Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim ve forumda çok yeniyim yaklaşık 2 aydır siz değerli insanları abileri takip etmekteyim.
23 yaşındayım ve yaklaşık 6 aydır protez saç kullanıyorum saçlarım 20 yaşından 22 yaşına kadar baya dökülme ve seyrelme olmuştu. Çalıştığım kurumda da tabi o zamanlar protez saç nedir bilmem etmem var olan saçlarımda dökülmeye devam ediyodu. Çalıştığım kurumda protez saç kullanan bi abi ile tanıştım protez saçı anlatınca ve bi şikayeti olmayınca gerçekten çok mantıklı gördüm tamamıyla safsaklığım araştırmadan etmeden direk gittim firmanı isminide vereyim hairex şikayetçi değilim tabikide ama gerçekten protez saçla ne kadar gidebilirim her ay sonu bakım derdi yapışkanın akması bakımlarının pahalı olması ve yaşımda daha çok genç ne yapacağımı bilemedim. Saç ektirmek istedim fakat protez ne yönde saç ekiminde sıkıntı çıkartır, yaşım genç olduğu için saç ekimi tutar mı siz değerli insanların abilerimin bilgilerini bekliyorum. Fotoğraflarımı paylaşacağım gerçekten bazı şeylerden pişmanımda gençlik işte zamanı geri alamıyoruz.
Aşağıda protez saçlı halim ve takılmamış hali bulunmaktadır. Saçlarımın önceki halini net fotoğraf bulduğumda paylaşacağım.Teşekkür ediyorum.