Kararsız kaldım hocam bende askere gitmeden ekim yapsam olur mu diye tuttuğu kadarıyla artık yani ama araştırdım çoğu kişi tavsiye etmiyo askerdeyken saç ekimini o yüzden dediğin gibi gidip geldiğimde yaptırmayı düşünüyorum askere gidene kadarda protezi kullanıcam o kadar para verdim o çöp olmasın bari gidene kadar kullanayim yani.
Askerden 2 hafta önce ekim yapan arkadaşlar oldu, şapka takma zorunluluğu ve ekim sonrası ilk 1-2 ay detaylı bakım çok önemlidir.bunu yapamamak sorun olur. Oyüzden askerden sonrayı öneririm.
Protezde yapışkanın mevcut saç köklerine ve deri altı kan dolaşımını çok kötü yönde etkilemesi sakıncaların başında gelir. insanın en çok terleyen organlarının ilk 5i arasında saç derisi vardır, protezde havasızlıktan aşırı terleme kaçınılmaz olduğu için bunun mevcut köklere büyük zararı olur. Tabi paran ziyan olmasın askere kadar kullanabilirsin zaten askerlik süresindede saçların kendini toplar.
sana bir önerimde finasterid, xpecia tablet ve biotin ile ilgili araştırma yapabilirsin. Ben bunları kullanıyorum şu an 75 gün oldu saç ektireli herkes gelişimin hızlı olduğunu söylüyor forumda bakabilirsin konuma, bunları kullanırsın bir yan etki falan görmezsen devam edersin.uzun süre kullanımda faydaları biliniyor.araştırabilirsin.