Gönderen Konu: Yeni Saç ekimi yaptırmış veya yaptıracak olanlar bu konuya bakmalı  (Okunma sayısı 1626 defa)

draculatapma

• Müslüm GÜRSES
  • Jr. Member
  • **
  • Ali TEKİNTÜRE
Forum da yeni saç ektiren arkadaslarin problemlerinden
Birisi de kabuklari tam anlamiyla dökememeleri
ve kullanilan losyon veya kremin kafada beyaz beyaz
Kalmis olmasi. Bana verilen spray de bu problemler yok.
Yeni sac ektirmis arkadaslara bu sprayi tavsiye ediyorum.
Kesinlikle renk birakmiyor ve kabuklari cok cabuk yumusatiyor. Elle kafaya yaymakla da uğrasmiyorsunuz. 10 saniyede sıkmış oluyorsunuz.
10 gunde kabuklari tamamen rahatca doktum.Boşuna Kremdir
Losyondur ugrasip kendinizi yormayin arkadaslar. Sprayi kafaniza sıkıp
25 dakika bekletin ve sonra durulayin. O beyaz kafaya yapismis kotu goruntuden sizi kurtariyor.Kesinlikle tavsiye ederim.

Not: Merak edenler icin Konuma bakip 1. 5. 10. Kabuk dokme fotograflarimi gorebilirler.
 https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4651.0

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Neolife

NEOLIFE D-Panthenol Sprey, formülünde bulunan Olive oil, bisabolol, linalool, aloe vera özlerine ek olarak %10 Provitamin B5 içerir. Bölgesel olarak uygulanan Panthenol ün etkisi birçok klinik çalışmada kanıtlanmıştır. D-Panthenol, Vitamin B5 olan Pantothenic asidin biyolojik olarak kararlı, aktif bir formudur. İnsan ara metabolizmasında anahtar rol oynayan D-Pantothenic asidin pro-vitaminidir. Vitamin B5 in eksikliği dermatolojik olarak hastalıklara sonuç verebilir. Panthenol çözeltileri, saf Pantenollere göre düşük viskoziteleri nedeniyle daha kolay işlenirler. Cilde derin nüfus eden nemlendirici olarak
epitelizasyonu uyarır, yara iyileştirici ve anti-inflammatory etki sağlar. Cildin iyileşme sürecini hızlandırır. Tahrişleri ve kızarıklıkları engeller. Yumuşak ve pürüzsüz bir doku oluşturur.
(Alıntıdır)

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu neolife losyonun içeriğinden dolayı greftlere  zarar vermeyeceğine nasıl emin olacağız.doktorlar tarafından tavsiye ediliyormu yoksa siz kendinizmi keşfettiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu neolife losyonun içeriğinden dolayı greftlere  zarar vermeyeceğine nasıl emin olacağız.doktorlar tarafından tavsiye ediliyormu yoksa siz kendinizmi keşfettiniz.

Katılıyorum
Global Moderator

draculatapma

• Müslüm GÜRSES
  • Jr. Member
  • **
  • Ali TEKİNTÜRE
Ekim merkezine sormustum ayni soruyu. Saça kullanilan kremin spray formuymus. Krem icerigindekiler spray da varmis
Karanlıklar Ülkesindeyim Işıklarım Hep Sende Kalmış...

Facebook Twitter Instagram