Gönderen Konu: 26 Temmuz da Estemylife ile saç Ekimi için anlaştım  (Okunma sayısı 3139 defa)

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar uzun düşünceler sonucu Estemylife ile anlaşma sağladım nasip olursa 26 temmuz günü ekime gideceğim. Ekim öncesi prp yaptırmama kararı aldım. bunu başlıca sebebi tripanofobi olmam. abim de doktor olduğu için belli bir süre sonra da yapılabileceğini söyledi. gelişmeleri paylaşıcam inşallah. Birde prp olmazsa olmaz birsey mi yaptırmasam saçım tutmaz mı yada iyileşme sürecine etkisi nedir bilgilendirirseniz sevinirim

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 26 Temmuz da Estemylife ile saç Ekimi için anlaştım
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2018, 17:06:33 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3661.0

Bu konu başlığını herkesin okumasını tavsiye ederim. Prp ile ilgili bir bölüm aşağıdadır. Saç ekiminin sonucu etkileyen faktörler içerisinde Prp yoktur. Yaptırmanın da herhangi bir zararı yoktur.

“Prp kişinin kendi kanını santrifüj edip çökelen trombositleri saçlı deriye  enjekte etmektir.İyileşmeyi hızlandırıcı etkisi kanıtlanmıştır fakat saç büyümesini teşvik edici etkisi kanıtlanmamıştır.Saç büyümesini kök hücreleri aktive ederek gerçekleştirdiği iddia edilmektedir fakat bunu dile getirecek gerçekte kimse bulunmamaktadır çünkü koskoca bir yalan olduğu aslında her kes tarafından bilinmektedir.
Bütün bunlara rağmen doku ve yara iyileşmesini çok olumlu yönde etkilediği için doğru bir şekilde uygulanan prp yöntemi oldukça faydalıdır .Burda dikkat edilecek nokta prp hazırlanırken kullanılan prp kitinin kalitesidir .Kaliteli bir prp kiti çok ucuz değildir ve bazı ekim merkezlerinin üç seans ücretsiz kampanya benzeri reklamları için hiçte uygun değildir ..”
The World is Yours

cesmi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2018, 04:46:38 »
Traşşız seyrek saça ekim yapan uygun fiyatlı ekim merkezlerinin adını yazarmısınız

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2018, 13:13:09 »
Traşşız seyrek saça ekim yapan uygun fiyatlı ekim merkezlerinin adını yazarmısınız

Traşsız saç ekiminene uygunsanız bütün ekim merkezleri bu şekilde size ekim yapar.böyle ticari anlayışla ortaya atılmış sloganlara itibar etmeyiniz hatta uzak durunuz bu tür yerlerden.

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2018, 18:44:39 »
anladıgım kadarıyla pek gerekli bisey değil acı çekmeye gerek yok sanırım :)

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2018, 18:54:30 »
benim son durumum da bu arkadaslar fotografa gore 2 seans dediler ama ben tek seansta bıtırmek ıstıyorum sizce ense kısmı nasıl tecrubelı arkadaslar kac greft alınır tahmınen degerlı yorumlarınızı beklıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2018, 01:27:29 »
Açıklığınız fazla traşsız saç ekimine uygun degilsiniz.
Global Moderator

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2018, 01:29:10 »
Açıklığınız fazla traşsız saç ekimine uygun degilsiniz.

Ben traşsız saç ekimi olmayacagım normal ekim yaptıracagım :)

Halil318

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2018, 01:30:44 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3661.0

Bu konu başlığını herkesin okumasını tavsiye ederim. Prp ile ilgili bir bölüm aşağıdadır. Saç ekiminin sonucu etkileyen faktörler içerisinde Prp yoktur. Yaptırmanın da herhangi bir zararı yoktur.

“Prp kişinin kendi kanını santrifüj edip çökelen trombositleri saçlı deriye  enjekte etmektir.İyileşmeyi hızlandırıcı etkisi kanıtlanmıştır fakat saç büyümesini teşvik edici etkisi kanıtlanmamıştır.Saç büyümesini kök hücreleri aktive ederek gerçekleştirdiği iddia edilmektedir fakat bunu dile getirecek gerçekte kimse bulunmamaktadır çünkü koskoca bir yalan olduğu aslında her kes tarafından bilinmektedir.
Bütün bunlara rağmen doku ve yara iyileşmesini çok olumlu yönde etkilediği için doğru bir şekilde uygulanan prp yöntemi oldukça faydalıdır .Burda dikkat edilecek nokta prp hazırlanırken kullanılan prp kitinin kalitesidir .Kaliteli bir prp kiti çok ucuz değildir ve bazı ekim merkezlerinin üç seans ücretsiz kampanya benzeri reklamları için hiçte uygun değildir ..”
Sizce mezoterapi tedavisi neye etkil. Daha doğrusu dökülmeya karsı yüzde kaç sonuc aliniyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2018, 01:49:26 »
Ben traşsız saç ekimi olmayacagım normal ekim yaptıracagım :)

Hayırlı olmasını dilerim ozaman :)
Global Moderator

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2018, 01:54:12 »
Hayırlı olmasını dilerim ozaman :)
inşallah hocam hayırlı olur  :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2018, 10:42:22 »
Donör oldukça iyi ve yeterli
8 bin 9 bin greft vardır.

Gonlunuzden  geçen güzel saçlar dilerim

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2018, 16:13:56 »
Sizce mezoterapi tedavisi neye etkil. Daha doğrusu dökülmeya karsı yüzde kaç sonuc aliniyor.

Ben hem prp hem de mezoterapi tedavisi görüyorum. Toplamda 5 er seanstan 10 seans sürecek. 3. seans tamamlandı. Bu ikisinden mi yoksa çıkacağından mı bilinmez ekimden 7 ay sonra patır patır dökülen saçlarım geri gelmeye başladı. Bu ikisini yaptırınca saçlarda bir canlanma oluyor mu evet bir miktar olduğu doğru. Fakat kesin işe yarar demek pek gerçekçi değil. Ekim öncesi destek düşünen arkadaşlar finasterid deneyebilirler tabi yan etkilerini vs. araştırarak.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2018, 18:12:32 »
Donör oldukça iyi ve yeterli
8 bin 9 bin greft vardır.

Gonlunuzden  geçen güzel saçlar dilerim
gerçekten o kadar yüksekmi greft sayım. yorumunuz için tesekkür ederim :) tek seansta o kadar alım ve alım yapılabiliyor mu acaba ?

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2018, 19:33:11 »
tek seansta 8 bin ekerim diyen yerden depar atarak kaçın.

Facebook Twitter Instagram