Gönderen Konu: ARENAMED 4900 GREFT ÖN ŞAKAK VE TEPE SIKLAŞTIRMA FOTOĞRAFLARLA BİRLİK 2018.06.13  (Okunma sayısı 35083 defa)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
donörün de fotoğrafını atabilir misiniz hocam ?

Donörüde bu aksam paylaşayım hocam

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
5 ay için çıkış oranı gayet iyi şuan ve çok erken bir süreçtesin bu saçında iyi olucağı garantilrnmiş oldu

Teşekkür ederim hintell hocam. Ama sanırım sanki çıkıştan ziyade çıkan çıkmış olan tüyler saçlar hacimleniyor şu ara. İlk ataktan sonra 2. Atak saç çıkış ne zaman baslıyor sizin gördüğünüz durumlara göre

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
7/8/9/10 aylar istediğin saç orturmaya başlar dostum
Global Moderator

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
7/8/9/10 aylar istediğin saç orturmaya başlar dostum

Çok teşekkürler hintell hocam bu foruma gerçekten çok şey borçluyum emeği geçen herkese teşekkürler özellikle sana :)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konumuz eskisi gibi ilgi görmüyor yorumlar felan :) unutulmuşuz

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha süreci yarilamadan güzel bir görüntüye sahip olmussun. Senesini doldur cosar bu saclar

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vay vay vay kardeşim benim uxun süredir konuna bakmıyordum sonuc efsane olmuş daha da güzel olacak
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok doğal duruyor hocam güzel sonuç ama spor salonunda beyaz atlet herşeyi bozmuş 🤭

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acaba bende mi problem var bilmiyorum ama eklenen son fotoların hepsi ters ışık. Arkadaşın ekimi bence de güzel devam ediyor  ama cidden resimler bize ekim alanını gösterecek kadar net değil maalesef.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha süreci yarilamadan güzel bir görüntüye sahip olmussun. Senesini doldur cosar bu saclar

Dostum cok tesekkür ederim umarım beklentilerdeki gibi olur işte süreci yarıladık artık :)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vay vay vay kardeşim benim uxun süredir konuna bakmıyordum sonuc efsane olmuş daha da güzel olacak

Valla baştacısın çok teşekkür ederim :) işte beklemedeyiz size güzel bi fotoğraf atabilmek için bende beklemedeyim meraklandırıyorum :)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok doğal duruyor hocam güzel sonuç ama spor salonunda beyaz atlet herşeyi bozmuş 🤭

Ya aslında beyaz atlet değil o tabikide :D hani yazları giyiyoruz h&m de zarada olan atlet gibi değil tam bol onlardan öyle gözükmüş burda :)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acaba bende mi problem var bilmiyorum ama eklenen son fotoların hepsi ters ışık. Arkadaşın ekimi bence de güzel devam ediyor  ama cidden resimler bize ekim alanını gösterecek kadar net değil maalesef.

Tabikide hepsi ters ışık değil spor salonunda aynada çektiğimden fotoğrafı arkadaki ışık belirmiş birtek ama tam tepedede ışıklar var ondan ziyade ev içinde vs çekildiklerimde hep ışık altında ama daha dikkat ederim bundan sonra. Dikkat ederseniz flashla çekip attıgım fotoğraflarımın hepsi neredeyse

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğraf atmayalı 40 gün oldu biraz daha bekletiyorum açıkcası fotoğraf atma işini ki gerçekten gözle görülebilir bir fark görebilesiniz istiyorum konumu takip eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram