön bolgenin bir tik arkasina ekildimi?birde sakaldan daha fazla alinabilirmiydi istenilseydi
Tepenin tamamına yetmedi hocam saçlar bende açık çoktu.Karışık olarak arka kısımlara.Ön kısma kullnamadı.Ön kısımda sadece tekli greft kullanıldı.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gördüğüm dhi yöntemiyle yapılan ekimlerde genelde ön çizgi nedense yeterince keskin olmuyor.Sıkı bir ekim olmuş bu sıkılığa net ve doğal bir ön çizgi beklenir sonuç inşallah istediğin gibi neticelenir.
İnşallah hocam artık bekleyeceğiz,her şeyin cevabını zaman verecek

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun 29 ağustos'da da ben ekibe ekim yaptıracağım inşallah. Ön çizginiz çok güzel ve doğal olmuş. Maşallah ekimde çok güzel sık yapılmış. İnşallah sizin gibi bizlerde memnun ayrılır ve hepimiz inşallah sık ev gür saçlarımızla hayatımıza devam ederiz.
Ekim yolculuğunuzu felix gibi ara ara paylaşacağınızı düşünüyorum. Sizi de takibe alıyorum. Ben bu ekiminde başarılı olacağını düşünüyorum. Görüşmek ümidiyle...

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun 29 ağustos'da da ben ekibe ekim yaptıracağım inşallah. Ön çizginiz çok güzel ve doğal olmuş. Maşallah ekimde çok güzel sık yapılmış. İnşallah sizin gibi bizlerde memnun ayrılır ve hepimiz inşallah sık ev gür saçlarımızla hayatımıza devam ederiz.
Ekim yolculuğunuzu felix gibi ara ara paylaşacağınızı düşünüyorum. Sizi de takibe alıyorum. Ben bu ekiminde başarılı olacağını düşünüyorum. Görüşmek ümidiyle...
Güzel yorumlariniz için tesekkurler,inşallah hepimiz için hayırlı olur.sisler epey indi,kabuklar hafif de olsa dökülmeye başladı.sakallarda çok az kızarıklık kaldı.donor bölgesi kaşınıyor.karincalaniyor o biraz rahatsız edici

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
şakak kısmını bu şekilde yapsa çok daha güzel olurdu bu ekip kolaya kaçıyor gibime geliyor

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
şakak kısmını bu şekilde yapsa çok daha güzel olurdu bu ekip kolaya kaçıyor gibime geliyor
Şakak ve on çizgiyi Hakan hocamla ben kararlaştırdık.Ben ne çok keskin ne de yuvarlak stedim .Yumuşak geçiş istedim.Dökülmeden önceki tarzda .Pazar günü 1o.gün kabuk dökümünden sonra da paylaım yapacağım ,o zaman tam net bir şey diyebiliriz hocam

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şakak ve on çizgiyi Hakan hocamla ben kararlaştırdık.Ben ne çok keskin ne de yuvarlak stedim .Yumuşak geçiş istedim.Dökülmeden önceki tarzda .Pazar günü 1o.gün kabuk dökümünden sonra da paylaım yapacağım ,o zaman tam net bir şey diyebiliriz hocam

İnşallah sonuç gönlünce olur hocam

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler hocam.

Karaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah sonucu beğenirsin

helvalı

• Full Member