Gönderen Konu: Saç Ekimi Yaptırmak İstiyorum Protez Saç Kullanıyorum  (Okunma sayısı 7517 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Yaptırmak İstiyorum Protez Saç Kullanıyorum
« Yanıtla #16 : 21 Temmuz 2018, 22:49:00 »
Bence acilen bırakmalısın hiç sağlıklı değil. Eğer ekim yaptırmak istiyorsan askerden sonraya bırak, çünkü çevrendeki insanlar seni askerlikten dolayı  uzun zaman göremeyeceği için hemen geldiğinde yapman her anlamda senin için en uygunu olur.kimse saç ektirdiğini anlamaz. Hem parada biriktirirsin ozamana kadar. Bence vur sıfıra bekle askerliği ve ekim randevunuda askerlik bitime al,biter bitmez hemen ektir. Güzel ekimciler var siteyi takip et  sakın saç ekiminde acele etme paran çöp olmasın.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 21 Temmuz 2018, 23:05:34 »
Gördüğüm  kadarı  ile  senin  saç  tipinde  ekim  yaptıranların  ekim  olduğu  hiç  belli  olmuyor  avantajlı  saçın  nereye  kadar  protez  saç  rahatsız  etmiyormu  yazın  felan 
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Macit28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 21 Temmuz 2018, 23:20:25 »
Kararsız kaldım hocam bende askere gitmeden ekim yapsam olur mu diye tuttuğu kadarıyla artık yani ama araştırdım çoğu kişi tavsiye etmiyo askerdeyken saç ekimini o yüzden dediğin gibi gidip geldiğimde yaptırmayı düşünüyorum askere gidene kadarda protezi kullanıcam o kadar para verdim o çöp olmasın bari gidene kadar kullanayim yani.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 21 Temmuz 2018, 23:48:33 »
Kararsız kaldım hocam bende askere gitmeden ekim yapsam olur mu diye tuttuğu kadarıyla artık yani ama araştırdım çoğu kişi tavsiye etmiyo askerdeyken saç ekimini o yüzden dediğin gibi gidip geldiğimde yaptırmayı düşünüyorum askere gidene kadarda protezi kullanıcam o kadar para verdim o çöp olmasın bari gidene kadar kullanayim yani.

Askerden  2 hafta önce  ekim yapan arkadaşlar oldu, şapka takma zorunluluğu ve ekim sonrası ilk 1-2 ay  detaylı bakım çok önemlidir.bunu yapamamak sorun olur. Oyüzden askerden sonrayı öneririm.

Protezde yapışkanın mevcut saç köklerine ve deri  altı kan dolaşımını çok kötü yönde etkilemesi sakıncaların başında gelir.  insanın en çok terleyen organlarının ilk 5i  arasında saç derisi vardır, protezde havasızlıktan aşırı terleme kaçınılmaz olduğu için bunun mevcut köklere büyük zararı olur. Tabi paran ziyan olmasın askere kadar kullanabilirsin zaten askerlik süresindede  saçların  kendini toplar.

sana bir önerimde finasterid, xpecia tablet ve biotin ile ilgili araştırma yapabilirsin. Ben bunları kullanıyorum şu an 75 gün oldu saç ektireli  herkes gelişimin hızlı olduğunu söylüyor forumda bakabilirsin konuma, bunları kullanırsın bir yan etki falan görmezsen devam edersin.uzun süre kullanımda faydaları biliniyor.araştırabilirsin.

Macit28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Temmuz 2018, 00:20:15 »
Çok teşekkür ederim hocam. Sürecini takip edeceğim ve inşallah istediğin saçlara kavuşursun. Dediklerini araştıracağım ve askerden sonra kendime daha iyi bakacabileceğim için ekimi o zaman yaparım Allah razı olsun.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Temmuz 2018, 01:59:24 »
Sağol kardeşim inşallah sende güzel saçlara kavuşursun.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Temmuz 2018, 13:58:04 »
Protez de bayağı orjinal duruyormuş ama sikıntiları cok diyolar ekim yaptirmak daha avantajli belki ama hic bir zaman protez saç gibi sık durmaz insallah guzel bir yere ekim yaptirirsin seni tatmin eder

Macit28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Temmuz 2018, 15:08:05 »
Protez de bayağı orjinal duruyormuş ama sikıntiları cok diyolar ekim yaptirmak daha avantajli belki ama hic bir zaman protez saç gibi sık durmaz insallah guzel bir yere ekim yaptirirsin seni tatmin eder

Bi kaç yerle konuştum hepsi aynı şeyi söyledi bende çok sık olmasını istemem zaten saçlarımda ince telli ilk süreçte gözüm alışamaz ama sonrası tatmin eder gibi geliyor.

maslan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 24 Temmuz 2018, 03:25:17 »
Protez kullanan birini hic bir ekimci tatmin edemez ama protez saglik icin kullanilmamali bence

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 24 Temmuz 2018, 13:59:28 »
kardesim askerlikten once ekimi gerceklestir zaten kisa sac gezeceksin hem bu sure icinde tam oturur geldginde saclar kalinlasmis olur... sende sac var kardesim belli uzatsan bile toparlar

Macit28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 24 Temmuz 2018, 14:31:15 »
kardesim askerlikten once ekimi gerceklestir zaten kisa sac gezeceksin hem bu sure icinde tam oturur geldginde saclar kalinlasmis olur... sende sac var kardesim belli uzatsan bile toparlar

Hocam o konuda kararsızım askerdeyken pek tavsiye etmiyolar ama bende düşünüyorum ne gibi stres çekebilirim zaten kısa dönem yapacağım Allahın izniyle.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 24 Temmuz 2018, 17:05:39 »
Askerden önce saç ekimi yaptırıp süreci riske atmayın. Kısa dönem yapacaksanız askerlik bittikten sonra yaparsınız ekimi. Çevrenizdekilerin düşüncelerini kafanıza hiç takmayın önemli olan sizsiniz. Benim de bu sene saç ekimini bekletmemin sebebi askere gidecek olmamdı 30 yaşındayım başvurumu yaptım ama şansa bedelli askerlik çıktı. 21 gün askerliğimi yapıp akabinde saç ekimi yaptıracağım. Riske girmeye hiç gerek yok :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

rtruth

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Mayıs 2020, 22:08:05 »
Bence insanlar bu konuda kararsız kaldığında kısaca şu soruları cevaplamalı.

Saçınızda seyrelme mi var yoksa tamamen kelliğe doğru mu gidiyorsunuz? Seyrelme ise ekim tamamen kelliğe doğru gidiyorsa protez.
Çok fazla gür saç mı istiyorsunuz yoksa tepemi biraz kapayacak derecede olsa yeterli mi diyorsunuz? Yine cevaba göre.
Ben bakım ile uğraşabilirim, 10-15 günde bir bakım yapıp vakit ayırabilirim mi diyorsunuz yoksa ben öyle işler ile uğraşamam bir kere yaptırayım ömürlük olsun mu diyorsunuz.
Bu soruları cevaplayıp kendiniz karar verebilirsiniz:)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #29 : 01 Mayıs 2020, 22:12:38 »
Döner  bölgem kısıtlı   saç sakal  karışımı dhi teknik iyi  olur 4000 greft      ön  bölgeye  sadece   güzel olur 

Facebook Twitter Instagram